Belgische expert: “Socialisten hebben moslims gebruikt als stemvee”

Screenshot_70

(Door: Michael van der Galien)

Wordt er ook iemand wakker.

De Belgische radicaliseringsexpert Montasser AIDe’emeh beweert dat socialisten islamitische allochtonen als stemvee hebben gebruikt en er door hun politiek van wegkijken voor hebben gezorgd dat ze nauwelijks geïntegreerd zijn. Op zich is dat niets nieuws – dat zeggen u en ik al jaren – maar goed, het is prima dat iemand anders – iemand die niet ‘verdacht rechts’ is – het zegt.

‘De enige manier om dit te stoppen is door de voedingsbodem, namelijk de mislukte integratiepolitiek van het Westen, weg te nemen. De socialisten hebben moslims misbruikt als stemvee, de populisten hebben onnodig veel olie op het vuur gegooid en de imams moeten toegeven dat ze hebben gefaald en van nul af aan opnieuw beginnen’, meent AIDe’emeh.

Lees verder>>>
(h/t Wacheteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Moslims, Nederland, Socialisten. Bookmark de permalink .

25 reacties op Belgische expert: “Socialisten hebben moslims gebruikt als stemvee”

 1. Tsja, WIJ weten dat allàng maar t valt me wel weer op dat deze Montasser AIDe’emeh ook toch weer stelt dat ‘de moslim’ misbruikt is…

  ze zijn dus niet hier om ons land te islamiseren, ze sissen ons niet al decennia toe ‘wacht maar straks zijn WIJ hier de baas’

  en het feit dat zij een EIGEN TV programma op prime time dinsdagavond hebben ligt uiteraard aan de boze blanke slavenhouder….
  slaven… breek me de bek niet open, ook al zo iets wat ‘de moslim’ zelf niet heeft natuurlijk…

  en al die uitingen van ‘eerwraak’ op grote schaal door heel Europa, ook niet iets van hun koeltoer

  vooral blanke Christenmeisjes tot sex slavin maken zoals in Rotherham Engeland is ook iets wat uiteraard NIET in of aan ‘hun koeltoer ‘ligt maar aan die van die boze blanke…

  dat in elk Europees land waar de socialisten het voor het zeggen hebben, ‘de moslim’ constant hun zin krijgen, is natuurlijk ook niet waar… of het is de schuld wr vd boze blanke…

  en dat hun koran hen zegt dat zij niet op niet islamitische bodem mogen wonen TENZIJ zij van plan zijn dat land te islamiseren is natuurlijk ook weer een verzinsel van die boze blanke…

  weet je, ik ben onderhand geneigd te zeggen, weet je arme uitgebuitte ten onrechte weggezette moslem… richt je welgemeende woede dan nu maar eens ten VOLLE op die socialisten, die pvda, gl, d66, chu, sp, cda, vvd, adepts, want DIE hebben het toch ‘gedaan’?

  WIJ van de PVV, van de vroegere LPF, WIJ hebben jullie niet gepamperd of misleid, wij hadden jullie door, misschien niet vanaf het prille begin, IK iig niet, maar our eyes are WIDE open and won’t be shut anymore!

  Zo vier je ‘woede’ op die lui uit en vertrek dan weer naar islamitische grond waar jullie volkomen jullie zèlf kunnen zijn en wij ook weer wanneer jullie vertrokken zijn!

  p.s. misschien willen wij jullie nog wel helpen om die smerige uitbuiters hun terechte straf te doen toekomen, is het een goed idee om ze eventueel ‘MEE’ te nemen als SLAVEN naar de homelands? 🙂

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het is echter maar de vraag, welke ‘nominaal-rechtse partijen’dan wel ‘de ballen’ hebben om op een dergelijke manier in te grijpen: Zoals het er nu naar uitziet doen ze dat evenmin als Links.
  In GB zijn de conservatieven momenteel zelf aan het bewínd. Nou, ik zie niet veel van dat ‘dwingen om te integreren; ‘ nagenoeg niets zelfs.
  En in Noorwegen kon je op grond van de nieuwe kabinetsvorming wel koerswijziging verwachten. Echter, tot nu toe…..
  En zo gaat het overal. De enigen, van wie een echte koerswijziging in dit opzicht te verwachten is, zijn de Nationalistische partijen. Evenwel, die worden zorgvuldig van regeringsdeelname uitgesloten.
  En zalang dat zo blijft, hoef je nergens op verandering te rekenen: Gevestigd Rechts is even Islamofoob als gevestigd Links, helaas.

  Like

 3. Doornroosje zegt:

  Voor mijn gevoel loopt alles door elkaar links en rechts. Wat ze maar het beste uitkomt. Dus voor mij is er geen links of rechts. Voor mij telt de partij, die het beste met ons voor heeft. En dat is duidelijk de PVV. De rest heeft de deuren wijd opengezet. Met alle gevolgen van dien. Dat is in heel Europa zo.
  Toen de PvdA zag dat ze minder stemmen kreeg, hebben ze zich als een leeuw gestort op de allochtoon en die lieten zich dat welgevallen en kregen/krijgen steeds meer praatjes. Het gevolg? Een islamitische groep in de kamer. Dat is niet per ongeluk. Dat is het sluipende gevaar, waar Wilders al jaren voor waarschuwt.
  Verder ben ik het eens met de reactie van wachteres.

  Like

 4. Jaantje zegt:

  Moslims hebben het socialisme gebruikt en misbruikt lijkt mij een betere inleiding en dichter bij de waarheid.

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Het eerste deel van het artikel eindigt met de stelling dat de imams van nul af opnieuw zouden moeten beginnen. Niks ervan. Dat is uitstel van executie. De socialisten hebben de moslims uiteraard als stemvee gebruikt maar de moslims zijn hier gekomen om mettertijd dat KALIFAAT te vestigen. En daar moeten we ze geen kans voor geven.
  Voor die tijd moeten we ze met zachte drang terug geleiden naar hun zandbak. Als dat niet helpt zullen we wat harder moeten duwen. Het kan niet anders want het zal namelijk heel erg lang duren tot er bij de islam een ‘VERLICHTING’ optreedt. Daar kunnen we niet op wachten.
  Gevolg is : ISLAM – weg ermee.!!!

  Like

  • Mijn idee net zo, ik bracht het alleen ironisch…

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Th. M. van Baarle: 17.13. uur. De laatste zin van uw reactie, daar valt of staat het mee. De islam MOET weg uit Nederland, Europa en de rest van de beschaafde wereld. De islam is even pervers als de nazi ideologie, en waarschijnlijker nog perverser. Ten aanzien van de betrokkenheid van de socialisten, bij deze tsunami van moslims naar Nederland en Europa, wil ik voor de eerlijkheid vermeld zien, dat ook de liberalen en christen-democraten deze instroom toegelaten hebben. Ook zij hebben getekend voor: De Resolutie van Straatsburg!

   Like

   • En de CU is nu al weer bezig de illegalen onderdak voor de winter te verschaffen,voor het zoveelste jaar!Laten ze dat tuig eindelijk eens uitzetten;hier wordt gewoon het spel van de langste adem gespeeld!Er zou een fikse straf moeten staan op het helpen van illegalen!Ik heb de Cu geschreven dat ze de C voor de naam maar heel snel weg moeten halen;is niet meer van toepassing,als je je eigen mensen laat verrekken onder het mom:geen geld.Maar wel illegalen blijft pamperen!

    Like

 6. Joost Visser zegt:

  ´Van nul af aan beginnen´.

  Ben ik een groot voorstander van. Nul betekent nul immigranten als basis nemen, maar hoe krijg je ze allemaal weg?

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Het artikel van Michael van der Galien onderstreept wat wij hier op deze site al jaren zeggen.
  Het is politiek correct links dat de moslims vanaf het onzalige jaar 1975 de onophoudelijk binnenstromende- hoofdzakelijk islamitische- migranten in de armen heeft gesloten en hun (en het Nederlandse volk(!)- hebben voorgehouden dat zij een verrijking vormden voor onze maatschappij en zich daarom dan ook vooral niet hoefden te assimileren, maar gewoon moesten blijven wie ze waren: helemaal zichzelf!
  De immense druk die er uitgaat van de voortgaande vorming van niet-westerse culturele samenlevingen in ons land, op ons toch voordien werkelijk voortreffelijk functionerende maatschappij(!) ,is door links gewild en bewerkstelligd.
  De uitwerking ervan is in één woord VRESELIJK, want de gevestigde bevolking voelt zich in rap tempo vervreemden van het land dat zij lief hebben en bovendien richten de kosten van de instroom onze verzorgingsstaat totaal te gronde.
  En dan hebben wij het nog niet gehad over misschien wel het meest schadelijke effect van de linkse verrijking: de aantasting van onze ongekende vrijheid van meningsuiting!

  Voor dit alles is ‘links’ verantwoordelijk’ en het is gewenst dat wij het begrip links benoemen. Bovenal is de PvdA zeer schuldig, omdat deze partij op een hoerige wijze nog steeds opkomt voor de belangen van de islam in Nederland.
  Maar ook een partij als GroenLinks moet absoluut in de beklaagdenbank, want veel linkse activisten vinden bij deze zogenaamd idealistische stroming onderdak.Zij hebben zich zeer gekeerd tegen alles wat de belangen van de moslims kon schaden. Zeer veelzeggende is deze Groen Linkse uitspraak:.”Het kabinet Rutte 1 mag de strijd tegen de islamisering NIET als tot onderdeel van haar beleid maken! (motie Femke Halsema)

  Verder heeft na het vertrek van Jan Marijnissen de SP zich minder kritisch opgesteld tegenover de islam.
  Maar wat te denken van een mijns inziens slinkse, zogenaamde liberale partij als D’66 die de versmelting van Nederland met de EU zeer is toegedaan? Deze partij die op cruciale momenten er steeds het zwijgen toe doet, is de meest trouwe voorstander van de toelating van Turkije tot de EU! Het feit dat het bewind van Erdogan met de dag meer en meer fundamentalistisch wordt,
  is kennelijk niet van enig belang.Turkije moet bij Europa!PUNT UIT! Dat is D’66. Ook Pechtold weet dat Erdogan zijn landgenoten die buiten Turkije leven, VOORTDUREND aanspoort vooral NIET te assimileren met hun westerse leefomgeving.
  Al deze feiten leiden NIET tot een koersverandering van de partij die zich het minste over de mislukte integratie in het openbaar uitspreekt!
  Het kan zijn dat Pechtold hoopt dat de meerderheid van de moslims die de PvdA zullen verlaten uiteindelijk bij zijn partij belanden.

  De bovenstaande partijen horen ZEKER te vallen onder de term links.
  En zoals de de expert uit België constateert: het is links dat de moslims heeft geëxploiteerd als stemvee.

  De conclusie die van Galien uiteindelijk trekt klinkt mij dan ook als muziek in de oren:

  ”De enige manier om het integratieprobleem écht op te lossen is door socialisten en sociaaldemocraten jarenlang de macht te ontzeggen. Laat ze maar een decennia of wat gillen en roepen in het parlement dat het zo niet kan, terwijl nominaal rechtse partijen het systeem op zijn kop zetten en immigranten eindelijk dwingen om te integreren. Alleen op die manier kan er op termijn het nodige veranderen.”

  Like

  • Jaantje zegt:

   Jan Marijnissen was nooit echt kritisch over de islam en de stroom immigranten.
   Toen Pim Fortuyn opkwam was Marijnissen het al niet eens over de toon(zelfde bij Wilders).
   De SP toen nog met Agnes Kant had een ander plan immigratie en vooral gezinshereniging moest doorgaan alleen nu met de eis dat men een paar woordjes NL sprak.
   Speciaal voor dit gegeven wou men in bv Marokko begeleidings trajectjes opzetten.
   Ja ja hij zag er wel brood in.

   Like

 8. @Martinbosma_pvv @geertwilderspvv Dat wisten WIJ allàng!KIJK,dààr achter die steen zitten ze de schuldige socialisten https://ejbron.wordpress.com/2014/11/19/belgische-expert-socialisten-hebben-moslims-gebruikt-als-stemvee/#comment-254195

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Laat ze maar een decennia of wat gillen en roepen in het parlement dat het zo niet kan terwijl nominaal rechtse partijen het systeem op zijn kop zetten en immigranten eindelijk dwingen om te integreren.

  Laten we dat integreren maar rusten. Integratie is een verantwoordelijkheid van de migrant zelf. Nederland spant iedere keer opnieuw het paard achter de wagen. Ook nu weer met het volstrekt idiote plan Turks sprekende politie agenten aan te nemen. Zit in dezelfde categorie als overheidsfolders in een vreemde taal. Wat zal dat de integratie gaan bevorderen. Er is teveel geïntegreerd de afgelopen decennia dat miljarden gekost heeft en nul rendement heeft opgeleverd. Bovendien verbiedt de kale niet opgesmukte Islam integratie. Vraag me af welk soort adviseurs de overheid heeft als het kwesties betreft rond de islam. Beter is het te starten met een actief uitzet beleid voor criminele islamieten wiens strafblad laat zien dat verbetering er niet inzit. Dat Jihadisten met dubbel paspoort uitgezet moeten worden is zonneklaar hierover nuanceren zal uiteindelijk tot de ondergang van Nederland leiden. Simultaan moeten de grenzen gesloten worden voor migranten met een moslim achtergrond, want geen enkel normaal denkende natie laat zijn land vollopen en vervolgens ontwrichten door islamieten. Dat islamieten totale gemeenschappen gestimuleerd door hun religie goed kunnen ontwrichten zien we elke dag op T.V. en lezen we in de kranten. Liever vertellen de linkse media stichtende verhalen over de islam maar nu in de hele wereld het islamitisch masker van geveinsde vrede afgevallen is kunnen ze er niet meer onderuit. Ook de geschiedenis van de islam is een groot drama van ontwrichting, cultuur en volkeren moord op alles wat niet islamitisch is. Elk land dat bewust is van haar verantwoordelijkheid voor het welzijn van haar burgers houdt zich de islamitische infiltratie kost wat het kost van het lijf.

  Like

 10. Islam=ten alle tijde de schuld bij de ander neer leggen!ze zoeken het maat uit,weg met alles dat islam vertegenwoordigt!Het is een groot fiasco;het was niks,is niks en zal nooit iets worden!

  Like

 11. win zegt:

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/tachtig-procent-nederlanders-heeft-geen-contact-met-moslims~a3793890/

  tjonge wat een nieuws.
  de enige moslims die ik ken zijn afvalligen: schrijvers, hoeren en kunstenaars die ook van een goed glas houden.
  dat zijn lollige mensen.

  nederland wordt bestuurd door gekken.

  groet, win

  Like

 12. Jade zegt:

  “Immigranten eindelijk dwingen om te integreren”
  Ben ik geen voorstander van, ik zie ze liever allemaal
  weer vertrekken.

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Femke Halsema en groen links mogen wel gaan emigreren als het tot een uitbarsting komt.

  Like

 14. Rudi zegt:

  Zonder afbreuk te willen doen aan het artikel an sich, heb ik er toch een wrang gevoel bij. Misschien niet bij het artikel, dan wel bij de passage van Montasser Aid’eme.
  Dat socialisten mensen gebruiken als kiesvee, daar kan ik kort in zijn: dat doen andere machtspartijen eveneens en net zo goed met autochtonen.
  Afgezien van het feit dat het allemaal de schuld is van het Westen, ‘wij zijn het slachtoffer van jullie gefaalde integratiebeleid’ zoals verwoord in de passage “De enige manier om dit te stoppen is door de voedingsbodem, namelijk de mislukte integratiepolitiek van het Westen, weg te nemen.” doet deze zin ook nog andere vragen rijzen.
  Waarom heeft datzelfde integratiebeleid niet gefaald bij, ik noem maar wat, Chinezen, Italianen, Grieken en Polen?
  Was Osama bin Laden ook het slachtoffer van een gefaald Westers integratiebeleid? Waarom bliezen hoogopgeleide Britten van Pakistaanse origine de Londense metro op? Waarom schoot majoor en legerpsychiater Nidal Hassan dertien mensen dood bij Fort Hood? Vanwege het gefaalde integratiebeleid van het Westen of omdat hij ‘soldier of Allah’ op zijn visitekaartje had staan?

  Is de islam met zijn verdeling van de wereld in ‘Dar al islam’ en ‘Da al harb’ en de mensheid in ‘onderworpenen’ en ‘onreinen’ en het nemen van Mohammed als voorbeeld van de perfecte mens dan zo’n vruchtbare bodem voor integratie?
  De zin “de imams moeten toegeven dat ze hebben gefaald” doet nog meer vragen rijzen. Waarin hebben ze gefaald? Het aanmoedigen tot integreren? Dat nog maar suggereren is van hetzelfde schijnheilige allooi als de stelling dat de paus gefaald heeft in het promoten van voorbehoedsmiddelen.
  En gaat Montassertje nu van moskee naar moskee om mensen op te roepen niet langer op de socialisten te stemmen?

  En waarom komt hij hier nu pas mee op de proppen? Waar was meneer de ‘radicaliseringsexpert’ toen Abu Jahjah menigten opruide in Antwerpen en Belcacem zijn netwerken uit de grond stampte?

  Neen, ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat deze meneer Aid’eme mij een rad voor ogen probeert te draaien. Als een volleerd goochelaar leidt hij de aandacht weg naar datgene dat hij wil dat zijn publiek ziet en gelooft.

  Like

 15. sam zegt:

  “imams moeten toegeven dat ze hebben gefaald en van nul af aan opnieuw beginnen”
  dat ik heb nog NOOIT horen zeggen door een Imman, steeds maar klagen en zagen op de “echte” Belgen. Die wel hun steun (dop enz.) uit betalen.
  De “echte” Belgen worden altijd beschuldigd door die varkensaanhangers. Staat de wind verkeert is het onze schuld, kunnen zij hun zoontje niet gebruiken als schandknaap is het onze schuld, kunnen zij hun dochter op 9-jarige leeftijd niet uit huwelijken is het onze schuld.
  Hetgeen ik in heel HUN verhaal nooit begrepen heb, wat doen die vetzakken hier feitelijk ? Wat is hun toegevoegde waarde? De toegevoegde waarde was vroeger een basisvereiste om Belg te kunnen worden.
  Dat de socialisten in de oppositie zitten en misbruik hebben gemaakt van de vreemdelingen, dat weet reeds iedereen. Da’s voor mij geen nieuw feit.
  Alleen hoop ik dat de socialisten NOOIT meer een bestuursbevoegdheid hebben. En dat ALLE politieke benoemingen eruit gestampt worden.
  Dan, misschien, zal er terug licht aan het einde van de tunnel zijn.
  Socialistisch bestuur van 75 jaar in Antwerpen, had er een puinhoop van gemaakt. Enigste jaren dat Antwerpen geen deficit had, was gedurende de oorlogsjaren onder de Duitse bezetting. Duitsers hebben/hadden veel gebreken, maar onder de bezetting hebben zij heel goed werk verricht voor Antwerpen. Sanering van de opgestapelde schuld van de socialisten o.a.

  Like

 16. Benesha zegt:

  Hij dwaalt op het punt van de integratie. Moslims zijn nooit van plan geweest zich te integreren en zullen het ook nooit doen. Hun doctrine laat dat niet toe. Zij zijn de heersers, wij moeten ons aanpassen aan hun monocultuur want onze cultuur moet verworpen worden, want het is de cultuur van verachtelijke ongelovigen.

  Like

 17. Erik zegt:

  Ach wat veel erger is dat socialisten gebruikt zijn als slachtvee door de moslims.
  En wat nog erger is ,dat ze er niets van geleerd hebben.
  I rest my case.

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Hou er wel rekening mee, dat het eigenlijk andersom is. De moslim heeft de socialisten gebruikt, ze hebben alles gekregen in ruil voor stemmen. De superieure blanke linxmens dacht de gastarbeider te helpen ontwikkelen, maar bleek te stom om in te zien, dat het precies andersom verloopt en dat alles, waar het socialisme voor stond, is nu ingeruild voor alles, waar de islam voor staat.

  Like

  • sam zegt:

   Je kan het ook zo stellen, het trouw kiespubliek van de socialisten, de arbeiders geboren voor WOII zijn langzaam aan het uitsterven. De socialisten hebben er steeds voor gezorgd dat de vreemdelingen het beter kregen (lees toelagen, sociale woningen enz.) dit ten koste van de eigen bevolking.
   Het resultaat van de laatste verkiezingen verwonderde mij, normaal hadden zij op de 10% dienen te zweven, maar t.g.v. de stemmen van de vreemdelingen zitten zij nu nog altijd op een comfortabele score van ongeveer 14%.
   Hetgeen een heel pak lager is dan hun vroegere scores van rond de 25%.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s