Berlijn: Wordt nieuw asielzoekerscentrum van 8 miljoen euro afgebroken?

Screenshot_37

(Door: Rechtskonservativer Denker – Vertaling: E.J. Bron)

Dit ongelooflijke verhaal in het dikke boek van de belastingverspilling zou de geestelijke amokpartij van alle importcriminaliteit collaborateurs definitief in de schijnwerpers moeten plaatsen. In het multicultureel verpeste en op grond daarvan in heel Duitsland bekende sociale circus Berlin-Neukölln werd zojuist een asielzoekerscentrum in de Harlemer Straße afgebouwd. Nu echter schijnt het juridisch zo te zijn dat de deelstaat Berlijn op een stuk grond heeft gebouwd waarop het dit eigenlijk helemaal niet mocht – de spoedige afbraak van het centrum lijkt onvermijdelijk. PI berichtte al in september vorig jaar over het door de Piraten, de Groenen en Die Linke enthousiast ondersteunde project.

En nu zijn er lange gezichten: het sociale paleis voor Somalische drugsdealers en zeerovers heeft meer dan € 8 miljoen gekost. De kosten van de belachelijke afbraak zijn daarom nauwelijks af te zien. Dit ongelooflijk jammerlijke verhaal staat in de “Berliner Morgenpost”.

Reeds de bezetting van de Gerhart-Hauptmann-school in Berlin-Kreuzberg heeft tot de spoedige uitgavenstop van het district Kreuzberg geleid. Wellicht is het meest verziekte zwartwerkerdistrict van Berlijn, Berlin-Neukölln, spoedig ook failliet? Geen nood, de sociale dienst genaamd “financiële compensatie van de deelstaten” helpt!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Rechtskonservativer Denker

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Berlijn: Wordt nieuw asielzoekerscentrum van 8 miljoen euro afgebroken?

 1. stellingsma2010 zegt:

  spend money and the german homeless people ….

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Hier de hond die alles veroorzaakt heeft !

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Vraag: Waarom werkt er eigenlijk nog één belastingbetaler?
  Antwoord: Als hij geen geld verdient om belasting te kunnen betalen, worden zijn bezittingen in beslag genomen en als die er niet (meer) zijn, gaat hij de bak in.

  Dit is natuurlijk heel simpel gesteld, maar daar komt het wél op neer.

  Like

 4. Die Duitsers zijn nog veel maffer dan de beroeps rooien hier;en ik dacht dat het niet erger kon?Nou,berlijk spant dus de kroon!En dat voor het laagste volk ter wereld:Somaliers!

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, nu valt het progressieve paradijselijke droomgezicht in duigen. En dan gaat men zitten janken, en tracht men natuurlijk de schuld in de schoenen te schuiven, van “de racistische blanke mannelijke Duitser”.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Ook de turkenbroed is voor geen meter te vertrouwen !

  PvdA Limburg waarschuwde al voor Öztürk
  ‘Duidelijk vriend van z’n thuisland’

  ROERMOND –
  „Deze man heeft onder zijn pak gewoon een Turkse vlag”,
  zegt een prominent Roermonds raadslid die met
  Selcuk Öztürk heeft samengewerkt.
  De bij de PvdA vertrokken Limburgse Turk blijkt in
  zijn thuisprovincie al lang bekend te staan om zijn ’
  niet Nederlandse manier’ van politiek bedrijven.

  Like

 7. Jantje Beton zegt:

  In ter appel word er een verbouwt.

  Bouwbedrijf BAM heeft een opdracht van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) verworven voor de herontwikkeling van het asielzoekerscentrum in Ter Apel.
  Dat maakte BAM maandag bekend. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van circa 75 miljoen euro.

  Op het terrein van twaalf hectare worden 258 wooneenheden en diverse dienstgebouwen gebouwd. Het geheel zal tweeduizend opvangplaatsen bieden. De opdracht behelst ook het beheer en onderhoud van het centrum.

  De werkzaamheden starten in het voorjaar van 2015 en zullen eind 2016 zijn afgerond. Dan zal ook de meerjarige onderhoudsperiode ingaan.

  http://www.nu.nl/beurs/3930604/bam-verbouwt-asielzoekerscentrum-apel.html

  Like

  • 75 miljoen?????Nergens is meer geld voor,althans niet voor de Nederlandse bevolking!Maar voor buitenland en buitenlanders is er geld te over!En nogmaals:dat zijn geen vluchtelingen,een enkele daargelaten!In vluchtelingenwerk,coa’s en asieligadvocatuur gaan miljarden om:opdoeken die zelfverrijkers!In Oss,waar het al bol staat van die uitvreters,komen er ook weer bij:er worden woningen gevorderd voor,om te beginnen,nog eens 70 parasieten,waaronder gezinnen en jongeren die alleen hierheen zijn gekomen!Je moet nu al zoeken naar een doodgewone Hollander,en nog is het niet genoeg!Strontziek wordt ik van de politiek die gevoerd wordt!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Yvonne van Cleef: 15.47. uur. Ik begrijp heel goed wat U bedoelt Yvonne. En wij weten heel goed, dat politici de marionetten zijn der EUSSR, de BILDERBERGCLAN en de NWO. En die AGENDA heeft NIETS OP met de Nederlandse en Europese bevolkingen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s