Wiebes jaagt op alle extra’s

Screenshot_42

(Door: Ruud Mikkers)

DEN HAAG – Grote groepen werkenden met een middeninkomen leveren volgend jaar tot ruim 12 procent in van hun vakantiegeld. Het is het rechtstreekse gevolg van de nivelleringspolitiek die het kabinet aanhangt.

Dat blijkt uit doorrekeningen van salarisverwerker Salar. Bij de middeninkomens vallen harde klappen bij alle soorten variabele beloningen zoals vakantiegeld, overwerken of een bonus. Werkenden met een brutosalaris van 4000 tot 4250 euro per maand leveren relatief het meeste in.

Lees verder>>>
(h/t Jantje Beton)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, dictatuur, Graaien, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, PvdA, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wiebes jaagt op alle extra’s

 1. Armani zegt:

  Hoe meer je verdient des te beter je het hebt , dat is het Nederland van de VVD en de NSB (voormalige Pvda) super Asociaal

  Like

 2. pure criminele diefstal aangifte doen mensen, dit mag en kan niet zo!!! imaakbezwaar.net

  Like

 3. Lis zegt:

  Als zelfstandige krijg ik geen vakantiegeld. Maar met al deze berichten (ook weer die extra naheffing die hoger uitvalt) vraag ik werkelijk af waarom niet HEEL Nederland op de PVV stemt. Hoe komt het dat mensen zich zo gemakkelijk naar de slachtbank laten leiden? Is het alleen die dagelijkse propaganda van NOS en andere flutmedia? Is het gebrek aan durf? Tegenwoordig zeg ik standaard tegen elke klager dat er maar één partij is die voor hen opkomt en dat ze anders niet moeten lopen zeuren.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Lis: 18.52. uur. De volslagen socialistische omroepen en pers Lis. Daar ligt de bron van de hele ellende! De massa gelooft deze waanzin wat daar gespuid wordt!

   Like

 4. en alweer ontsprongen derijken de dans!!!! gelijkheid niet meer aan wezig doe aangifte art 1 grondwet gelijkheids beginsel!!!!!

  Like

 5. windwens zegt:

  Als rare kwiebus van dit rijtje uitgaat dan snijd hij zichzelf als nog in de vingers denk ik. De hardste klappen vallen in de midden inkomens als of deze salarissen zo stabiel en nog van de werkelijkheid zijn lijkt me onwaarschijnlijk. Er zijn zoveel mensen die in 2013/2014 hun baan hebben verloren dan wel salaris in hebben moeten leveren dat de classificaties waarschijnlijk niet meer op orde zijn. Ik ben geen econoom maar het is ook een nekslag voor de economie omdat juist de groep is die het meeste kan uitgeven waardoor zij de economie kunnen aanjagen hoe meer je daar weg haalt hoe minder zij kunnen uitgeven, waardoor ook het MKB de nek nog meer wordt omgedraaid . Volgens mij is deze man echt een kwiebus. Ook moet hij maar eens tegen zijn PvdA soort genoten gaan zeggen dat ze een moeten stoppen met geld schuiven naar hulp over de hele wereld. Laat iedereen in de wereld er maar eens rekening mee gaan houden dat ze voor zichzelf moeten zorgen en als ze dat iet kunnen dan moeten ze maar of minder kinderen nemen of ervaring en kennis in kopen. Doen ze dat niet eigen schud dikke bult de koek is op. Wij krijgen dit ook dagelijks te horen en zijn niet zielig dus er bestaan geen zielige mensen dus ook niet in Afrika of waar dan ook op de wereld mensen zijn mensen toch!!!!!

  Like

  • sam zegt:

   inderdaad, de middenklasse zijn de grootste besteedster van geld. Net deze klasse kortwieken is ongeveer het domste dat je kan doen.
   Vele economen vergeten het “FORD” principe, deze autobouwer zei in de jaren 1920 tijdens de grote recessie. Geef werklozen een minimum bedrag (= vergoeding etc.), zij zullen dan het geld uitgeven zodat de “onze” economie terug geld krijgt en de recessie vanzelf verdwijnt.
   Heden ten dage, in heel Europa, wordt er veel te veel geld weggegeven aan vreemdelingen, die het ontvangen geld grotendeels doorsluizen naar hun oorsprong landen. Waarmede vooral eigendommen worden aangekocht.
   Het alzo uitbetaalde geld kan dan niet meer aangewend worden om onze economie terug aan te zwengelen, maar vooral deze van Noord-Afrika en andere Makkakistan landen.

   Like

 6. Drs.P. zegt:

  Met z’n 2 miljoen naar den Haag en het hele binnenhof slopen en afbranden met al die rukkers erin, genoeg is genoeg !!!!

  Like

  • koloth zegt:

   Dat is een goed plan Drs.P wanneer gaan we ? Ik heb in de kerstvakantie nog wel wat tijd over. Anders heb ik geen tijd, moet veel uren maken om al die rekeningen te kunnen betalen

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Drs. P. 19.04. uur, op 18/11. Mee eens, maar dat gaat pas gebeuren als de grote massa Nederlanders, geen eten meer kan kopen. Helaas…

   Like

 7. koddebeier zegt:

  We zullen Wiebes voordragen voor de benoeming ‘Overheidsgraaier der 1ste Klasse’.
  Stelletje smerige Haagse Graaiers !!!!

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Niemand vanavond het RTL 4 nieuws gezien ? Als je meent dat je je oren niet kunt laten flapperen, gingen ze wel flapperen bij het aanzien van dit TV nieuws. Er werd beweerd dat we uit de recessie zijn, en dat IEDERE inkomensgroep er flink op vooruit gaat in 2015. Dat we de weg omhoog weer hebben ingeslagen, enz. enz. Wanneer houdt dit liegen en manipuleren nu eens eindelijk op. Het is zo jammer een mooie TV in huis te hebben, en een fijn radio, maar in feite heb je er niets aan. De krant idem dito. Het echte nieuws vind men alleen maar op internet. Het zou gewoonweg zo niet moeten zijn. Saai en vervelend om zich zo te moeten behelpen ! Ooit zal het internet ook aangepakt gaan worden, zoals China dat al deed. Blijft over het zuziek luisteren. Dat gaat ook met een MP3, waar bijna 300 nummers op kunnen. En dit zou dan in de toekomst onze enige bron nog zijn waar vadertje staat geen grip op kan krijgen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ bigLjohn: 21.56. uur, op 18/11. Beste John, deze socialistische propaganda, komt ook mij “de strot”, uit. Maar helaas, de progressieven hebben de macht over de MSM en de schrijvende pers. Alleen op dit blog, krijg ik “het eerlijke verhaal”, te horen. En zeker niet bij zenders met PvdA contacten.

   Like

 9. Jade zegt:

  Zo zie je maar weer, de klootzakken in Den Haag
  blijven immer en altijd buiten schot…
  Iedereen moet de broekriem aanhalen, behalve zij.
  Doodziek word ik ervan…

  Like

 10. Jan zegt:

  Eindelijk, ik zat al met mijn geld verlegen:

  Nationale hulpactie op giro 555 tegen ebola
  Er komt een nationale hulpactie in de strijd tegen ebola. De Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) gaan via Giro 555 geld inzamelen tegen de dodelijke ziekte, zo wordt vandaag bekendgemaakt.

  Via spotjes op alle tv-zenders wordt opgeroepen geld te doneren om de ziekte, die in Afrika al duizenden slachtoffers heeft gemaakt, te bestrijden. Of er ook een landelijke tv-actie komt, is nog niet duidelijk, melden bronnen.

  Ook de beroeps-antisemieten en de PvdA-kliek is aanwezig:
  Ook Nederlandse hulporganisaties zijn actief in de ebola-landen. Zo is Oxfam Novib druk met de preventie en zijn ook Cordaid en het Rode Kruis ter plaatse om hulp te bieden.
  ..
  Geef gul.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3783209/2014/11/05/Nationale-hulpactie-op-giro-555-tegen-ebola.dhtml

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Jan: 07.54. uur. Dit keer van mij geen cent, Jan! Ik ben blij dat ik leef, met steeds maar weer hogere vaste lasten, dankzij Kwiebus VVD en Samsom PvdA.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s