De absurde schijnheiligheid van allochtone cultuurrelativisten

Screenshot_65

(Door: Afshin Ellian)

Waarom vragen veel allochtonen tolerantie van Nederland, terwijl in hun land van herkomst racisme heel normaal is? Onterecht wordt de suggestie gewekt dat discriminatie een westers fenomeen is.

De Turkse afdeling van de PvdA-fractie toont opnieuw de problemen met de multiculturele ideologie. We moeten de multiculturele samenleving niet verwarren met de multiculturele ideologie. Die ideologie wordt vooral gedragen door Nederlanders met een andere afkomst. Zij zijn de vurige pleitbezorgers van het multiculturalisme als ideologie.

Ook de uit de PvdA-fractie gezette Kamerleden leken de nadruk te willen leggen op het multiculturalisme. Ze eisen de toepassing van de regels van het multiculturalisme.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres en Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Desinformatie, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

13 reacties op De absurde schijnheiligheid van allochtone cultuurrelativisten

 1. stellingsma2010 zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
  Waarheid als een rood bonte blaarkop koe !!!!

  Like

 2. Jean zegt:

  Ze kunnen nog 100 jaren zeiken over multiculti bullshit voor ons blijft Nederland bewoond door Nederlanders en Vlaanderen bewoond door Vlamingen en vreemdelingen hebben zich “volledig” aan te passen aan ONZE normen, waarden, wetten, zeden, cultuur én beschaving en NOOIT andersom. De Nederlandse en de Vlaamse cultuur zijn voor ons heilig als er tenminste over iets heiligs gesproken wordt.
  Vreemdelingen die daar van af wijken zullen NOOIT getolereerd, gerespecteerd noch aanvaard worden die willen wij zo snel mogelijk zien vertrekken en daar willen we ze zelfs helpen, niet met geld maar met druk desnoods komende van een hogedrukreiniger.
  Wat het politiek gespuis ook mag willen interesseert ons geen flikker, hetgeen WIJ willen is enkel aan de orde en zal ook zo uitgevoerd worden.
  Dat heel die religiebullshit onder controle genomen moet worden is een feit, er moet een verbod komen op religieuze uitingen op de openbare weg en in openbare gebouwen uitgesloten een kerk, nergens wil ik geconfronteerd worden met die religiewaanzin uit welke hoek het ook mag komen, iedereen is vrij te geloven wat hij of zij wil geloven maar niemand heeft het recht mij ermee te irriteren.
  Als een politieke partij graag die barbaarse praktijken die zich momenteel afspelen in die “prachtige” moslimlanden wil binnenhalen gelieve het dan te zeggen aan de mensen zo kunnen we sneller starten met de grote schoonmaak incl. et die politieke lafaards van op eigen bodem.

  Like

 3. Future Child zegt:

  Waarom: omdat men hier gebrainwasht is in de overtuiging dat nederland en nederlanders tolerant zijn. Het kan mij een worst zijn of ze tolerant zijn. Het is net zo iets als de overtuiging op nederland lief is. Dat heeft geen waarde.

  Like

 4. sprx zegt:

  De westerse cultuur was al eeuwen lang eclectisch, de ontdekkingsreizen bracht het westen, en dan met name de kern van het vernieuwende handelskapitalisme, Nederland en Groot Brittannie, in direct contact met andere culturen, wetenschap, voedsel etc.etc. en ontwikkelden hiermee ook weer nieuwe technieken en kennis.
  Men nam over wat beter, slimmer, meer productief, gezonder was.
  Onder de tyrannie van het cultuurrelativisme en haar multicul ideologie, worden we nu gedwongen ook zaken te accepteren die slechter, dommer, minder productief, ongezonder, inhumaan en barbaars zijn.
  Het moet duidelijk zijn dat Nederland niet ineens aan de monding van de Nijl is komen te liggen, en dat nieuwkomers moeten assimileren, vernederlandsen, en dat wij omgekeerd niet langer de verachterlijking en erger, accepteren.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Als je het mij vraagt, hebben die allochtone multiculturalisten -Turks, Iraans of anderszins- verdomd goed door, dat ze eenzijdig KUNNEN claimen, omdat té veel Nederlanders -vooral van Links-liberale snit- dermate zijn aangevreten door het wegmetonsisme dat ze alles maar pikken.
  En degenen die dat niet zonder meer wensen te doen, worden meteen afgeschilderd als islamofoob/xenofoob. Een goedkoop, maar sluw trucje, dat nog steeds effectief is bij islamoFIEL Nederland.
  Nog wel. Maar toch vraag ik me af of we langzamerhand niet eens het punt naderen, waarop de rek er eens uit raakt.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Theresa Geissler: 17.11. uur. Inderdaad Theresa, er is constant spraken van EENZIJDIGHEID! Wij zouden ONS moeten laten dwingen, een nazi ideologie/islam te accepteren, en als WIJ dat afwijzen, dan zijn WIJ: racisten, xenofoben, nazi’s. En het is inderdaad met name van socialistische zijde, en andere progressieven/ D66, dat deze immigranten steeds weer hun zin krijgen! Maar de maat is onderhand vol, overvol! Laat ze maar goed in hun oren knopen, dat Nederland van ONS GEBOREN NEDERLANDERS is, en niet van iedere immigrant uit bv. toekie-takkaland!

   Like

 6. Sjaak zegt:

  ISLAM

  I = Intollerant
  S = Subsidie – vreters !
  L = Leugenaars !
  A = Anti – Westerse beschaving
  M = MOSLIM !

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  spraken in zin 1=sprake.

  Like

 8. Jan zegt:

  Multiculti is als gangreen. Als je het dode weefsel niet verwijdert verwoest het de rest van het gezonde weefsel en sterft de patiënt, in dit geval het land.

  Like

 9. Jan zegt:

  Iedere stuk onbenul voelt zich beledigd:

  Michel Rog noemt Gario ‘Graaipiet’ – Activist: Dit is ‘smaad en laster’
  Kunstenaar Quinsy Gario dreigt met aangifte tegen CDA-Kamerlid Michel Rog. Rog had zich maandag op Twitter enigszins onaardig uitgelaten over de anti-Zwarte Piet-activist. Hij noemt hem op Twitter ‘Graaipiet’. De christen-democraat twitterde dit nadat eerder bekend werd dat CDA-jongeren een optreden van Gario hadden afgelast omdat deze een ‘buitenproportioneel hoog bedrag’ vroeg voor zijn aanwezigheid.

  Grof aangepakte Anti-Zwarte-Piet-demonstrant was dichter Quinsy Gario
  ..
  Volgens de politie zijn de twee mannen en twee vrouwen zaterdagochtend al gewaarschuwd. Toen agenten de vier later op de dag opnieuw tegenkwamen en zij ‘nog steeds een platform zochten voor hun mening’, is het viertal gearresteerd.

  De regering van Gerrit Schotte (van Curaçao) is verontrust en boos dat Quinsy Gario, door ‘meer dan vier BLANKE agenten hardhandig is toegetakeld’: “Een SKINHEADACHTIG KAALGESCHOREN agent samen met andere collega’s hebben gemeend de PACIFISTISCHE Quinsy Gario te moeten aanhouden.”

  “Op de beelden valt te zien dat deze agenten Quinsy Gario daarbij hebben geschopt en grovelijk vernederd, terwijl Quinsy desolaat nog riep niets verkeerds te hebben gedaan”, zo stelt Osepa. “Het fundamentele recht van burgers op vrijheid van meningsuiting en het erkend recht tot vergaderen en betoging dient te worden gerespecteerd. De overheid, waaronder de politieagent, moet hiervoor garant staan”, aldus Osepa.

  De mishandeling van Quinsy Gario is volgens de regering van Curaçao een klap ‘in het ongeschminkt gezicht van zwarte kunstenaars en onacceptabel’. “Het wordt tijd dat Nederland bescherming biedt aan minderheden ongeacht godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras of geslacht”, aldus Osepa.

  Ook de Werkgroep Caraibische Letteren veroordeelt met kracht het grove optreden tegen deze sympathieke en vreedzame kunstenaar
  http://werkgroepcaraibischeletteren.nl/grof-aangepakte-anti-zwarte-piet-demonstrant-was-dichter-quinsy-gario/

  Als ik het goed begrijp gooiden de agenten roet in het eten.

  Like

 10. Theodoor zegt:

  In Nederland komt nu het levensgrote probleem naar boven drijven van een politieke elite die er alleen maar voor de politieke elite zelf heeft gezeten en gezorgd.
  Een groepje Nederlanders roepen en stemmen dat al jaren (PVV), de meute heeft al die tijd blind op hun partij vertrouwd en zijn belazerd, verneukt, om de tuin geleid enz.
  Wanneer zullen ze allemaal echt wakker worden om bij de les te zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s