“AANSLAG”

Screenshot_54

(Door: Frans Brassens)

Leugens? Ik denk het wel. Oekraïne liegt, de EU liegt, Amerika liegt, Nederland liegt over alles wat rechtstreeks of zijdelings te maken heeft met de MH-17 ramp. Bovendien wordt er van alles verhuld en ‘geheim gehouden’ en is de hele kwestie ontaard in een duidelijk vooropgezette smerige propagandaoorlog tegen het Rusland van Poetin.

Bovenstaande feiten verzin ik niet. Ik ga de voorbeelden ook niet opsommen. Want elk zinnig mens heeft dit kunnen constateren en kan dit nog vrijwel dagelijks doen. Als er nu één ding is wat mensen die hun verstand gebruiken als leidraad in hun oordeel over Oekraïne moeten nemen, dan is dat het feit dat de door de EU in het zadel geholpen Oekraïense fascisten tot nu toe alleen nog maar bewezen leugens hebben verspreid (zoals ook ‘onze’ nationale huilebalk Timmermans), bewijzen onvindbaar hebben gemaakt, en dan óók nog, hoe schandálig, hebben verhinderd dat er goed en tijdig onderzoek kwam naar de MH-17 ramp door maar eens een offensief te gaan beginnen in het rampgebied.

Volgende! De krant: ‘Aanslag Nederlandse MH17-delegatie verijdeld’

CHARKOV – “Een terreurgroep heeft in opdracht van de Russische veiligheidsdienst FSB een aanslag voorbereid op een Nederlandse regeringsdelegatie in Charkov, Dat meldde de Oekraïense veiligheidschef Valentin Nalivaitsjenko dinsdag tijdens een persconferentie. Daar is verteld dat het om een datum in november zou gaan”.

Zozo!

Enkele leden van een terreurgroep werden volgens het hoofd van de Oekraïense veiligheidsdienst SBU aangehouden. Hun bedoelingen zijn volgens Nalivaitsjenko duidelijk geworden tijdens verhoren. De verdachten zouden zijn getraind in een kamp van de Russische veiligheidsdienst FSB in de buurt van de Russische plaats Tambov. De Russische geheime dienst zou opdracht hebben gegeven voor een aanslag op de Nederlandse delegatie die de Malisjev-fabriek in Charkov wilde bezoeken. De dienst zou ook explosieven hebben verstrekt. In die fabriek worden geborgen lichamelijke resten en spullen van de slachtoffers van vlucht MH17 verzameld.

Dat verhaal geloof ik dus totaal niet, en dat op de goede gronden die ik aangaf. Ik ben daarin zeker niet de enige. Lees wat Pieter Waterdrinker, een belangrijke daar vaak aanwezige verslaggever, Twittert: “Die hele verijdelde aanslagzaak in Charkov stinkt. Wat men maar niet begrijpt, is dat dit ook een propagandaoorlog is “. En dan meldt hij nog dat die van beide kanten komt. Mogelijk, maar wie heeft er al ‘propaganda’ van de Russen gezien? Die houden zich behoorlijk rustig en delen van tijd tot tijd een forse klap uit aan de ‘westerse’ leugenaars. Ook feit, ook na te gaan.

“Koenders is zaterdagochtend 8 november ook langsgegaan bij die fabriekshal, maar hij liet dinsdagmiddag weten geen weet te hebben van een mogelijke aanslag. Ook de Oekraïense ambassade in Den Haag heeft nog geen verdere informatie. Hoe betrouwbaar de Oekraïense bewering is, is onduidelijk”. Behalve dan voor wie de hele walgelijke Oekraïense vertoning door heeft gekregen.

De Oekraïense ‘veiligheidschef’ Nalivaitsjenko had het wel érg uitvoerig en over-gedetailleerd (en dáár rinkelt bij mij al een belletje) over een “gevaarlijke subversieve verkenningsgroep” van 12 mensen. De leiders zijn gearresteerd. Ze werden aangehouden op verdenking van andere terroristische activiteiten, zei hij. Er was ook nog een persconferentie waar beelden werden getoond van de explosieven en van een verdachte vrouw die ‘bekent’. Ze vertelt daar dat ze van de Russen de datum in november doorkreeg waarop de delegatie de fabriek zou bezoeken. De explosieven zouden op de route van de delegatie geplaatst moeten worden. Zeven mijnen zouden in beslag zijn genomen.

Dit alles lijkt héél erg op een slecht toneelstuk dat in scene is gezet . . . lijkt? . . . of is?

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Desinformatie, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, mainstream-media, meningsdictatuur, nazisme, nieuw fascisme, Obama, Oekraïne, Poetin, propaganda, Rotzakken, Rusland, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

33 reacties op “AANSLAG”

 1. Sjaak zegt:

  Hallo E.J. Bron en alle andere die het Duits een beetje verstaan !
  Hier een messcherp statement over Rusland en de bescheten EU
  van Dr. Proebstl uit Oosterijk !

  Like

 2. bobzelf zegt:

  VANUIT de hoek , in Ukraine waar dit nieuws vandaan komt ,
  kunt u mij maar het beste gewoon geloven !!
  HET IS WEER GELOGEN !!!

  Kunt u trouwens sinds Svoboda Maidan, deze mensen op 1 WAARHEID BETRAPPEN ??

  iK ZOU DIT DAN GRAAG HOREN ,

  Dit valt in de sector franske, met “”BEERTJE ” EN HET STELEN VAN DE RING “”

  MAAR DIE mag nu kratjes bier halen voor euro 27.000 per maand, voor die stottrende oplichter van Juncker !!
  Wanneer sloopt u den Haag , ????
  Weet u trouwens als u deze dingen op franske , onze nationale huilebalk zijn FACEBOOK
  vraagt ????
  Uw vragen dan wel opmerkingen binnen 3 uur verdwenen zijn ??
  Moge hij een vreselijke dood sterven !!!
  gr. bob

  Like

  • Igor zegt:

   Beschuldigen zijn die fascisten net zo goed in als ontkennen Bob, dat weten wij wel.

   In 1997 werd ik bij een humanitaire missie naar kindertehuizen met speelgoed etc. bij wandeling s’avonds door 2 politieagenten van de Speznas (zwarte baretten) aangehouden en er werd mij in het Oekraïens iets gevraagd. Ik sprak en spreek geen Oekraïens dus vroeg in half Engels en Russisch wat zij bedoelden.
   Ik werd toen gelijk totaal in elkaar geslagen door die schoften, resultaat verbrijzelde arm door afweren, zware hersenschudding, 6 hechtingen, kapot gehoorbeen en talloze beschadigingen.
   Gelukkig zag een bekende mij op straat liggen en bestelde de ambulance. Toen ik weer bijkwam in het ziekenhuis, kon ik mij niets meer herinneren echter ze hadden mijn geld, portefeuille horloge ringen gejat. Dus iedereen en ook ik dacht aan een overval.
   Ik heb toen de ambassade in kennis gesteld, maar die deden niets voor me.
   De enige instantie die me toen geholpen heeft was de ANWB, waar ik ze nog steeds dankbaar voor ben. M.a.w. van je regering hoef je als NL’er niets te verwachten.
   Ik ben toen het weer ging naar NL gegaan om me te laten opereren, want mijn vertrouwen in dat land was volkomen weg.
   Pas na enkele maanden kwam het gebeuren weer terug in mijn herinnering en wist ik wat er gebeurd was. Toen ik mijn auto weer ging ophalen en aangifte deed lachten ze me uit en zeiden dat ik een fantast was, want hun politie deed zoiets niet.
   Vandaar dat ik wel weet hoe die rot fascisten in Kiev daar denken.

   Like

   • bobzelf zegt:

    beste Igor, verschrikkelijk verhaal en vreselijke herrinneringen .

    Nadat “”De vredelievende “” Oppositie, dus de gevechtstroepen op de Maidan verschenen , de mongolen verhoffstadt en van baalen daar stonden te gillen als mede SSers , mevr. Ashton die even het verhaal waar de snipers vandaan kwamen na zou laten kijken , een hulpconvooi dat een week tegen gehouden werd, vanwege ::DE OPBLAASTANKS,van rubber ? EN DE 35.000 opgestapelde soldaten achterin , de 45 vrachtwagens die door een door PUTIN geknipt gat in het door Putin geknipte gaas waren verdwenen , de BUK raket, die richting Rusland terug reed ??, helaas , 45 km op Ukraine gebied, te zien aan de plaatselijk reclame van de Autodealer , de verdwenen vluchtgegevens, de USA die geen antwoord geeft , de 2 vliegtuigen onder en achter de MH 17 , waar geen antwoord op komt , de mijnen die er ineens lagen, waar we nooit meer wat over gehoord hebben , het filmpje van het neerschieten, wat 1 dag voor de aanslag op internet stond , alle Mc. Cain , Hilary , Kerry , Bidden figuren , die alleen maar lieve protestgroepen hadden gezien ,
    NOG EEN UURTJE DOORGAAN ????

    dus ik heb sinds vorig jaar december geen waarheden kunnen ontdekken ,
    en nu moet onze NIEUWE TERING LUL , TIMMERMANS, 2.0 EFFE IN DE BELANGSTELLING ?? koenders , weer zo’n zie mij eens lopen hier, klootzak !!
    WAAR ZIJN DE FOTO’S , WAAR ZIJN DE FILMPJES , ???

    en effe tussendoor tegen TJONGE !!!

    HET WAS PRECIES 22 MINUTEN , na de aanslag op de MH 17 , Cameron , de USA
    en op 22.000 km afstand , die homo , uit Australie , die Putin effe aan zou pakken , whahahaha
    net voor de G+20 , stuurde Putin effe de Russische vloot langs Australie,

    whahahahahahahaha

    Dus beste Igor, ik ben reuze benieuwd , hoe ze eerdaags , denken , alles in die doofpot te krijgen , !!!!!!!!!!!

    Misschien dat er wel brand uitbreekt , in die loods met opgeslagen vliegtuigonderdelen , !

    IK DOE EEN GOK ,dat dat gedeelte met die kogelgaten dan onherkenbaar beschadigd zal zijn !!

    DAN WORDT HET TIJD OM IN NEDERLAND OOK WAT LANDVERRADERS ONHERKENBAAR TE BESCHADIGEN .

    GROETEN , STERKTE, EN HOUDT JE TAAI

    gr. bob

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Igor: 02.36. uur. Dat was te verwachten van het NAZI REGIME in Kiev, Igor. Ook ik wens U veel sterkte toe.

    Like

 3. Iedereen meteen beetje gezond verstand weet al lang dat Oekraïniers de grootste (oostblok) criminelen zijn! Als er dure auto’s worden gestolen in de Oostbloklanden dan komen de daders in 9 van de 10 gevallen uit de Oekraïne! En alsof wij hier al niet genoeg niet-westerse criminelen hebben binnengehaald, met Oekraïne er bij staan wij op No. 1 van de meest criminele landen ter wereld!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Het zwaard van Damocles hangt nu toch wel overduidelijk boven ons hoofd. We krijgen er steeds meer vijanden bij, gecreeerd door de E.U. alsmede onze overheden. We worden belaagd door de E.U. zelf, alsmede onze eigen overheden, de daaraan gerelateerde Islam, en het door de E.U. tot vijand verklaarde Rusland. Zowel Napoleon als Hitler vonden het nodig de Russische beer uit te dagen, maar een ieder weet hoe dat afliep. Wat de E.U. doet, is spelen met vuur, en ons gaan trakteren op een aanstaande derde wereldoorlog die door Europa niet te winnen is. In de chaos die daarna ontstaat, zou de Islam ons de genadeklap kunnen geven, doordat Europa dan volkomen in puin ligt, en totaal weerloos geworden is. Het doel van de E.U. zal aldus bereikt zijn !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn: 21.22. uur, op 18/11. Precies John. Willens en wetens, wil de EUSSR, de moslim Obama, de Bilderbergmaffia en de paladijnen der NWO, een smerige oorlog beginnen tegen Rusland. Ook ik ben ervan overtuigd, dat de “aanslag”, op de MH 17, gepleegd is door de nazi kliek in Kiev!

   Like

 5. koloth zegt:

  Ja joh ze denken dat we echt achtelijk zijn

  Like

 6. Harry zegt:

  Precies hoe ik het ook ervaren heb, Frans !
  Op den duur voel je “aan je water” dat er iets niet klopt , zoals een rechercheur ook leugens kan ruiken .
  Dit stinkt echt !
  Waarom anders geheim overleg ?
  En had de EU , die Oekraïne heel veel geld gaat geven niet kunnen eisen dat ze in dat stukje Oekraïne nou even niet gaan vechten ?

  Totaal leugenverhaal van de overheid !

  Like

 7. Cathja zegt:

  Bij het horen van dit bericht in het Journaal had ik ook meteen twijfels. Ze hebben het er zelf naar gemaakt dat we aan dergelijk ‘nieuws’ niet meteen waarde hechten.
  Het zou me verbazen als dit bericht op waarheid zou berusten!

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  Alleen het idee al dat de Russen een aanslag willen plegen op een totale onbenul als Koenders.
  Hilarisch.

  Like

  • Harry zegt:

   Kan ook GEEN ENKELE reden bedenken waarom “de Russen” zoiets overhoop zouden willen halen !
   Normaliter doe je iets als er een goede reden voor is – tenzij je een neger bent .
   Maar die russen zijn verdomd niet gek !

   Het is vast en zeker een LULVERHAAL !
   ZE hebben nogal wat tijd nodig gehad om dit scenario te bedenken !
   En dat pleit niet voor de intelligentie van die Oekraïners .
   Wij trappen er beslist niet in !

   Like

 9. windwens zegt:

  Goed artikel en inderdaad even na het bericht voorbij te horen komen en even niet kritisch op te letten dacht ik aanslag? Koenders? Hoezo dan waarom dan. Maar na het even te laten bezinken kom ik ook niet tot een andere conclusie propaganda en grove leugens. Koenders is Fransje 2.2

  Like

 10. Jaantje zegt:

  Het gaat zielige vormen aannemen ze scheppen zoveel als mogelijk chaos op het scherpst van de snede om de boel toch naar hun hand te zetten desnoods met oorlog.
  Weg met de EU ons in de maag gesplitst(bindend advies) door de VS.
  We moeten er vanaf van beiden.

  Like

 11. Gemelos zegt:

  Hier een LINK, misschien iets om over na te denken? http://www.martinvrijland.nl/2014/07/21/passagier-malaysian-airlines-daisy-oehlers-heeft-verschillende-leeftijden/ Er staat zelfs dat de Passagierslijst al in MAART 2014 op Internet stond vermeld. Ra,Ra, hoe kan dit?? Een paar maanden VOOR de crash !!

  Like

 12. Zijn hele porem onherkenbaar:die vent liegt dat ie barst!Nu de bewijzen boven komen over die vliegramp[aanslag]nu moeten ze gauw iets nieuws verzinnen!Ik mag hopen dat op de een of andere manier Poetin die vent traceert.Al zet hij een prijs op zijn kop!En hem dan naar de eeuwige jachtvelden helpt.Uiteraard nadat hij zijn leugens heeft rechtgezet!

  Like

 13. tijluylenspiegel zegt:

  Het hele gedoe rond het uit de lucht knallen van een passagierstoestel gaat steeds meer op een slechte soap lijken.
  In eerste instantie vond ik het wel waardig dat de overblijfselen van slachtoffers met gepaste eer naar Nederland werden vervoerd, inmiddels heb ik er toch zo mijn vraagtekens bij, hoe geloofwaardig is het dat na zoveel tijd nog slachtoffers worden gevonden, aannemelijker is het dat er hier en daar nog een klein deel van een lichaam wordt gevonden, en dan vraag ik metoch af; wat zit er dan in die kisten die nu weer hier naartoe komen, is dat gewoon een zak met wat half verkoolde handen en voeten?
  En is het ceremonieel ontvangen daarvan inmiddels uitgegroeid tot een walgelijk toneelstuk?
  En wat bezielt mensen om daarvoor langs de kant van de weg te gaan staan applaudisseren?
  Hoe verdrietig en boos ik ook was na de moord op Pim Fortuyn, het destijds voor het eerst vertoonde klappen voor een lijkwagen vond en vind ik ongepast, net als nu.

  Like

 14. tjonge zegt:

  het feit dat binnen een uur na de aanslag op de mh17 al werd beweert door de media/eu/amerika dat rusland de (mede)dader was zonder maar 1 ietsiepietsie bewijs, toen begonnen bij mij intuïtief alle alarmbellen te rinkelen.

  en nu, nu er nog steeds GEEN bewijs is van medeplichtigheid, en er TOCH SANCTIES door bijna het hele westen wordt uitgevoerd tegen rusland, DAT maakt het voor mij alleen maar ongeloofwaardiger !!!!!

  ongezien krijgt rusland van mij 100% het voordeel van de twijfel !

  en ongezien krijgt het hele westen van mij 100% het nadeel van de twijfel !!!!!!!!!!!

  Like

 15. duinsnip zegt:

  Hierbij een youtube video waaruit blijkt dat MH17 niet in de lucht is ontploft maar neergeschoten.
  We zullen zien waar het collectief leugenblok mee komt.
  Ik hoop ook dat de nabestaanden dit zien.
  Hoewel de repatriering van de slachtoffers waardig was is het absoluut belachelijk dat dit met militaire eer gebeurde. Dit was een oorlogsverklaring, gebaseerd op leugens en bedrog.

  Like

 16. duinsnip zegt:

  Aanvullend bericht
  Naar aanleiding van een reactie op de video moet ik eerlijk bekennen dat ik toch twijfel aan de juistheid van de bewering dat deze video over MH17 gaat. Een Boeing 777 heeft laagliggende vleugels aan de romp. Op dit plaatje is dat toch niet te zien. Dus deze video is waarschijnlijk fake.
  Hoewel ik de officiële lezing nog steeds afwijs moet je ook ontzettend oppassen voor alle idioten die maar van alles in elkaar knutselen om de boel te bedriegen. Die zijn net zo verwerpelijk.

  Like

 17. Jade zegt:

  De satanisten in de USA vinden het niet zo leuk
  dat de petrodollar wordt afgeschaft.
  Daarom worden wij de oorlog met Rusland in gerommeld.
  Mocht ik nu wel plotseling een mobilisatie-bevel krijgen,
  dan is mijn reactie: Zak maar in de stront…

  Like

 18. Ik begrijp ook alsmaar niet dat de open, transparante, humane en vredelievende regering van Poetin, die de beste tradities van de tsaren voortzet, zo onheus bejegend wordt door het Westen.

  Like

 19. Frans Brassens zegt:

  Ik begrijp óók alsmaar niet dat de open, transparante, humane en vredelievende regering in wording van de EUSSR in wording, die de beste tradities van het fascisme voortzet, zo onheus bejegend wordt door het Rusland van Poetin.

  Like

 20. Frans Brassens zegt:

  Had ik het in dit stuk niet over ‘verhullen’ en ‘geheim houden’ (waar dat uiteraard verdacht is) ? Ziehier de halsstarrigheid in deze en de warrige ‘argumentatie’ betreffende een der ‘stiekeme zaken’: Een bericht in Elsevier:

  Overeenkomst OM over MH17 blijft geheim
  DEN HAAG –
  “De overeenkomst die het Openbaar Ministerie (OM) sloot met enkele landen over het internationaal strafrechtelijk onderzoek naar de ramp met vlucht MH17 blijft geheim. Het ministerie van Justitie weigert een verzoek van Elsevier om op basis van de Wet Openheid van Bestuur (WOB) het verdrag openbaar te maken.

  Drie weken na de ramp tekende het OM een overeenkomst met Australië, België en Oekraïne over de instelling van een gemeenschappelijk opsporingsteam (Joint Investigation Team – JIT). Maleisië is geen volwaardig lid van het team. Eerder kregen het CDA en D66 al nul op het rekest toen zij het kabinet vroegen om de afspraken openbaar te maken.
  Elsevier wilde onder meer duidelijkheid krijgen of in de overeenkomst clausules zijn opgenomen waarmee deelnemende landen het recht houden om onderzoeksresultaten geheim te houden. „Het belang van openbaarmaking van de documenten weegt niet op tegen het belang van betrekkingen van Nederland met andere staten en internationale organisaties”, aldus het ministerie van Justitie”.

  Geheim dus. Het grote ‘WAAROM?’ dringt zich hier onvermijdelijk op en uitblijven van informatie geeft geen reden om ook maar enig vertrouwen te hebben in de zaak.
  Een zéér stinkende zaak, dat moge inmiddels zelfs een van nature achteloos mens duidelijk zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s