Sinterklaasfeest Beijum gecanceld uit veiligheidsoverwegingen

Screenshot_39

(Door: Joost Bakker)

‘Er hoeft maar één gek te zijn die iets flikt en dan breekt er paniek uit’

Het buurtcentrum in de Groningse wijk Beijum heeft besloten het Sinterklaasfeest te annuleren. Marcella Gortmaker van het buurtcentrum zegt tegen ThePostOnline dat zij de veiligheid van haar bezoekers niet kan garanderen, nu de spanningen her en der behoorlijk oplopen. “We verwachten een paar honderd mensen, het is bij ons altijd bomvol. Er hoeft maar één gek te zijn die iets flikt en dan breekt er paniek uit. Die verantwoordelijkheid willen wij niet nemen. Gelukkig komt Sinterklaas nog naar het winkelcentrum en bij de basisscholen hier in de wijk”, zo zegt Gortmaker. Er zijn geen concrete aanwijzingen of bedreigingen die aan het besluit ten grondslag liggen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groningen, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Sinterklaasfeest Beijum gecanceld uit veiligheidsoverwegingen

 1. Het is meer dan treurig;zo ver is het hier dus al gekomen!In plaats dat politie,en desnoods het leger,de veiligheid garandeert en die lui de straat letterlijk af knuppelt,geven ze uit angst dan maar toe!Door maar niets te doen!Als er nu nog mensen zijn die geen haat voelen,dan weet ik het niet meer!

  Like

  • bigljohn zegt:

   In de jaren 50 vreesde ordeverstoorders en onwilligen de gummiknuppel en de hond van de politie. Men reed met zijn fiets een straatje om als men iets op zijn kerfstok had. Werkelijk de goede oude tijd. Vandaag de dag is oom agent de pispaal van de samenleving geworden. De politie anno nu is verworden tot een tandeloze tijger gehuld in een soort operette kostuum. Ze worden door de overheid gemanipuleerd tot een machteloos orgaan dat zich alles moet laten welgevallen, en totaal wegbezuinigd word, totdat het moment aanbreekt dat wijzelf de orde zullen moeten gaan handhaven.

   Like

  • Future Child zegt:

   Ze verwachten van de pro-pieten ook geweld. Nou dat lijkt mij overdreven, als hij zwart is, en blijft is er niets te verwachten. Ik geloof ook niets van de berichtgeving dat pro en anti pieten gingen knokken. Ik denk dat de anti-pieten niet binnen hun perkje wilde blijven. Maar de media wil graag de rechtse tokkies bespeuren en als die er niet is, dan verzint die hem zelf wel. Ik vind het triest dat dit allemaal zo moet. Dat zo’n organisatie zo makkelijk ingeeft, en waarom. Ireland de oranje marsen, wij de zwarte pieten mars? Je moet tegenwoordig laten zien dat je een ruggewerveld hebt. In Afrika gaat dat net zo, alfa mannetje slaat erop los. Daar luisteren die afrikanen naar, die slavenreis van hun voorouders heeft niet die cultuur eruit gehaald, met uitzondering van enkelingen.

   Like

 2. pieter zegt:

  een buurtcentrum dat voor mogelijke onrust over zwarte pieten zwicht, zal meer dan een gezellig sinterklaasfeest verliezen, daar dooft het licht….

  Like

 3. Martha N zegt:

  Wonen er zoveel tegenstanders van ons volksfeest in het buurtschap Beijum. Denken ze daar dat de tegenstanders van Zwarte Piet massaal naar Beijum komen? Hoeveel tegenstanders van Zwarte Piet zijn er eigenlijk..? Een handjevol slechts en die concentreren zich op grotere steden dan het buurtschap in Beijum.
  Sorry mensen, maar voor zover ik de Groningers heb leren kennen, zijn dit geen schieters!.
  Geef die kinderen toch hun Sinterklaas EN zwarte piet.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Alles zal ONS ontnomen worden. Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, en Pinksteren. Door het almaar gedogen en pamperen van ONS hatende IMMIGRANTEN, en de welwillende medewerking van de politiek in den Haag, zal de gezelligheid VERDWIJNEN uit NEDERLAND. Zie ook het boek: ” de schijn-elite van de Valsemunters”, waar Martin Bosma PVV, dit al jaren terug heeft VOORSPELD!!

  Like

 5. windwens zegt:

  Angst is een slechte raadgever, de politie moet dan maar zorgen dat ze onder de knop zitten of aanwezig zijn. Beter die lui gelijk laten zien dat er met de bevolking verder niet meer te sollen is. Het is de kliek in Den Haag die het telkens afschuift op de bevolking je moet aan allerlei eisen voldoen om ergens in Nederland een feestje te bouwen wel de poen daar voor opstrijken maar beetje veiligheid garanderen is er dan even lekker niet bij.Dus onze kinderen zijn aan de goden overgeleverd is dit de bedoeling van een open democratie?? Dit is gewoon een lachertje lang leven de dictatuur !!!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ik wee niett wie hier ‘we’ zijn -niet alleen die Gortmaker, neem ik aan- maar ik vind het doodgewoon een zwaktebod: Nog niet eens concrete bedreigingen en ze capituleren al! Slappe knieën toot en met! Dat is nou precies de houding, die ze -PVV uitgezonderd- in de 2de Kamer ook voortdurend aannemen, zij het dan hier op buurthuisniveau!
  Bekommer je eens één keer niet om wat de allochtonen willen, maar uitsluitend om wat de Nederlanders willen, Godverdómme!
  Rázend wordt een mens over zoiets! Razend, laaiend, ZIEDEND!!!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  En zo zal de pathologische klaag-allochtoon, gesterkt in zijn overtuiging en gesteund door de overheid, steeds verder gaan met zijn drammerige eisen; alleen maar om ons te treiteren.
  Ik blijf het zeggen: trap die ‘vreemdelingen’, samen met hun bedilzuchtige aanhang, ons land uit!!!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht…”
  – H.M van Randwijk, 1909-1966

  Like

 9. alidas1 zegt:

  Ik had altijd gehoord Groningers stonden hun mannetje die waren nergens bang voor.
  Nu blijkt het dat het ook bange schijters zijn valt me vies tegen

  Like

 10. De EERSTE capitulatie van Nederland! Hoeveel volgen er nog?

  Like

 11. Cathja zegt:

  Waarom ‘uit voorzorg’ een kinderfeest niet door laten gaan? ‘We’ laten ons blijkbaar erg snel intimideren, want mevrouw Gortmaker laat weten dat er ook mensen in de wijk wonen waar zwarte Piet ‘gevoelig’ ligt. Ja, dat zou kunnen, maar daarvoor hoeft een kinderfeest toch niet afgeblazen te worden?
  Een trieste vertoning weer, en een echt slappe-knieën-beleid!
  Het gaat lekker met Nederland!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s