In Nederland spreken we Turks en Arabisch

Screenshot_34

(Door: Ebru Umar)

Nee minister Opstelten, de politie moet niet meer dienders aannemen die Turks of Arabisch spreken of andere kennis hebben om wijken met veel allochtonen goed te kunnen doorgronden. Nee. NEE nee nee. NEIN. Hoe kan het dat politici vergeten dat we in Nederland wonen? Heeft Lodewijk Asscher de afgelopen dagen tegen dovemansoren staan praten?! Of denken de heren autochtone politici dat zijn ferme taal alleen van toepassing op Kuzu en Oztürk is?! Hoe kan het dat Nederlandse politici – álle Nederlandse politici – in plaats van mensen te faciliteren hier de buitenlander uit te hangen, de spelregels van Nederland niet uitleggen? Waarom worden wij burgers opgezadeld met het falen van mensen die betaald worden door ons opgehoest belastinggeld? Waarom ziet élke Hollander in dat mensen die Turks of Arabisch (of een andere taal) spreken, geïnstrueerd dienen te worden dat we in Nederland NEDERLANDS spreken. Ik bedoel: waarom kan de VVD in verkiezingstijd het wél en laten jullie het op alle andere momenten lopen?

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Arabieren, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, propaganda, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

8 reacties op In Nederland spreken we Turks en Arabisch

 1. leefbarbaar zegt:

  De VVD drukt haar verkiezingsposters ook in het Chinees als ze denken dat dit een stem oplevert. Ik heb ze in 010 zien hangen. De VVD liegt altijd.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @leefbarbaar: 16.45. uur. Precies wat U zegt. En dat doet de VVD, om het pluche. Ze verraden ons net zo makkelijk als de rest van de partijen: “van links tot rechts”. Ik vrees voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Nederland, het land der onnozele dwazen! En dan bedoel ik de domme mensen die maar blijven stemmen op de politiek-correcte partijen.

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Tom Hendrix
    we zadelen onze kinderen inderdaad met een enorm probleem op. Ze hebben straks maar twee opties: deporteren of emigreren. Maar ik geef het nog niet op.

    Like

 2. delamontagne zegt:

  NIET LANGER MEER Achmed, Muhammad of Rachid:
  Toch kiezen steeds meer allochtoonse echtparen voor een NL-se naam voor hun kind……….!

  Like

 3. breget zegt:

  En van Opstelten introduceert de Turkse taal voor de politie .

  Like

 4. windwens zegt:

  Opstelten die nog niet eens in staat is een zin aan elkaar te praten is een seniele oude man aan het worden die naar huis mag met een kruik, geitenwollen sokken en een krant uit 1939. Dan gaat er misschien iets dagen in die suffe knar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s