Verbijsterend: Monique van Hoogstraten van het NOS-journaal maakt een fatsoenlijk item over Israël

Screenshot_10

(Door: Martien Pennings)

Kijk vanaf 15:25. Die presentator die verwarrenderwijs afwisselend Jeroen Tjepkema of Herman van der Zand heet, heeft het over “Israël en de Palestijnse gebieden” en bezigt dus, althans deze keer, niet het leugenlaster-cliché dat ons is opgedrongen door 40 jaar Palmaffia-propaganda, namelijk “de door Israël bezette gebieden”. Het gaat over de nieuwste vorm van Palmaffia-terreur in Jeruzalem, het met een auto inrijden door “Palestijnen” op Joods-Israëlische voetgangers. Van Hoogstraten maakt duidelijk, ook via interviews met Joodse Israëli’s, dat elke auto met een “Palestijn” nu een potentieel aanslagwapen is.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Arabieren, Fatah, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, NOS. Bookmark de permalink .

3 reacties op Verbijsterend: Monique van Hoogstraten van het NOS-journaal maakt een fatsoenlijk item over Israël

 1. Theodoor zegt:

  Als er nu nog westerse mensen zijn die vinden dat Islam vrede betekent dan kun je die niet meer voor vol aanzien en meetellen, dat zijn gestoorde mensen net als bijvoorbeeld Erdogan van Turkije, het vriendje van Pechtold.

  Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  En het interesseert ze niets of ze na deze moordaanslag door een Israëlische (Joodse) politieagent doodgeschoten zullen worden. Door een of meer onschuldige voetgangers doodgereden te hebben, die 95% kans geen moslim zijn, worden ze toch MARTELAAR.
  Ze voeren toch immers de reeds 1400 jaar bestaande orders van de SUPERMOORDENAAR Mohammed uit.
  Daarom, de strijd moet tegen de moslims gevoerd worden maar daarbij moet zeer duidelijk vermeld worden dat de koran niet een HEILIG boek is maar een MOORD-instructieboek.
  ISLAM – weg ermee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s