Donkere wolken boven Antwerpen na antisemitische aanslag tegen Joodse rabbijn

Screenshot_17

(Door: Brabosh)

Zaterdagochtend 15 november werd om ongeveer 09.15 uur op nauwelijks vijftig meter van mijn appartement een Antwerpse rabbijn neergestoken, in wat duidelijk een door antisemitisme geïnspireerde terreuraanslag was. De 31-jarige Joodse man kreeg een steekwond in zijn nek en moest voor verzorging worden opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig was het minder erg dan gevreesd en kon de rabbijn een paar uren later weer naar huis.

Het incident speelde zich af onder een slecht verlichte spoorwegbrug aan het Kievitplein, waar het zelfs op klaarlichte dag nog erg donker oogt. De dader, die zich ongestoord en blijkbaar ongezien uit de voeten maakte, zal zich wellicht hebben laten inspireren door de vele steekpartijen die Palestijnse moslims de afgelopen weken uitvoerden in Jeruzalem en andere steden in Israël en op de “Westbank”. Daar moet verder geen tekeningetje bij, me dunkt. Copycat aanslag, niks anders.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Donkere wolken boven Antwerpen na antisemitische aanslag tegen Joodse rabbijn

 1. Jean zegt:

  Nogmaals wil ik het herhalen: “iedereen is vrij te geloven en te beleven ‘binnen de 4 muren van de woning” maar laten aub ELKE VORM van RELIGIE UITING op de openbare weg totaal verbieden, dan pas zal er rust komen.
  A kan B niet verdragen, B kan A en C niet verdragen, D kan A niet voor de ogen zien enz. gevolg A klopt op B, D klopt op A en C enz.
  De enige die speciale kleding mogen/moeten dragen is politie en militairen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean: 11.19. uur. Zo is het maar net, Jean.

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Helemaal mee eens.

   Like

  • Trucker zegt:

   @ Jean 16 november 2014 om 11:19

   Een comment voor vandaag want sommigen kunnen het niet laten, stamp en nog eens stamp en dan zal het wel opgemerkt worden.
   Of het nuttig is…of het het front dat de multikulle islamofiele horden vormen daar één millimeter mee wordt gestopt is van nul en generlei waarde, het getuigd enkel van een totaal gebrek aan respect voor eenieder die religieuze waarden koestert.

   “…De enige die speciale kleding mogen/moeten dragen is politie en militairen…”

   De orthodoxe Joden…ze dragen dus (in uw ogen) een “uniform”… en u wil dat niet begrijp ik.
   Zonder ONZE Joods-Christelijke erfenis was u niet in staat om deze ******* (blijf beleefd en censureer mezelf) te schrijven om de doodsimpele reden dat u nooit zou bestaan hebben.
   U getuigd echt van BOOSAARDIGHEID om steeds de ideologie islam, waarover Pennings reeds meerdere malen heeft geschreven (met sluitende argumenten dat het allesbehalve een religie is), op de zelfde hoogte te plaatsen als de Joods of Katholieke geloofsbelijdenis.
   U negeert welbewust de Joods-Christelijke erfenis die we allen met ons meedragen (hoe graag u het ook ontkent) waar ik, gezien uw leeftijd toch enig zins een genuanceerder commentaar had verwacht.
   U doet dit welbewust omdat u zichzelf een niet gelovige heet en met graagte woorden gebruikt als (ik citeer uw vocabulaire even) “bullshit”, “sprookjes”, “vuiligheid” en nog meer fraais.
   Tussen haakjes die ABC (waar u uw visie weergeeft over de onbestaande problemen tussen religies) is een…euh zeer onnadenkende theorie van u want geen enkel religie in Vlaanderen of verder heeft onderling problemen of het moet zijn dat u de islam als een religie beschouwt ?…Misschien die van de “vrede”.
   Ik ga nu om twee reden mijn bek spoelen want heb een hekel aan een vieze smaak in mijn lijf.
   De gretigheid waar er andere reageerders zich naadloos aansluiten bij deze reactie…tja ik weet al langer als vandaag dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn en ik verbaas me over niks meer de huidige dag.

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Orthodoxe joden laten ons gerust. Wat ze dragen is dus hun zaak. Dat is het enige dat ik ervan moet weten, uiteindelijk. Je kan iedereen er op grond van zijn kleding gaan uitpikken om een mes boven te halen. Uiteindelijk komt er geen einde meer aan. We zitten nu al opgescheept met het feit dat soldaten of politieagenten risico lopen op grond van hun kledij, en dus ook joden. Waar gaat het eindigen dan ?

   Als een moslim iets wil identificeren waar hij aanstoot aan neemt, dan vindt hij altijd weer iets nieuws. Wat als ik bijvoorbeeld met een heavy metal T-shirt waar een afbeelding van Satan op staat langs een moskee zou lopen ? Je kan er donder op zeggen dat we dat ook nog gaan moeten meemaken op de langere termijn.

   Like

 2. Martha N zegt:

  Mee eens, maar dan zal eerst deze regering moeten verdwijnen, wij uit de EU en zeker niet voor Pechtold en D66 kiezen

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Text is verkeerd !
  Moet heten :
  DONKERE ISLAMISCHE WOLKEN BOVEN ANTWERPEN !
  Geen andere kutbevolking als de islaam heeft interesse er
  aan vredelievende mensen zoals deze joden aan te grijpen !
  Het komt de dag dat er word terug geschlagen !
  En dan gnade god dit vuile gore moslimpak !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s