Hannover: Iemand praatte met de politie

Screenshot_22

(Door: Juvenalis – Vertaling: E.J. Bron)

Iemand praatte met de politie. Na Hannover. Na de vreedzame demonstratie van “HoGeSa”, terwijl de SAntifa de oorlog de straten indroeg. Nadat de media alles mooi gepraat hadden. In elkaar geslagen burgers bagatelliseerden tot kleine vechtpartijtjes van de Antifa. Een vernield politievoertuig verzwegen en de ontelbare ingegooide ruiten ook vergaten te noemen.

En toen praatte iemand met de politie. De politie weet wie het geweld de straten indraagt. Het kwaad is links. De vijand komt van links. Het geweld komt van links – bijna altijd. Als de politie slaat, dan slaat ze naar links en rechts. Vaak ook te hard. Als de politie geslagen wordt, dan door links. Verwond met kapotgeslagen flessen – door links. In brand gestoken met vuurwerkbommen – door links. Diep beledigd wordt – door links. Bespuugd, geslagen en getrapt wordt – door links.

Maar de linksen trekken niet alleen maar brullend en slaand door de straten. Ze zitten ook dreigend en bevelen uitvaardigend in de instanties. Helemaal boven zitten ze. Daarom kan de politieagent niet zo praten zoals hij wil. Maar hij fluistert. Murmelt. Geeft hints. Zachtjes, Fluisterend. Samenzweerderig.

Wie politieagent wordt, gelooft in de staatsmacht. Want hij wil deze zelf geloofwaardig belichamen. Dan stelt hij vast dat de staat door links gekaapt is. Men laat de linksen rel schoppen. Ze verwoesten een binnenstad: ze worden zelfs niet eens aangeklaagd. Dat noemt men de-escalatie. Blablabla. Officieren van justitie en rechters zijn ook links. Velen in de top van de politie ook. Strafvoorkoming in functie zou men het moeten noemen. Dat zou de lading dekken. Maar dat zegt hij niet. Hij duidt het in ieder geval loochenend aan.

De politieagent stelt dus vast dat de staat door links is gekaapt. Nu laat de hij zijn ware aard zien: de vuile veger maakt gebruik van de geperverteerde staat. Zijn opportunisme draagt hem op vleugels naar boven. Hij denkt links, praat links, eist links – ook tot de prijs van recht en wet. Want dat wordt van hem verwacht. De Antifa slaat iemand halfdood? Maar dat zijn toch  jongeren, die alleen een spelletje spelen. Linkse politieagenten overtreffen elkaar als getuigen dat er geen sprake was van kwaadaardige opzet. Helemaal niet.

De oprechte politieagent echter gaat tandenknarsend door. Hij hoopt dat de staat zichzelf zal reinigen. Ooit. Tot dat moment vertelt hij alleen heel stiekem de waarheid. Hij knipoogt naar ons. Als we goed op hem letten, kunnen we het zien. Oog dicht, oog open. Heel even en onopvallend. Hij zou het ook kunnen ontkennen. Dan glimlachen wij. En hij glimlacht terug.

Maar alleen als er geen politiek correcte collega´s in de buurt zijn. Want die zouden de glimlach melden. Dat zou niet goed zijn. De politieagent heeft een lieve vrouw. Hij heeft kinderen. De hypotheek op zijn huis is nog niet afbetaald. Hij wil niet gemeld worden. Maar we onthouden zijn knipoog. En zijn gezicht. Als de storm komt, zullen we aan hem denken. Aan de rechtschapen man.

We zullen ook aan de anderen denken. Aan de vuile vegers. Die met beide handen hun gelegenheid te baat nemen en daarom met de ene hand het recht en met de andere de gerechtigheid hebben losgelaten. Want mensenhanden zijn klein. Je kunt maar naar één ding grijpen: naar de gelegenheid of naar de waarheid. Naar de macht of naar het recht. Naar de carrière of naar gerechtigheid. Als de storm komt, zullen we ook aan hen denken. Hun lange smerige spoor zal ons naar hen toe leiden. En de storm zal komen.

Dat is geen bedreiging, vrienden. Het is een belofte. De wind draait. Ik zie de signalen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Juvenalis

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Incidenten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hannover: Iemand praatte met de politie

 1. Hendrick M. zegt:

  Wie linkse wind zaait, zal rechtse storm oogsten !
  Ook hier geldt de natuurwet Actie=Reactie . Het is alleen de vraag wanneer die actie komt, maar dat ze komt is zeker !

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat alle overheid instanties gezuiverd worden van het linkse rapalje,

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Laten we het hopen!
  (Maar dat de wind draait, geloof ík óók wel.)

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Laat de STORM nu ook maar snel in ons Nedrigland theater komen met alle gore Portomonnee van de Ander linkse ratten die eruit moeten!!!

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Ik ben van mening, dat het inderdaad de zogenaamde “progressieven”, anarchisten, en zogenaamde anti-fascisten zijn, die hun wil wensen opleggen aan de hele bevolking. In Duitsland maar net zo goed in Nederland en de rest van Europa. Als ze hun zin niet krijgen, dan zijn het juist hun SA stoottroepen wat rotzooi en geweld trappen in de openbare ruimte. Het is niet alleen dat de “kogel van links komt”, maar ook met name het geweld. Dat is in ieder geval zo, in mijn optiek.

  Like

 6. Links is zo rot als een mispel!Net islam:er zijn er te veel van;veel te veel!

  Like

 7. Pingback: POLITIE MEER RECHTS DAN LINKS? | eunmask

 8. Theodoor zegt:

  Ik hoop het spoedig mee te maken, de opruiming. Maar eerst met van Riessen praten welke oplossing hij had voor al die PVV’s, dan kan hij voorop in de stoet van landverraders de weg wijzen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s