Opstelten verzint er 34.000 agenten bij

Screenshot_8

(Door: Spartacus)

De man die absoluut niet te oud is voor zijn functie, ziet ze weer eens vliegen. Om precies te zijn ziet hij 34.000 agenten in uniform vliegen. Dit blijkt uit cijfers die de Telegraaf in handen heeft gekregen na zich te beroepen op de Wet Openbaarheid van Bestuur. Aangezien het al een lange tijd onduidelijk was hoeveel blauwjassen ’t Vaderland nu eigenlijk rijk was, deden de Teleboys herhaaldelijk verzoeken tot inzage. Maar, de wouten gaven niet thuis en kwamen pas over de brug na de WOB-procedure. Mr. Law&Order schermde graag met het wapenfeit dat hij met 50.000 law&orders op straat ruim boven het door het kabinet voorgenomen aantal zat. Maar, wat blijkt nu mede door Kamervragen van Gristendemocraat Peter Oskam? Van deze 50.000 veronderstelde boots on the ground zijn er maar 16.000 straatdienders aka de “Ruggengraat van de Nationale Politie”.

Lees verder>>>
(h/t Tom Hendrix)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Desinformatie, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

7 reacties op Opstelten verzint er 34.000 agenten bij

 1. peterselie1 zegt:

  Vrijhandelsakkoord met VS vernietigt ruim half miljoen Europese banen
  ocialistische welvaartsverplaatsing: Gemiddelde lonen in Noord Europa dalen met € 4.848 per jaar, in Zuid Europa met € 165,- – Nederland kan zich opmaken voor nieuwe ronde bezuinigingen op sociale zekerheid en zorg

  De kloof tussen arm en rijk zal door het TTIP nóg groter worden.

  Uit het eerste onafhankelijke onderzoek blijkt dat het bejubelde TTIP vrijhandelsakkoord met de VS de komende 10 jaar 583.000 Europese arbeidsplaatsen zal vernietigen, de export zal beschadigen en zowel de lonen als belastinginkomsten zal doen dalen. Bijkomend probleem is dat Brussel het zo geregeld heeft, dat de nationale parlementen helemaal niets te zeggen hebben over dit akkoord, en er dus ook geen wijzigingen in aan te brengen zijn.

  De studies van de EU schetsen zonder uitzondering een rooskleurig beeld voor de welvaart en werkgelegenheid in Europa, zoals 1,3 miljoen nieuwe arbeidsplaatsen. In werkelijkheid blijkt het TTIP enkel gunstig voor de VS, want alleen daar zal de export en het aantal banen toenemen. De enigen in Europa die ervan zullen profiteren zijn de industriëlen en grootkapitalisten bij banken en multinationals.

  Amerika profiteert, Noord Europeanen moeten bloeden

  Deze voor de Europeanen ontluisterende conclusie is afkomstig van het Global Development & Environment Institute van de Amerikaanse Tufts-Universiteit. Dankzij het vrijhandelsakkoord zullen er bijna 600.000 banen verloren gaan in de EU, net zoveel als in de crisisjaren 2010 en 2011. Noord Europa kan rekenen op het verdwijnen van 223.000 arbeidsplaatsen en een teruggang van de export met 2,07%, waardoor het BNP met 0,5% krimpt.

  De belastinginkomsten lopen terug, en de lonen in Noord Europa zullen gemiddeld € 4.848,- per jaar dalen. Voor Zuid Europa zijn de gevolgen minder ernstig. Daar verdwijnen 90.000 banen en daalt het gemiddelde inkomen met € 165,- per jaar. Dat komt deels omdat het in die landen al een stuk slechter gaat dan in Noord Europa, en deels omdat het beleid van Brussel gericht is op socialistische nivelering, waardoor er een permanente welvaartsverplaatsing van Noord naar Zuid optreedt.

  Nieuwe bezuinigingen, ernstige sociale ontwrichting

  Dat betekent dat met name Noord Europa, inclusief Nederland, zich kan opmaken voor een nieuwe ronde strenge bezuinigingen, die ernstige sociale ontwrichtingen zullen veroorzaken – en dat terwijl de zorg en sociale zekerheid nu al grotendeels wordt gestript door het zittende VVD-PvdA kabinet, dat tegelijkertijd zonder al te veel protest bijna € 700 miljoen extra naar Brussel overmaakt.

  Het einddoel van deze nivellering en blijvende verarming van Noord Europa is duidelijk: nog meer Europese gelijkstelling en integratie, waardoor er stap voor stap een financiële en politieke (schulden)unie ontstaat, een Verenigde Staten van Europa zelfs.

  Rijken nog rijker, lage inkomens de dupe

  De weinige profiteurs van het vrijhandelsverdrag in Europa zijn –we zouden inmiddels kunnen zeggen ‘natuurlijk’- de grote financiële spelers op de beurzen, industriëlen en de (super)rijken. Maar ook de pensioenfondsen hebben er belang bij, want die hebben fors geïnvesteerd in aandelen, en zijn daarom afhankelijk van hoge koersen.

  Wat tevens een rol speelt is de valuta-oorlog die op onze planeet is uitgebroken, waarmee de diverse handelsblokken hun export zo goedkoop mogelijk proberen te maken. Met name voor de lage inkomens in Europa zal dit vernietigende gevolgen hebben.

  De reden waarom het Amerikaanse instituut tot totaal andere conclusies dan de EU komt is simpel: de officiële onderzoeken baseren zich enkel op cijfers tot en met 2010. Toen was de crisis in Europa nog lang zo erg niet als in de jaren daarna. Bovendien heeft Brussel de zeer eenzijdige rekenmethode van de Wereldbank gebruikt, terwijl de Amerikanen het VN-model gebruikten, dat veel omvattender en nauwkeuriger is omdat het ook de regionale handelsverschillen in ogenschouw neemt, en niet enkel kijkt naar de belangen van het grootkapitaal.

  Succes voor elite, ramp voor gewone man

  De Europese politieke elite verkoopt het TTIP als een groot succes, maar uiteindelijk zullen de gewone Europeanen zich straks gelukkig prijzen als ze überhaupt nog een –slecht betaalde- baan hebben. De eerste en tot nu toe enige onafhankelijke studie laat onverbiddellijk zien dat het door Brussel gesloten vrijhandelsverdrag een ramp voor de gewone man is.

  De verantwoordelijke politici beseffen dat heel goed, en daarom worden petities tegen het TTIP onderdrukt, en worden de onderhandelingen over het verdrag streng geheim en buiten het zicht van het publiek gehouden. Mensen die het wagen openlijk kritiek te uiten op het vrijhandelsverdrag, worden belachelijk gemaakt.

  Het eindcommentaar van de Deutsche Wirtschafts Nachrichten spreekt boekdelen: ‘De koude berekening van de politieke elite in de EU en de nationale lidstaten: Zodra de mensen erachter komen wat wij hebben besloten, zijn wij al lang met pensioen. Daar zullen ook dan de belastingen nog voldoende voor zijn.’ >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/11/Vrijhandelsakkoord-met-VS-vernietigt-ruim-half-miljoen-Europese-banen

  Like

 2. Ach,van Opstelten lult maar wat,zoals gewoonlijk.Die moet je niet met een korrel,maar met een zak zout nemen!Wat wordt er nu verhoudingsgewijs nog opgelost?Juist,heel weinig.Maar de bonnetjes worden massaal uitgeschreven,dat dan weer wel!En handhaven waar ze handhaven moeten doen ze ook al niet:geen personeel!

  Like

 3. Jantje Beton zegt:

  De dementie slaat toe dat zijn al de kenmerken liegen

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  @Peterselie1: 16.52. uur. Met je eens, Peter. Alles zal ONS worden ontnomen, ter meerdere eer en glorie van de EUSSR, het ” Vierde Rijk”. De Zorg, de Politie, Defensie, de pensioenen, alles gaat de afgrond in. En het ergste is nog het VERRAAD aan ONS NEDERLANDERS!

  Like

 5. Martha N zegt:

  Opstelten verzint wel meer en knijpt vooral een oogje toe bij de werkelijkheid

  Like

 6. Rick zegt:

  Is per saldo uiteraard nog minder i.v.m. de vol-continue ploegendiensten die zij draaien. Deel die 16.000 dus maar gerust door 3 a 4. Komt dus op ongeveer 4500 blauw geüniformeerde losers. Landelijk!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s