Indonesië controleert maagdelijkheid van vrouwelijke politieagenten

Screenshot_71

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Dat zou de geschikte plek zijn om de impopulaire linkse feministes en vrouwelijke activisten uit de hele wereld naartoe te sturen om daar ontwikkelingshulp te geven en hun linkse goedmenschelijkheid volledig te proeven. Helaas zou zo´n plan kunnen mislukken aan hun maagdelijkheid. Helaas zou Indonesië hen niet eens als toiletjuffrouw aan het werk willen hebben. Tot zover wat betreft de waardering voor die activistische wijven uit het Avondland in de Oriënt. Daar gelden namelijk zulke standaards:

Of vrouwen in Indonesië tot de politie worden toegelaten, hangt mede af van hun maagdelijkheid. Volgens informatie van Human Rights Watch moeten vrouwen die bij de politie willen zich eerst onderwerpen aan een maagdelijkheidsonderzoek.

Misachting van de mensenrechten

Volgens Human Rights Watch is de “tweevinger”-test, waarbij het maagdenvlies betast dient te worden, een oude praktijk in het overwegend islamitische land. Deze zou een overtreding zijn van het recht op gelijkheid, tegen de privésfeer en bescherming tegen discriminatie. Human Rights Watch verwijst daarbij naar interviews die de organisatie met vrouwelijke politieagenten en politieartsen in zes Indonesische steden heeft gevoerd.

ARD

Het onderzoek wordt uitgevoerd met twee vingers, wat voor een vrouw, die nog niet ontmaagd werd, een geestelijke en lichamelijke belasting is. www.theguardian.com

Deze stomme Duitse ARD-sletten begrijpen het nog steeds niet: moslimrechten zijn iets anders dan mensenrechten. In de islamitische landen hebben ze schijt aan de mensenrechten van het Avondland, wat de journalisten hier ook beweren. Voor moslims tellen andere rechten. De mensenrechten van de journalisten, activisten en andere nuttige idioten kunnen er hoogstens toe leiden dat ze een snelle onthoofding krijgen als ze zich van tevoren bekeren.

Eigenlijk zouden we van de islamappeasers moeten eisen dat ze zich aan zulke islamitische regels onderwerpen. Als ze in ´t gevlij trachten te komen van de islam, dan moeten ze ook zijn duistere kant verdragen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Indonesië, Islam, Krankzinnigheid, Mensenrechten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Indonesië controleert maagdelijkheid van vrouwelijke politieagenten

 1. Jade zegt:

  Te zot voor woorden, wat heeft maagdelijkheid te maken met
  het functioneren als agente? Niets.
  Na de tweevinger-check zullen ze waarschijnlijk ook wel even
  verkracht worden. De wereld zou een stuk beter af zijn, zonder
  die islam smeerlapperij…

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  De islam is een weerzinwekkende, perverse ideologie.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja…. En hoe zit het dan eigenlijk als getrouwde vrouwen of, bijvoorbeeld, wéduwen bij de politie willen?
  Ga me niet vertellen, dat die niet toegelaten worden vanwege hun burgerlijke stáát!
  Overigens, leg deze kwestie voor aan een feministe als het Molenpaard Meulenbelt, eis een reactie en ze begint tóch weer over ‘andere cultuur’ of zoiets ontwijkends.
  In de periode van “De Schaamte Voorbij” was ze uit haar vèl gesprongen als zoiets waar ook in de wèsterse wereld zou zijn ingevoerd.
  Maar ja, omdat het de islám is, ligt het opeens weer héél anders……..

  Like

 4. um shmum zegt:

  Wat een gekkies daar in Indonesië! Ze hebben inmiddels ook (milde } besnijdenis van de allahbierjes overgenomen: prikje in de clitoris. Maar ja, als de extremisten aan de macht komen, zal er diep gesneden worden, bloedbad dus. Respectloos tegen de vrouwen waaruit alle mannen gebaard worden. Besnijdenis afschaffen voor man èn vrouw.

  Like

 5. eva zegt:

  Net zoals IS heeft dit niets met de islam te maken. Islam is vrede zei de man en stenigde één van zijn vrouwen.

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Koeltoer van het onreine varken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s