Dubbel aantal asielzoekers in EU in vijf jaar

Screenshot_35

De stroom asielzoekers naar de Europese Unie is de afgelopen vijf jaar bijna verdubbeld.

Dat blijkt uit het jaarboek 2014 van het Duitse bureau voor statistiek dat dinsdag in Berlijn is gepresenteerd. Tussen 2008 en 2013 steeg het aantal asielzoekers in de 28 EU-landen van ongeveer 226.000 per jaar naar zo’n 436.000 per jaar.

Lees verder>>>
(h/t Tom Hendrix)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Demografie, Europa, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Dubbel aantal asielzoekers in EU in vijf jaar

 1. Sjaak zegt:

  Wanneer ik dat zwarte moslimwijf al weer zie is mijn dag alweer gelopen !

  Like

 2. Jean zegt:

  Ik ben eerst gerust en tevreden als ik kan lezen dat er 500.000 per jaar ‘vertrokken’ zijn rchting Afrika dan pas zal er sprake kunnen komen van een veilige rustige oude dag en nacht.

  Like

 3. En nog wordt het ontkend!Vanmiddag een gesprek gehad met de nr 3 en nr4 op de gemeentelijke lijst van de Pvda:och,we zijn hier al zo streng met toewijzingen!!!!!!In Oss komen er al weer 70 Syrieers bij!!!Ja,maar,ze komen uit oorlogsgebied!Ik:vang ze in hun regio op,we zitten meer dan vol!En het leeft allemaal van onze rug,terwijl hier de armoe welig tiert,moeten wij maar blijven inleveren!Ik heb ze met het ene na het andere argument op een nette manier om de oren gesmeten!En op het eind……kreeg ik ,zowaar,gelijk!Ze hoorden toch wel heel erg veel klachten in onze buurt en gingen er zeker wat mee doen!???Mijn advies;ga er maar eens mee naar Samsom en Spekman en was hun de duurbetaalde oren maar!Waren ze het ook nog mee eens!En,of ik niet toch de door mij geweigerde roos aan wilde nemen?Niet,dus!

  Like

  • windwens zegt:

   Die K*T roos zou ik ze zo af en toe graag eens door de strot drukken. Die roos en het gedram daar mee staan al symbool voor het opdringerige karakter wat deze partij heeft links of rechtsom moet je met de klote ding naar huis brrrrr

   Like

  • bigljohn zegt:

   Yvonne; Wat een kinderlokker doet met snoep, doet de PvdA met een roos ! Onschuldigen een rad voor hun ogen draaien en het slachtoffer laten worden !

   Like

 4. Jantje Beton zegt:

  Dubbel aantal asielzoekers in EU in vijf jaar, en we zijn er nog niet in de statuten van de EU moet tot het jaar 2050, 50 miljoen vlugtelingen in de EU landen geplaatst worden, het nieuwe Afrika is dan geboren.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Zo, dat weten we dan ook weer, ben gek op statistieken, zeer verhelderend?
  Nah, het meeste wisten we al. fijn hoor, de import van criminaliteit, stokpaardje van VVD.
  Heb ook nog iets leuks, laat het de pret niet drukken, want binnenkort in dit theater.
  http://creepingsharia.wordpress.com/2014/11/18/terror-deaths-up-61-last-year-82-of-all-deaths-in-5-muslim-countries/

  Like

 6. windwens zegt:

  Waarom zoeken die lui hier asiel er is er niets aan de hand. Is het om moslim geweld dan zouden hier geen moslims asiel zoeken omdat deze lui daar geen haar op het hoofd gekrenkt worden. Dus terug met die handel en daar lekker moskeeën bouwen en bidden voor kracht.

  Like

 7. topsporter zegt:

  Slingeren we hier in Europa in de nabije toekomst van boom naar boom ? Als Europa blijft openstaan voor al dat exotische uit Afrika zal dat ongetwijfeld waar zijn, met als bijzonderheid dat we dan geen rieten rokje maar een burka aan zullen hebben.

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EHHH… WIE ALWEER VOORSPELDE DECENNIA GELEDEN DE ISLAMISERING IN EUROPA?

  Like

 9. stellingsma2010 zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
  our country,s getting killed from the inside out …….

  Like

 10. Future Child zegt:

  Denk erover na om op vakantie te gaan na spanje te gaan met zwarte pieten. Is goedkoper van de ISIS cruise en dan ga ik de pieten leren hoe ze piraat moeten zijn. Pepernoten als kogels en dan maar schieten op de boten met afrikanen, tot ze zinken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s