MANIPULATIE MET EUROPESE CIJFERS; HOE CORRECT IS DAN DIE NAHEFFING?

Screenshot_9

(Door: trias politica)

Blijkens een rapport uit 2013 van de Europese Rekenkamer is het een zooitje bij Eurostat, het EU statistiekbureau. Zowel qua betrouwbaarheid, juistheid en volledigheid kunnen serieuze vraagtekens worden geplaatst bij de aangeleverde data. Dat roept natuurlijk vragen op over die naheffing van 642 miljoen euro.

Het is allemaal nog veel erger dan we dachten. Eurostat heeft in opdracht van de Europese Commissie de cijfers van Griekenland gemanipuleerd, de directeur van het statistiek bureau mag niet onafhankelijk opereren van de Commissie en ook data uit wetenschappelijk onderzoek worden door de Commissie gemanipuleerd voor politieke doeleinden.

Lees verder>>>
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op MANIPULATIE MET EUROPESE CIJFERS; HOE CORRECT IS DAN DIE NAHEFFING?

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Voor mij is het duidelijk, weg uit de EUSSR, weg met de vermaledijde Euro, en terug naar een EEG, als handelsgemeenschap. Artikel 50 van het Verdrag van Maastricht, biedt Nederland en andere landen, de mogelijkheid de EUSSR te verlaten. Doet men dat niet- weg uit de EU- dan zijn we zwaar de sjaak!

  Like

 2. Nog nooit heeft Brussel een kloppende begroting ingeleverd,dus:onbetrouwbaar!Maar wel andere lidstaten de maat meten!En het eerste wat Dijsselbloem roept:we gaan betalen want de cijfers kloppen!Zo’n minkukel zou je toch op zijn minst een trap onder zijn kont geven dat de schoen er in blijft hangen!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ach dat Brussel is toch een uitstekend alibi om je roofridder-praktijken te kunnen (blijven) uitvoeren?

  Like

 4. maarssen, 17-11-2014,
  een grote verzameling onmensen en bolderberg onechte oranjes sturen en besturen dit) ons) land, niemand is te vertrouwen hier net als de voorgaande sprekers zeg ik artikel 50 gebruiken en wegwezen, uit de europese unie alleen maar geld trekkerij in opdracht van de multinatoinals en de bilderberg oranje,s, mensen denk na , betaal gen belasting meer aan deze criminelen want meer zijn het niet maak bezwaar op elke beschikking van ons mooie anbi belasting dienst, macht hebben ze niet corrupt en crimneel zijn ze wel denk daaraan als je weer een rekening krijgt van deze illustere dienst!!!, harte groet gisela en cornell maarsen

  Like

 5. Tempelier zegt:

  Het begint al op Noord- Korea te lijken, de inkomsten en het uitgavenplaatje zijn zo transparant als het zwarte gat.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Uit de immer betrouwbare informatie van Trias Politica blijkt altijd weer dat de EU werkelijk alle paden weet te vinden die naar verdere verrijking van de EU voeren en naar de vergroting van haar invloed en macht.
  Het is niet meer een vraag of de rechtsgrond van de financiële aanspraken op geld klopt. Bij elke inning wordt voor een passende onderbouwing gezorgd, of die nu werkelijk klopt of niet en zelfs als die grond niet deugt, dan zorgt men voor een alternatieve redenering die naar het zelfde doel voert.
  De Europese paling kan zich uit elke greep ontworstelen.
  Dan zou men kunnen denken dat een overheid die de belangen van haar onderdanen voortdurend voor ogen heeft, op zeker moment zou zeggen: ”En nu is het genoeg geweest met het draaien en kronkelen.Jullie krijgen geen cent meer van ons!”

  Maar helaas, onze overheid is ONZE overheid niet meer! Zodra aan het mandaat dat door het kiezersvolk is afgegeven, vorm wordt gegeven ,dan komt er iets zeer onaangenaams voor het zoeklicht!
  Er is maar één belanghebbende waaraan de regering werkelijk rekenschap aflegt: dat is niet meer het kiezersvolk in ons land, maar de kliek die in Brussel VOOR, OVER en ZONDER ONS bepaalde dingen besluit!

  Een kliek van PURE EUROFIELEN misbruikt elke stem die op politiek correcte partijen is uitgebracht. De Eurofielen zitten tot in onze paleizen.
  Niet alleen de regeringsploeg kan men van vertrouwensbreuk beschuldigen, maar ELKE partij die een beleid steunt dat ELDERS wordt uitgestippeld.

  Alleen de PVV spreekt zich uit voor losmaking uit de omknelling van de EU, opdat wij kunnen gaan samenwerken met vrije landen die baas zijn ”in eigen huis”!

  En zo lang er nog Nederlandse kiezers zijn die zich willen laten ketenen door de EU zal de ellende van het bedrog waarover Trias Politica schrijft gewoon onbestraft doorgaan.
  Politici die zich tot de status van zetbazen hebben degraderen hebben door hun politieke keuzes hun integriteit allang opgegeven. Geen fout – hoe groot ook!-zal nog te afreden van personen leiden of tot vernietiging van partijen.

  .

  Like

 7. Gemelos zegt:

  Wat zou er gebeuren als NIEMAND de Naheffing betaald??????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s