‘Nederlander heeft geen contact met moslims’

Screenshot_73

60 procent Nederlanders voelt zich bedreigd door islam

HILVERSUM (ANP) – De meeste Nederlanders hebben geen contact met moslims en staan er ook niet voor open. Dat valt op te maken uit onderzoek in opdracht van de Evangelisch Omroep (EO). Volgens het onderzoek heeft 80% van de Nederlanders niet of nauwelijks contact met moslims. Daarvan zegt maar 5% open te staan voor een ontmoeting.

Lees verder>>>
(h/t Jan)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

22 reacties op ‘Nederlander heeft geen contact met moslims’

 1. Sjaak zegt:

  KLOPT HELEMAAL ! ZE ZIJN LUCHT VOOR MIJ ! EN ??
  WANNEER IK ZE AL ZIE KRIJG IK BRAAKNEIGINGEN !

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Das müsste ja kommen: Er wordt langzamerhand veel te veel bekend.
  Het zou me zelfs niet verwonderen als mocht blijken dat de cijfers nóg wat meer policor gemaakt zijn en dat “meer dan de helft”en die “60%” in werkelijkheid dichter in de buurt zitten van die 80% die volgens eigen zeggen geen contact heeft met moslims en daar (75%) ook niet voor open staat.
  Om maar te zwijgen van diegenen die er zich niet eerlijk over durven uitspreken, al was het maar tegenover de enquèteur…….

  Like

 3. Harry zegt:

  Jammer dat je niet mag beledigen , anders zou ik zeggen dat die veertig overgebleven procenten een stel onverbeterlijke onnozele klootzakken zijn .

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Ik heb ook geen contact met moslims en dat ga ik ook zo houden. Dus geen selfies maken terwijl ik naast een moslim baardaap ga staan om demonstratief mijn hand op zijn schouder te leggen en een grote glimlach te forceren om te tonen hoe multicultureel ik wel zou zijn, bijvoorbeeld. En ook niet binnenspringen op iftarmaaltijden voor buurtbewoners die in de omgeving van een moskee wonen:

  Koekjes met pistachenoten vreten en naar blauwe geglazuurde wandtegels en vloerkleden met bloemmotieven staan staren, daar leer je helemaal niet van wat de Islam in werkelijkheid is. Wie dat wel gelooft, is gewoon een verloren zaak !

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik blief geen moslims want hun ‘cultuur’ staat haaks op die van ons.
  Ik walg van het islam-straatbeeld dat ons land ontsiert!

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Dan behoor ik tot de categorie, die absoluut niks met de islam te maken wenst te hebben. Ik vind het een bewijs van gezond verstand, om niks met moslims van doen te willen hebben.

  Like

 7. Ad de Koning zegt:

  Er is mij werkelijk nog niet een keer ooit iets gevraagd voor een onderzoek over welk onderwerp dan ook. Als mij dat wel gevraagd was zou ik hebben gezegd dat ik nooit contact heb met moslims en dat ook niet zou willen, trouwens geen enkele moslim heeft mij ooit aangesproken of aangekeken. Als je die vrouwen tegenkomt kijken ze gewoon door je heen. Ik wil. Ik heb pas weer een Turk gezien in het programma “De rijdende rechter” en dat heeft die Turk gelukkig verloren, de mevrouw waar tegen geageerd werd zei dat ze bang van hem was wat ik mij goed kon voorstellen. Ze won het gelukkig, een van de groep mensen die hun mening mochten geven zei “ik kies alleen al voor die mevrouw omdat die Turkse mijnheer zo agressief reageert”. Nadat de rechter uitspraak had gedaan en de mevrouw in het gelijk was gesteld zei de Turk meteen, ik laat het hier niet bij en ga in beroep bij een echte rechter, hiermee Mr. Frank Visser, wat een echte rechter is aanvallend. De uitspraak is trouwens altijd bindend en daar tekenen ze van tevoren voor. Maar een Turk zal natuurlijk nooit zijn verlies accepteren, hij weigerde dan ook de door die mevrouw toegestoken hand te schudden. Een van de weinige die de Turk steunden was natuurlijk het enige panellid met een hoofddoek.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik weet niet of U het helemaal begrepen hebt.
   Ten 1e: HIJ is de man en zij maar een vrouw, DUS HOE DURFT ZE TEGEN HEM IN-TE-GAAN. = vrouw 1/2 waarde man ! !
   Ten 2e: Die Turk zal wel tot het enige “ware” behoren, zij een ongelovige (christen)-hond, of mischien (Joods)varken.
   Als NL-ers zich zo zouden gedragen als sommige “nwe”-NL-ers in NL, zou je nog veel verontrustend nieuws kunnen lezen over mishandelde NL-ers in het buitenland..

   Like

 8. Ik ga 1 x per jaar naar Apenheul! Telt dat ook?

  Like

 9. dgneree zegt:

  Een dezer dagen wordt de Westermoskee in Amsterdam opgeleverd en/of in gebruik gesteld. Ik vraag me af of die opening alleen voor moslims is om bij te wonen?

  Like

 10. Future Child zegt:

  Ik wil ook niet met de maffia en de hells angels te maken hebben, dat heet vrijheid.

  Like

 11. Moslim zijn vies,bij 35 graden lopen zij in hun viese jurken over de straat,terwijl zij denken dat wij vies zijn.
  Bij hun gebedshuizen gaan ze zich wassen,oren,tenen,viese ellende is het daar en het stinkt.

  Like

  • Harry zegt:

   Daarom ook die opdracht om zich tenminste nog een klein beetje af te poedelen voor ze gaan bidden .
   Als dat niet zo was dan ziet zo’n moskee er in no-time uit als een varkenshok en duwen de kakkerlakken je weer terug naar buiten .
   Vandaar die regels .

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  En dag zonder moslims, is een fijne dag. Je fiets niet gesloopt, je auto niet bekrast, je kinderen niet bedreigd, je vrouw niet uitgescholden, je achterdeur niet geforceerd, je kat niet mishandeld……….. Ja als ik mag kiezen, dan liever nooit contact met moslims.

  Like

 13. Jaantje zegt:

  Kan het niet meer opbrengen om een praatje met ze te maken de oudere generatie spreekt nog steeds beroerd Nederlands(klagen over uitkering) en de jongere generatie verbouwd Nederlands expres het is niet aan te horen:ik ga Leidseplein….ik doe Leidseplein….enz.
  Verder is de jongere generatie behoorlijk agressief en overheersend ingesteld.
  Er is weinig keuze of je laat je overheersen of je bent een k racist.
  Ben er klaar mee.

  Like

 14. Jan zegt:

  Een landelijke moslimpartij is een aanwinst voor Nederland
  http://www.npo.nl/arena/19-11-2014/VPWON_1232556

  Like

 15. lowie zegt:

  op basis van ervaring wil je geen kontact met ze. niet moslims worden getreiterd en weggepest doo moslims en als 5e rangs burger mee omgegaan, dat lees je niet in de krant, sterker nog, mensen draaien er hun hoofd voor weg zodat het slachtoffer zich nog alleener voelt of de waarheid wordt verdraaid en de melder wordt voor leugenaar uitgemaakt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s