PVV wil eindafrekening zorgpremie

PVV anders

Zorgverzekeraars hebben geen winstoogmerk maar winst maken doen ze allemaal. Inmiddels hebben ze bijna 10 miljard aan reserves opgebouwd en 3 miljard daarvan is overtollig. Dat is 250 euro per verzekerde, een mooie decemberbonus voor alle Nederlanders. PVV-Kamerlid Reinette Klever: “Het wordt tijd dat de zorgverzekeraars een eindafrekening opstellen en het teveel aan premiegeld terugbetalen. We betalen al jaren miljarden teveel en die willen we terug”.

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op PVV wil eindafrekening zorgpremie

 1. bobzelf zegt:

  Geniaal idee, zoals geert c.s. , ze al jaren ons ooit zo mooie landje inslingert !!
  Maar de afdeling landverraders en NSBers zullen daar niet aan mee willen doen .
  Punt 1, vanwege de Bonussen van hun vriendjes
  Punt 2, HET IDEE IS VAN DE PVV !!

  DE EERSTE BESTE KLOOTZAK IN MIJN KENNISSENKRING DIE NU NON OP
  DE LANDVERRADERS STEMT, WURG IK MET MIJN EIGEN HANDEN !!

  GENOEG IS GENOEG, !! EN NU IS HET GENOEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  gr. bob

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, als ze dat nou maar eens déden……
  Ik lig al maanden króm vanwege de kosten voor een gebit waarvan geen cènt vergoed wordt en het eind is nóg niet in zicht!
  En vanmorgen een zwaar tegenvallende energie-afrekening, die ik er helemaal niet bij kan hebben…..
  En waar gaat al dat geld naartoe? Allemaal naar voorzieningen voor allochtonen, zeker!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Maarre…..Als de PVV de enige is, die op die eindafrekening staat, heb je weer kans, dat er niets van terecht komt: Den Haag zit tóch al nooit achter zulke dingen aan en helemaal niet, als het van de PVV afkomstig is, verdomme, de klóótzakken!
   Soms krijg je gewoon zín in een dictatuur; een PVV-dictatuur, wel te verstaan!

   Like

 3. Cathja zegt:

  Goed dat onze partij hier aandacht voor vraagt. Geld wat ons teveel is afgenomen dient terug gegeven te worden! Waarom moeten die zorgverzekeraars zwemmen in de miljarden, terwijl de premiebetalers maandelijks teveel afdragen?
  Ik kan me de tijd nog herinneren dat we (ik geloof dat het nog in de guldenstijd was) 255 gulden per jaar eigen risico hadden, en als je het hele jaar geen zorg nodig had gehad, kreeg je dit bedrag op je rekening terug gestort. Had je een deel verbruikt, dan kreeg je het restant terug. En zo hoort het ook. Nu zijn de zorgverzekeraars verblind door het vele geld dat maandelijks binnenstroomt, en het is moeilijk voor hen allen om deze ‘weelde’ te kunnen dragen.

  Dus: TERUG MET DE TEVEEL BETAALDE PREMIE!

  En nu geen smoesjes meer zoals: we moeten een buffer opbouwen, want dat hebben ze al genoeg gedaan. Nu is de verzekerde aan de beurt om geld (terug) te ontvangen.

  Like

 4. Martha N zegt:

  Mee eens, hoogste tijd dat we eens iets terug krijgen. Helaas… zal het wel verdampen aan onvoorziene kosten.

  Like

 5. Als ze dat nou eens deden,lieten ze nog enig fatsoen zien!Maar,ik denk het niet;ze zullen het wel weer recht praten met allerlei smoesjes!

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Dat zal niet gebeuren beste mensen. En wel om 3 redenen niet: 1. Het voorstel komt van de PVV, en de andere partijen haten de PVV. 2. Uitgerangeerde politici azen ook op banen bij de Zorgverzekeraars. 3. Het GRAAIEN MOET DOOR KUNNEN GAAN!

  Like

 7. Hub Scheeren zegt:

  Je krijgt wel en gedeelte terug via de overheid WTCG en belasting maar dat zal niet lang meer duren. De buffers hebben ze nodig om de aankomende stroom ouderen van de Babyboom generatie op te vangen. Maar ik kan mij nog herinneren dat je helemaal niets apart betaalde en dat mag best terug komen, want dan is het eerlijk. Buitenlanders betalen ook niets.
  Ook krijg je dan een beter beeld wat je echt overhoudt aan je loon.

  Like

 8. Ginger zegt:

  De burger is het spuugzat. Rovers die allerlei regels en wetten maken in hun eigen belang. Sinds de € is het allemaal bergafwaarts gegaan. Dit gaat niet goed en komt nooit goed. Ze hebben veel te druk om hun eigen zakken te vullen, stelen v/d burgers. Terwijl zij het voorbeeld dienen te zijn. De een na de ander moet aftreden, velen komen ermee weg. Toezichthouders vallen in slaap, moe v/h graaien. De mensen verpieteren in de tehuizen. De veroorzakers krijgen nog een kroon op hun werk. Het is ziekmakend als je die onfrisse koppen op de TV ziet, hoe ze liegen en bedriegen, de boel zitten te belazeren. Allerlei instituten worden i/h leven geroepen waar je evt. je recht zou kunnen halen, welnee. Voordat je op de zitting verschijnt hebben ze hun antwoord klaar. Stelletje ongeorganiseerd zooitje. Als het aan mij ligt en velen met mij, dump ik ze stuk voor stuk op een vuilnisbelt zodat ze langzaam opgepeuzeld worden door de ratten.

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Gisteren avond(18-11-2014) geluisterd en gekeken naar een uiteenzetting van Klaas Knot.
  Er is deflatie omdat de prijzen niet stijgen energie enzovoort zijn te goedkoop.
  Laten de salarissen nu ook niet te veel of helemaal niet gestegen zijn maar dat mag de pret niet drukken alles moet duurder stijgende lijn…
  Zijn gek geworden en bezig ons uit te zuigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s