Angelina Jolie keurt de onderwerping van de vrouw in de islam goed

Screenshot_22

(Vertaling: delamontagne)

De uitzonderlijke en buitengewoon mooie actrice heeft tijdens een bezoek aan Pakistan deze stompzinnige opmerking gemaakt,  die voor vrouwen vijandig is en minachting weergeeft voor hen die in Iran en Saoedi-Arabië strijden voor de emancipatie van vrouwen en tegen deze vernederende ideologie: “De zon verliest niet zijn schoonheid als hij door de wolken  is bedekt. Op die manier zal Uw schoonheid ook niet worden uitgewist als zij door de ´hijab´ is bedekt.”

Deze woorden geven aan de moslima´s een verschrikkelijke boodschap door. Ze zegt in feite:”Gehoorzaam de mannen, onderwerp U, het is niet zo erg. Gesluierd bent U nog steeds mooi.” Op die manier  is Jolie eigenlijk medeplichtig aan een demonische en satanische religie, die de dominantie van de man over de vrouw aanmoedigt en alles wat daaruit voortkomt.

In de gemeenschappen die de “hijab” verplichten, heeft de vrouw slechts recht op de helft van de erfenis van haar broers, haar getuigenis voor de rechtbank geldt slechts voor de helft van die van een man, zij moet haar man gehoorzamen en ZIJ en niet de mannen is ´t slachtoffer van de abjecte traditie van de “eerwraak”.

Wat erger is, door deze woorden spuugt Angelina Jolie op de nagedachtenis van Zilla Huma Usman, de minister van Sociale Zaken in Punjab, die in 2007 door een radicale islamiet werd vermoord, omdat zij opkwam voor de rechten van vrouwen die hun hoofd niet bedekten. Zij plaatst zich echter in de lijn van feministen in de 21ste  eeuw, die de strijd hebben opgegeven en gecapituleerd zijn voor de moslim(mannen), van wie zij represailles vrezen en er de voorkeur aan geven om allerlei excuses te zoeken betreffende de onderwerping van de moslima´s om maar niet als  “ISLAMOFOOB” te worden gekwalificeerd. Een goed advies om hun ziel te koop te zetten.

Bron:
http://euro-jihad.com

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Elite, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, propaganda, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

26 reacties op Angelina Jolie keurt de onderwerping van de vrouw in de islam goed

 1. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  I spit on the hijab and all versions of Muslim advertising.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Jolie zal gedacht hebben: “Waar de feministen overal in de Westerse wereld dit al verkondigen, kan ik toch niet achterblijven……”
  Nee, zonder gekheid: Ze is net als driekwart van de actrices in Hollywood: Een leeghoofd, wier denkwereld voor zeker 90% in het woordje ‘schoonheid’ blijft hangen, omdat ze het dáár nu eenmaal van moeten hebben. Ze was in Pakistan en zocht naar een frase, die goed zou vallen bij het publiek dáár. Voorbij de camera’s kijken naar de wereld daarbuiten heeft ze waarschijnlijk al lang afgeleerd…..
  En wat voor impact zulke enormiteiten kunnen hebben op de vrouwen buiten haar wereldje, daar kan ze zich al helemaal geen voorstelling van maken.
  Vergelijk het met de stomme uitspraken van Bea en Max ter verantwoording van hun hijab-optreden in Oman: Dat raakte ook kant noch wal.
  Het punt is, dat dat soort vrouwen het zich ook kunnen permitteren, omdat ze zich daarna weer kunnen terugtrekken in hun luxe-leventje; voor hun gevoel hoeven z i j nergens tegenop te boksen.
  En dat is het enige, wat voor hen telt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Kraftavilqa zegt:

  Typisch zo’n door linkse koprot aangetast hollywoodmeiske. Linkse koprot is overigens een veel voorkomende kwaal bij artistiekerige types en meer algemeen in de entertainmentindustrie.

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Ze ziet eruit als een sexpop met haar mond, die “uitzonderlijke en buitengewoon mooie actrice”.

  Doe mij maar Salma Hayek, dan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Angelina Jolie keurt de onderwerping van de vrouw in de islam goed | Vrije Burger

 6. Jean zegt:

  Dat kutwijf hoort aan de galg.

  Like

 7. Future Child zegt:

  Dit is een van de kernmerken van een beschaving in verval. Actrices, sporten, etc. die uitspraken doen over iets waar ze 1 geen verstand van hebben, en te liberaal links zijn gebrainwasht dat ze een recht in een krom zwaard veranderen.

  Like

 8. marjoleintje zegt:

  jaaaaa dat kan zij makkelijk zeggen hahaha totdat ze zelf in de fik word gestoken ze heeft er toch niks mee te maken met moslims alleen op dr vakantiereisjes laat ze maar trouwen met zo een vent dan piept ze wel anders dit is zulk onnozel gepraat van angelina

  Like

 9. MO zegt:

  De vrouw wordt door de NWO gereduceerd tot een middel om de mannen wereldwijd mee te krijgen in de NWO. Moedig aan dat de vrouw is wat veel ouderwetse mannen dromen in een land. Een slet (seksualisering) in Europa. Een gesluierde in moslimlanden. Een kordate onbedekte mannen pleaser in Afrika. Een seksslaaf in ISIS.

  Like

 10. Igor zegt:

  Als ze met miljoenen gevuld zijn, worden ze ineens sociaal, zie onze grachtengordel- en ’t Gooi elite.
  In feite trieste en oerdomme mensen die zo compleet stom zijn en zo in hun enge wereldje leven, dat ze de realiteit verloren zijn.
  Maar dat zie je hier ook bij mensen die zeer beschermd wonen en leven en dus zelden of nooit met de uitwassen van die krankzinnige moslims geconfronteerd worden.

  Like

 11. Jan zegt:

  Angelina Jolie is een politiek onbenul, politieke zombie die werkt voor de VN en zich door terroristen laat gebruiken. In 2004 bezocht zij het 24ste jaarlijkse Arab Children’s Congress in Amman ofwel het ‘Palestijnse’ Haatfeest:


  Aanwezig koningin Noor van Jordanië, die overal de ‘tentakels’ ziet van Joden, zionisten en Israël. Over Israël:
  “Everyone I knew, including my new friends in Jordan expressed horror at the realities of the Holocaust. But they resented, as I was growing to, how Arabs were cast as the aggressors in the dispute between Israel and the Arab countries, when it was their land that had been seized to resolve a European political problem. Jews, Muslims, and Christians had lived peacefully in the Middle East and indeed in Palestine for centuries. It was not until the rise of Zionism and the creation of Israel that animosities took root.”
  http://archive.adl.org/israel/queen_noor.html

  Het jaar er voor bezocht zij het ‘Palesijnse’ terroristenkamp Ruwaished in Jordanië en jeremieerde over het leed hen aangedaan. Jolie: “The children sang songs of pride and longing for their homeland. It was very moving to hear them speak of the dream to have a place called home one day.”
  http://electronicintifada.net/content/angelina-jolie-gives-voice-palestinian-refugees-jordan/5021
  Jolie werkte mee aan de film ‘In the Land of Blood and Honey’ (2011) een anti Servië-film film over het lot van moslims in Bosnië ten tijde van de oorlog:
  “Angelina claims in the movie that 300,000 Muslims were killed in the Bosnian war and 50,000 Muslim women were raped. The actress intends to seek the abolition of Republika Srpska as a genocidal creation. All of this was commissioned by the extreme Islamic policies, presenting Serbs as criminals, killers, murderers and rapists, and Muslims as the only victims.”
  http://globalvoicesonline.org/2012/01/26/serbia-the-media-war-against-angelina-jolie/#
  Zie ook:
  http://www.genderacrossborders.com/2012/02/03/serbians-respond-to-in-the-land-of-blood-and-honey/
  Als iemand niet de mening deelt van Jolie is hij niet welkom. Toen de film ‘A mighty Heart’ uitkwam werd Fox News geweigerd:
  ‘Angelina Jolie’s true colors came out Wednesday as she promoted a film about freedom of the press and then tried to censor all her interviews.
  Jolie is touting press freedom these days, playing the widow of murdered Wall Street Journal reporter Daniel Pearl in a new movie called “A Mighty Heart.”
  But Jolie turns out to be a mighty hypocrite when it comes to her own freedom of the press. Her lawyer required all journalists to sign a contract before talking to her, and Jolie instructed publicists at first to ban FOX News from the red carpet of her premiere.’
  http://www.foxnews.com/story/2007/06/14/angelina-jolie-freedom-press-on-her-terms/
  De ‘schoonheid’ met en zonder make up:

  Like

 12. Martha N zegt:

  Misschien wil ze nog rijker worden door door haar ontworpen “Hijabs” te verkopen aan moslimvrouwen die het betalen kunnen.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  WAT ZOU ZIJ ER VAN HEBBEN GEVONDEN ?

  Een Maastrichtse vrouw heeft haar geradicaliseerde dochter in Syrië gered uit de klauwen van Islamitische Staat. Moeder en dochter zitten nu vast in Turkije. De 19-jarige Aïcha was naar Syrië vertrokken om te trouwen met de Turks-Nederlandse jihadist

  Like

 14. Mooi onder een laag plamuur,maar dom:oerdom!

  Like

 15. John Wolf zegt:

  Botox en siliconen kunnen je hersens schade berokkenen ,met als resultaat een lege bovenkamer

  Like

 16. Jan zegt:

  Simpele van geest Angelina Jolie wil meer moslims in Amerika hebben: hoe meer hoe groter de vreugde

  ohn Kerry And Hollywood Moonbat Angelina Jolie Visit Mosque In Effort To Convince Us To Accept More Muslim Refugees…

  U.S. Secretary of State John F. Kerry and actress Angelina Jolie were in Loudoun on Monday to encourage interfaith leaders to continue to do all they can to welcome refugees displaced from war-torn countries.

  “When we are at our strongest is when we draw on our diversity as people, to find unity based on our common values and our identity,” she said. “We are not strong despite our diversity, we’re strong because of it.”

  http://loudounnow.com/2016/06/21/angelina-jolie-john-kerry-visit-sterling-mosque-to-urge-refugee-acceptance/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s