Nigeria: Boko Haram neemt de stad Chibok in

Screenshot_27

(Vertaling: E.J. Bron)

De radicale islamieten in Nigeria zijn nog steeds in opmars. Nu hebben ze de stad Chibok in de Noord-Nigeriaanse deelstaat Borno ingenomen. De verovering volgde na gevechten met Nigeriaanse regeringstroepen. Na de verovering bevinden zich veel van de 60.000 inwoners op de vlucht. Chibok kreeg in april 2014 al treurige bekendheid, toen terroristen van Boko Haram 280 christelijke schoolmeisjes ontvoerd had.

Meer dan 219 van hen zijn tot op de dag van vandaag verdwenen en bevinden zich blijkbaar nog steeds in handen van de fanatieke terroristen van Boko Haram. Voor de ontvoerde meisjes bestaat geen hoop meer op bevrijding. Een woordvoerder van de terreurorganisatie maakte intussen bekend dat de meisjes “gedwongen bekeerd” zouden zijn tot de islam.

Miljoenenstad Kano is volgende doelwit van Boko Haram

Na Chibok is nu de miljoenenstad Kano in het vizier van Boko Haram terechtgekomen. Onlangs nog vond daar een zelfmoordaanslag plaats, waarbij zes mensen om het leven kwamen. Een zelfmoordterrorist blies met zijn auto een tankstation in de lucht. Sinds 2009 werden bij aanslagen en aanvallen op burgers en het Nigeriaanse leger meer dan 10.000 mensen gedood.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Boko Haram, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Nigeria: Boko Haram neemt de stad Chibok in

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Overal waar de islam, zich laat zien, is het gedaan met vrede en menselijkheid!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Staan de linksen er weleens bij stil dat islamieten totaal geen gevoel voor humor hebben, nooit iets creatiefs doen en nooit met huisdiertjes knuffelen, om maar eens drie normale dingen te noemen?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kinderen knuffelen doen ze immers ook niet…..
   Hooguit stoppen ze ze vol met zoetigheid. Nou ben ik nooit zo ’n moeder geweest, die schermde met “Bij ons wordt niet gesnoept ” (ben altijd eerder Sylvia Witteman geweest dan Daphne Deckers) maar bij húllie is het een dood-ordinaire vervanging voor èchte liefde en aandacht.
   Ik vraag me trouwens nog steeds af, wat die kinderen aan een moeder hebben, die zich voortdurend moet ‘bedekken’ dus er eigenlijk niet eens mag z i j n .

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Het islamitisch kankergezwel in Afrika woekert voort.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s