Wat hebben Quinsy Gario en Abou Jahjah met elkaar gemeen?

Screenshot_4

(Door: Erik60)

Wat hebben Quinsy Gario en Abou Jahjah met elkaar gemeen? Kort en simpel gezegd: beide mannen zijn pure racisten die blanke autochtonen haten. Wat ik er nog aan wil toevoegen is het feit dat beiden graag profiteren van de hardwerkende belastingbetaler. Deze twee racisten leven riant van staatssubsidie en nog andere gesubsidieerde neveninkomsten. Deze twee flierefluiters zouden zich wel eens wat bescheidener mogen gedragen tegenover de hardwerkende autochtonen van Nederland en België.

Ja, deze twee profiteurs zouden ons wat meer dankbaar moeten zijn. Je bijt de hand niet die je voedt. En dat doen die twee kornuiten juist wel. Ze zijn tegen Zwarte Piet en eigenlijk nog veel meer tradities die wij koesteren. Want geloof het of niet: het zal niet stoppen bij Zwarte Piet. Zodra Zwarte Piet is afgeschaft, zal Sinterklaas er ook aan moeten geloven en wordt misschien kerstmis wel afgeschaft, omdat dit volgens Verena Shepherd ook een racistisch feest is. Deze vrouw, die bevriend is met onze Gario, zou kerstmis graag zien willen verdwijnen, omdat dit merendeels een blank christelijk feest is.

Eigenlijk zouden de mensen die Zwarte Piet willen afschaffen en steeds maar weer over racisme lullen, beschaamd moeten zijn. Hebben zij nu echt niks anders te doen dan ons autochtonen constant te treiteren? Waarschijnlijk niet. De meeste hangen aan de uitkeringsruif en doen de hele dag niks dan zeuren en zagen tegen elkaar. Door verveling krijg je van deze onzinnige toestanden. Toch blijf ik bij het feit dat dit allemaal georkestreerd is door een hogere macht. Quinsy Gario, Abou Jahjah, Sunny Bergman, Verena Shepherd en nog enkele anderen zijn niet meer dan pionnen in een absurd schaakspel om de aloude christelijke tradities tot racisme te bestempelen en zo te laten verdwijnen.

Ook heeft het veel te maken met geld. Alle pionnen in het schaakspel rondom Zwarte Piet houden heel veel van geld. Neem nu Quinsy Gario. Die man vraagt voor een spreekbeurt 500 euro exclusief btw, reiskosten en een diner. Daarom zeg ik dat het bij Quinsy Gario niks meer te maken heeft met idealisme, maar met hebzucht. Wie weet wat deze vent nog allemaal achter de hand binnenhaalt. Bovendien is het ook een echte racistische aandachtsjunk. Op 18 juli twitterde hij naar aanleiding van de aanslag op het vliegtuig MH17 dat ‘witte levens belangrijker zijn dan zwarte’.  Wie zulke dingen durft schrijven, is niet meer dan een schoft. Toen hadden de autoriteiten hem op moeten pakken en streng straffen.

Een andere racistische aandachtsjunk is Abou Jahjah. Een heel gevaarlijk heerschap dat niks liever wil dan anarchie zaaien in het democratische België. Nu hij Quinsy Gario heeft bezig gezien, wil hij ook in België Zwarte Piet verbieden. Dit is niet zijn eerste wapenfeit om tweedracht te zaaien in België. Toen ik nog voor een Vlaamse krant als journalist werkte, heb ik deze gevaarlijke despoot gescreend. Abou Jajah is geboren op 24 juni 1971 in Libanon. Hij groeide op in het zuiden van het land dat in 1978 bezet werd door Israël. Dit onderstreept dan ook zijn enorme haat tegen Israël en de Joden in het algemeen. Hij is als vluchteling in de jaren negentig naar België gekomen. Door een schijnhuwelijk met een Belgische werd hij in 1996 Belgisch staatsburger. In 2000 richtte hij de Arabisch-Europese Liga (AEL) op. Na de terreuraanvallen van 11 september zei Abou Jahjah dat hij een gevoel van victorie voelde. Toen beseften de Belgen dat er een gevaarlijk heerschap in hun midden geland was en vanaf dat moment werd hij door de Belgische staatsveiligheid nauwlettend in de gaten gehouden. Tijdens de zware rellen in Borgerhout, die de stad in vuur en vlam zetten, werd hij beschuldigd van het oproepen tot geweld tegen autochtonen.  Honderden Marokkanen gaven gehoor aan deze oproep en vielen onschuldige autochtone burgers aan. Zelfs vrouwen , kinderen en ouderen werden niet gespaard.

In 2006 vertrok hij naar Libanon om te gaan vechten tegen Israël. Vier weken later stond hij terug in Antwerpen. Een jaar later liet hij weten dat hij zich voorgoed in zijn thuisland Libanon ging vestigen.  Een jaar later was hij nogmaals terug in Antwerpen. Sinds januari 2014 schrijft hij voor de linkse “kwaliteitskrant” De Standaard een wekelijkse column. Het linkse weekblad Knack riep hem uit tot de op drie na invloedrijkste allochtoon van België. Begin oktober van dit jaar werd hij voorzitter van Movement X, een organisatie die de belangen van minderheden verdedigt. Alle minderheden zijn er welkom, behalve homo’s en Joden.

Het enige dat een mens kan denken van Abou Jahjah is dat hij net als Quinsy Gario uit de subsidie- en uitkeringruif vreet. Beide mannen haten ons zo erg dat ze heel graag anarchie willen in Nederland en België. Het enige dat zij niet haten, is het gratis geld dat zij maandelijks in ontvangst nemen. Maar Abou Jahjah heeft een nog gevaarlijkere dubbele agenda dan Quinsy Gario. Deze man is een pion van Hezbollah en Iran om tweedracht te zaaien in West-Europa om zo de samenleving te ontwrichten en een islamitische staat te stichten. Abou Jahjah wordt door de Marokkaanse jongeren op handen gedragen. Zij zien in hem een Messias die hen ondersteunt in hun haat tegen de autochtonen. Deze man kan zich de beste en duurste advocaten permitteren. Hoezo geen geld? Laat de Belgische justitie maar eens onderzoeken waar hij het merendeel van zijn geld vandaan haalt. Maar ik heb het gevoel dat het er in België net zo aan toe gaat als in Nederland. Zij willen het stinkend potje gesloten houden, omdat anders de beerput zwaar zal overlopen.

Deze twee mannen kunnen ongehinderd hun haat verspreiden via de linkse wegkijk media. Zij krijgen steeds maar weer een podium, terwijl ze dat echt niet waard zijn met hun racistische waanideeën. Maar ja, zolang de mensen deze kranten en tijdschriften blijven kopen, zullen deze heren hun podium blijven behouden. Dat geldt ook voor de NPO. Als geen mens nog kijkt naar die linkse propagandazenders kan hun haat niet verspreid worden.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

24 reacties op Wat hebben Quinsy Gario en Abou Jahjah met elkaar gemeen?

 1. Future Child zegt:

  Alle minderheden zijn er welkom, behalve homo’s en Joden.

  En blanken (binnenkort)

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Is een kogeltje dan uiteindelijk niet de beste oplossing voor deze heren?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Uiteráárd.Het is,dat omleggen in de praktijk zo ’n delicate, gecompliceerde en vooral risicovolle klus is, die je niet aan iedereen kúnt en màg toevertrouwen……
   Maar anders……
   Laat ik het zó zeggen: Als mij vandaag of morgen het bericht mocht bereiken, dat één van beide húfters omgelegd zou zijn, ging bij mij een week lang de vlag uit, van zonsópgang tot zonsóndergang, wel te verstaan.
   En dan de volgende dag weer opnieuw.

   Like

  • Rick zegt:

   Vraag mij sowieso af of die koewinsie nog buiten durft te komen.
   Moeten toch lieden zijn die hem eens graag in elkaar willen trappen.
   Of vergis ik mij nu weer enorm in de strijdlust der autochtonen??

   Like

 3. stellingsma2010 zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
  racistische rotzakken uit den notendop !!!

  Like

 4. Leo zegt:

  Helder artikel Eric 60, chapeau !

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Zelf maak ik mij nooit zo heel erg druk om racisme. Het heeft altijd een andere oorzaak dan het op eerste gezicht lijkt. Alleen domme mensen maken gebruik van racisme. Als iemand niet voldoende opleiding heeft genoten dan is het zogenaamd racisme dat hem weerhoud om een goede baan te vinden.

  Gario heeft nooit iets gepresteerd, een heel erg matige voorstelling is het enige dat ik van hem gezien heb, de moeite niet waard om het filmpje volledig te bekijken. Gario heeft totaal geen talent. Daarom moet de racisme kaart worden getrokken om toch aan de bak te komen.

  Voor Abou Jahjah geldt het zelfde, ooit dacht deze Libanees dat hij in Europa wel iets zou kunnen gaan doen. Wat hij exact dacht weet ik niet, maar dat het mislukt is moet als een feit worden beschouwd. Het probleem was waarschijnlijk de grandioze zelfoverschatting waar Arabieren last van hebben in combinatie met een gebrek aan talent. In het Midden Oosten is het zo dat er altijd een baan is voor een beroepsmoslim, en dat als je te lui bent om te werken dat je dan in de moskee met je kont vooraan kunt gaan zitten, dan stoomt het geld vanzelf langs je heen en dan blijft er een goed salaris over, ook voor iemand zonder talent. Als volksmenner is Jahjah door de mand gevallen en hier was hij uitgescheten. Daarom moet er weer iets nieuws worden bedacht. De terugkeer naar de regio rond Libanon was ook geen succes, men zit daar ook niet te wachten op een nietsnut. Hier ook niet!

  Like

 6. stellingsma2010 zegt:

  ik heb je genomineerd voor de Liebster Blog Award 🙂 gefeliciteerd 🙂

  Like

 7. Frans Brassens zegt:

  Duidelijk.
  Ik verbaas me werkelijk dágelijks dat deze walgelijke figuren ook nog eens serieus worden genomen door welke autochtoon dan ook.
  De voor de hand liggende oplossing wordt nog altijd niet gehanteerd, namelijk processen wegens racisme, Een en ander is goed te onderbouwen en ik denk dat er best juristen te vinden zijn die aanklachten op de juiste manier (in een ‘juridisch’ brabbeltaaltje dus) kunnen en willen inbrengen.
  Waarom gebeurt dat niet?
  Heeft alleen de linkse volksverraderskliek dit idee wanneer de wáárheid volgens die kliek bestreden moet worden?

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Het enige goede nieuws is, er worden steeds meer mensen wakker, zelfs bij de PvdA top.

  Like

 9. Jitskesez:ook alleen maar omdat de vloek tegen hen gericht was;was het tegen de Pvv geweest ,hadden ze die hufters er niet uit gegooid!

  Like

 10. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/11/hater-slaat-minderjarige-zwarte-piet-blauw-oog

  In Almelo ging het ook al mis: Zwarte Piet-hater slaat minderjarige Zwarte Piet een blauw oog.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  http://politiek.thepostonline.nl/2014/11/17/quinsy-gario-dreigt-met-aangifte-tegen-cda-kamerlid/

  Quinsy Gario dreigt met aangifte tegen CDA-Kamerlid

  Kunstenaar Quinsy Gario dreigt met aangifte tegen CDA-Kamerlid Michel Rog. Rog had zich maandag op Twitter enigszins onaardig uitgelaten over de anti-Zwarte Piet-activist. Hij noemt hem op Twitter ‘Graaipiet’. De christen-democraat twitterde dit nadat eerder bekend werd dat CDA-jongeren een optreden van Gario hadden afgelast omdat deze een ‘buitenproportioneel hoog bedrag’ vroeg voor zijn aanwezigheid.

  Like

  • Harry zegt:

   Wat verdomd bespottelijk dat het CDA die protestpiet uitnodigt !
   Wat bezielt die vrome kloten ?
   Zijn ze nou voor ” het gezin ” of voor het afval dat de pvda verlaat ? Opportunisme ?
   En die Gario ? Dat is toch ook een rat !
   Eerst teveel geld vragen en dreigen met een proces als het afgeblazen wordt door eigen hebberigheid , als iemand iets ironisch over hem zegt .
   Die klootzak kan niet incasseren , alles is eenrichtingsverkeer .

   Like

  • En wat wil die eikel dan in de aanklacht zetten?Huilie,huilie?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Harry, 21.44u.: Wat die vrome kloten bezielt, vraag je?
   Nou: Dat het vrome kloten z i j n , vrees ik.

   Like

 12. rinus zegt:

  Schitterende column van Erik die mij al bij DDS opviel. Chapeau!!

  Inderdaad opvallend dat deze twee heren zoveel ruimte krijgen op linkse tv in NL en Belgie. En het “gekke” is (of eigenlijk ook weer niet) dat de presentatoren en hun linkse omroepen deze twee ook nog aanmoedigen en gelijk geven. Kijk eens naar Pauw als Kwin Sigario daar te gast is. Hij krijgt zelfs meerdere keren volop en zonder onderbrekingen de kans. De linkse gasten aan tafel (vaak van PvdA) geven geen enkel weerwoord. Behalve dan “we moeten dat debat aan blijven gaan”. Afgelopen zaterdag werd de intocht van Sinterklaas in Gouda compleet verziekt. Niet alleen zwarte blankenhaters en AFA was daar debet aan. Ook de NPO heeft het feest naar de hand gezet van dit kleine groepje Zwarte Pieten haters. Allerlei idioot uitgedoste Pieten kwamen voorbij tot aan clownpieten en zelfs een piet met een tulband op zijn hoofd. En geloof me, dat deden ze niet alleen om ”tegemoet te komen” aan die autochonenhatende idioten. Ze deden dat ook voor zichzelf. Deze ”aanpassingen” van ons Sinterklaasfeest komt omdat ze net zo’n hekel hebben aan de Nederlandse, blanke, autochtone tradities.

  Rest mij nog te zeggen dat dit nog maar het begin is van alle ellende. Racisme van multicul-Nederland, moslims, zwarten, allochtonen komt steeds meer aan de oppervlakte. De linkse autochtonenhaters zoals PvdAers, Groenlinksers, D66ers en noem maar op zullen hen daarbij helpen met de middelen die ze tot hun beschikking hebben.

  Like

 13. Jean zegt:

  Eruit met die rotzooi is de enige echte goede oplossing.

  Like

 14. windwens zegt:

  Deze mensen een podium geven komt de linkse kerk prima uit de autochtoon moet er al sinds jaar en dag onder. Zelfde als dat er jaren geleden altijd werd gezegd dat de Turken hier waren om voor ons het vuile werk op te knappen. Ze smerige griezels hebben nooit verteld dat de autochtoon niet te lui was voor dit werk nee men eiste meer geld. Griezels die niet meer in Suriname wilde wonen omdat ze bang waren dat er dan niets meer te graaien was zijn massaal naar hier gekomen toen het daar onafhankelijk werd. Kortom iedereen is hier heen gekomen om te graaien graaien van blanken en als het dan een keer klaar is wordt er gejankt over racisme. Trouwens de gekken die dat hebben uitgevonden en het waren er maar drie die hadden ze standrechtelijk moeten executeren omdat het volksverraders waren 1e klas.

  Like

 15. wim peters zegt:

  Ook wij zouden de vlag uitsteken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s