Ook bekering tot de islam redt je leven niet

Screenshot_87

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoewel veel “ongelovigen” zich tot de islam bekeren en de islamitische geloofsbekentenis opzeggen, redden ze daar niet hun hoofd mee. IS heeft deze truc doorzien en onthoofdt ook diegenen, die de koran van achteren naar voren en van voren naar achteren kunnen opzeggen.

Toen de Jihadisten het winkelcentrum in Kenia hadden aangevallen, vermoordden ze iedereen die geen antwoord kon geven op de vraag: “Hoe heet de moeder van Mohammed?” Voor de terroristen was het een test voor religiositeit en etniciteit. Een moslim, die de naam van de moeder van de vader van de terreur niet kent, wordt als niet-islamitisch beschouwd en daarom vermoord.

Daniel Greenfield schrijft op “Frontpage Magazine” dat de gegijzelden, die gevangen werden gehouden door IS, deze vraag en nog vele andere zouden hebben kunnen beantwoorden. Zij konden verzen uit de koran citeren, de meeste van hen waren bekeerd tot de islam.

Desondanks heeft dit hen niet gered. In plaats daarvan kon men aan de hand van het testament van een van de gegijzelden die door IS gevangen werd gehouden, zien dat de cipiers hem eerder gerespecteerd hebben, omdat hij christen was gebleven, terwijl ze zijn westerse celgenoten verachtten, omdat ze zich tot de islam hadden bekeerd.

Hoewel ze voortdurend de islam prediken, konden of wilden de Jihadisten geen respect tonen voor een verrader. Ze besloten terecht, dat een man die zich onder druk tot een religie bekeert, niet religieus is, dat hij geen geloof had.

Uiteindelijk heeft IS al diegenen geëxecuteerd die zich bekeerd hadden en diegenen die zich niet bekeerd hadden. Het was een fout om aan te nemen dat bekering tot de islam je leven kon redden. In  het gunstigste geval verdient een bekeerling een plaatsje helemaal onderaan de ladder.

Een mannelijke bekeerling wordt gedwongen zijn plaats te verdienen door verschillende gruwelijke daden te plegen. Dat is de reden waarom zoveel jonge bekeerlingen uit het Westen zoveel wreedheden begaan.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Ook bekering tot de islam redt je leven niet

 1. janfreak zegt:

  IS bestaat uit een stel moordlustige barbaren die totaal geen respect voor het leven hebben.

  Like

  • delamontagne zegt:

   De is=lam in z,n geheel is moorddadig, barbaars en middeleeuws; volgense de (franse) krant:

   Like

  • Igor zegt:

   Niet alleen de IS, alle moslims zijn hiertoe in staat omdat ze met haat worden grootgebracht, daarom moeten wij ons geen zand in de ogen laten strooien door de ideologie Islam.

   Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   Daarom moeten we het niet vreemd vinden dat de Koerden ze met dezelfde munt betalen. Het zijn de vruchten van de geesteszieke Mo die doorwerken. Moslims brengen dit al 1400 jaar in praktijk. Daarom: ISLAM – Weg ermee !!!

   Like

  • assyriangirl zegt:

   wat voor een rot geloof is dat islam !! aangezien dat Mohamed dit zelf heeft gedaan kan ik niet meer verwachte eigenlijk van die duivels !!! iemand bedwingen en bloed stooien koppen afhakken heeft niks maar niks met de god te maken ! das puur de duivel ! die onnozelaars liegen over god !! op de beoordelingsdag zou ik graag jullie kop wille zien duivels !!! jullie zien branden !!!

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  Het is niet goed of het deugt niet.
  Eigenlijk toch wel redelijk consequent.
  Misschien komen nog een paar mensen tot inzicht.
  Helaas zal dat bij mij niet meer lukken aangezien ik al helemaal uitgebakken ben,

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  De psychopaten van IS(IS) willen gelijkwaardig zijn aan hun grote voorbeeld, de pedofeet Mohammed.

  Like

 4. Future Child zegt:

  Lekker. Dus Pechthold, Rutte, Samson, Kok..je bent gewaarschuwd.

  Like

 5. Rudi zegt:

  Laat het een wijze les zijn voor alle nuttige idioten, ‘fellow travelers’ en land- en volksverraders…

  Like

 6. ja ja Arnoud van Doorn… dat is schrikken zeker hè, had je je nog wel zo opportunistisch euhh bekeerd.
  Ondanks dat je muslem geworden bent moet je nu toch horen dat je Kopf toch zal rollen! ….. richting rug… terwijl jij in onderdanige houding bent geplaatst richting Mekkkkkaaaaa,
  dit zijn zo van die momenten waarop een mens denkt ‘er bestaat toch gerechtigheid kennelijk’ 🙂

  Like

 7. @geertwilderspvv DAT IS SCHRIKKEN hè @MinPres ZOU ISIS DAN TOCH MET DE ISLAM TE MAKEN HEBBEN?JA! http://wp.me/p1O7aM-jIf via @wordpressdotcom

  Like

 8. marjan zegt:

  Ook buiten IS hebben moslomieten geen enkel respect voor het leven van een mens laat staan voor een dier.

  Like

 9. Vederso zegt:

  Het volledige artikel van Daniel Greenfield staat hier en de video die eronder staat is zo mogelijk nog beter.;

  http://www.frontpagemag.com/2014/dgreenfield/converting-to-islam-wont-save-your-head/

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Er is een clubje totaal idioten. Het doel is het verwerven van extreem veel geld. Er zijn geen regels er is geen moraal. Iedereen die geen geld oplevert is dead meat. En nu zou men kunnen proberen om te doen alsof men ook bij het clubje hoort. Gewoon even voor het gedachten experiment, zou men kunnen stellen dat men er ook bij hoort en geen prooi is, men leert lopen zoals dat tuig, men leer praten zoals dat tuig, vreten, zuipen, neuken en schijten! Maar ergens blijft altijd een klein verschil tussen de prooi die wil doen voorkomen dat hij ook tot het tuig behoort en het echte tuig. De ultieme test is niet de moeder van de profeet bij voornaam kennen maar dat is de moeder van de profeet opgraven en zien of er wellicht nog gouden ringen aan de knokkels zitten. Iemand die te kleinzerig is hoort er niet bij. Een veelgehoorde kreet is; “Ik neuk je de moeder!” En dat is exact het de juiste stellingname moet zijn voor de bekeerling, alles maar dan ook werkelijk alles gaat met de benen wijd en dan laat men Allah’s wijn over Allah’s akker vloeien en voegt men daad bij het woord. Alles en iedereen wordt opgeofferd voor het ideaal, en dat is geld en macht. Zodra de eigen medestrijders niet meer functioneren gaan ze tegen de muur en dat wordt geaccepteerd want als het anders was geweest dan zouden zij vooraan hebben gezeten bij het uitdelen van het geld.

  De islam is georganiseerde misdaad, er zijn alleen maar schuldigen binnen de islam en iedereen is een slachtoffer. De waarheid wordt geofferd en de menselijkheid wordt geofferd, de opbrengsten zijn gigantisch. Normale beroepsmoslims in vredestijd verdienen 5% en beroepsmoslims die zich inlaten met drugs en berovingen die vangen 20% van de buit. In oorlogstijd is het nog veel erger. Alles wat je kan dragen of waar men de hand op kan leggen.

  Een bekeerling kan doen alsof hij ook een moslim is geworden, maar het enige verschil met de andere moslims is dat hij niet bereid is om: “ik neuk je de moeder!” te schreeuwen en de daad bij het woord te voegen. Een bekeerling kan alleen overleven als hij de vijf rijkste beroepsmoslims omlegt door met de blote handen het kloppende hart uit het lijf te rukken. Vervolgens al hun bezittingen inpikt en zijn nieuwe strijdmakkers gelijkertijd laat gruwen en beven van angst.

  Even ter vergelijking lid worden van een motorbende wordt men ook niet door de reglementen uit het hoofd te leren en te verklaren dat men lid is geworden, er hoort een bepaald gedrag bij.

  Die sulletjes die zogenaamd moslim worden en de shahada uitspreken vergeten dat roven, moorden, verkrachten en de boel oplichten er ook bij horen, daarom vallen ze door de mand en worden ze alsnog omgelegd. En terecht overigens, zo dichtbij zitten en toch niet zien wat er werkelijk gaande is dat overstijgt de grenzeloze naïviteit!

  Like

 11. Jade zegt:

  Voor mij is dit geen nieuws, veel van die mannen in oranje hemden in de
  recente video`s hadden zich bekeerd, en werden desalniettemin vermoord.
  Mocht er een God bestaan, dan gooi je zodoende dus mooi je eigen glazen in.
  Tenminste, als je het op prijs stelt ooit op aarde terug te keren…
  Voor mij ligt dat anders, ik hoop dat ik nooit weer terug kom.
  Ik heb genoeg gezien, ik ben er helemaal klaar mee.

  Like

 12. Lis zegt:

  Die laatste alinea is veelzeggend. Maar wat schrijft dan de westerse media? Dat ze niet kunnen begrijpen hoe zo’n ‘lieve’ jongen die een veilig, gezapig leven leidde in Nederland, Duitsland of België zomaar ‘ineens’ ging radicaliseren. Dit soort acties zijn niet nieuw. Zelfs de nazi’s maakten er al gebruik van, door gevangenen tot dader te maken om hun eigen hachje te redden. Er is genoeg onderzoek voorhanden over zulke gevallen. Die verbazing van westerse politici is stuitend.

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  @ Lis: 07.27. uur. U zegt: ” De verbazing van westerse politici is stuitend”. Nou, dat is gewoon hypocriet van deze politici. Want ZIJ hebben de ISLAM in Nederland en Europa binnengehaald.
  Door het ondertekenen van : De Resolutie van Straatsburg.

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Mooi dat we het even zeker weten: Hoef je je die vernedering -want dat is het- ook al niet op de hals te halen: Vermoorden doen ze je evengoed wel.
  Maar het moet ook helemaal de vraag niet zijn, of men zich in die-en-die situatie niet beter kan bekeren: De vraag moet zijn, hoe we die hele invasie hier er UIT krijgen.

  Like

 15. Astrid zegt:

  Ook in een islamitisch nest geboren en met alle daarbij horende conditioneringen vanaf je geboorte gehersenspoeld en jezelf 100% aan de meest belachelijke richtlijnen onderwerpend, is er geen enkele garantie dat je als vrouw niet door je eigen vader, broers, of de hitsige buurman misbruikt wordt en daarna op een dorpsplein in een kuil middels de keiendood afgedankt wordt, dit vanwege de grote gevoeligheid van egogerelateerde zaken als eer, schaamte en wraak. De bezitterige moslimmannetjes willen de regie des levens stevig in handen hebben, maar hun handelen is erg grillig, dus zorg vooral dat je uit hun buurt blijft als het spontane leven je lief is.

  Technisch gesproken is de overtuigde moslimman als een angstige kleuter die vanuit de eigen diepgewortelde levensangst de omgeving steeds met angst en terreur onder de duim probeert te houden en daarvoor een imaginaire god in het leven heeft geroepen waaraan je vervolgens dan allerlei rechten voor jezelf en plichten voor de ander meent te kunnen claimen. Ben je zelf bang, dan probeer je de ander banger te maken, zodat jij je [schijn-]veiliger waant.

  Islam is een gewelddadige manier van projecteren van de tekortkomingen in de eigen, voornamelijk mannelijke psyche, terwijl juist projecteren nooit [innerlijke] vrede kan brengen. De overtuigde moslimman is bezitterig tot aan het bezetene toe, want hij moet wel steeds alles en iedereen in het gareel zien te houden. Vandaar dat er ook zoveel stiekem gebeurt, want natuurlijke behoeften kun je wellicht tijdelijk onderdrukken met 5x daags bidden, offerfeesten en andere rituelen, maar weggaan doet de onrust niet. Vandaar dan ook de vele excessen die inmiddels zoals bekend, synoniem staan voor islam, niks vrede in die cultuur, maak van die V maar een W, van wrede cultuur, de cultuur der Barbaren, erger dan de Azteken die hun kinderen van hoge bergen kiepelden om de goden te ‘pleasen’. Deze geestelijk wrede en alles verstikkende, patriarchale dictatuur is voornamelijk voor de broedkipvrouwtjes bedoeld, een bepaalde mate van schijnveiligheid verschaffend binnen de schijnheilige geloofsdoctrine. ‘Heilig’ betekent ‘heel, als in ‘heelwording’, terwijl islam, of welke andere rigide ideologie of geloofsvisie dan ook, altijd tot innerlijke verdeling/strijd leidt, met lijden als gevolg.

  De moslims, de boosnegers, maar zeker ook de milieugekkies en alle andere drammerige, idealisten zijn één in hun onvermogen tot zelfreflectie. Zij getuigen ieder van dezelfde, mentale starheid. Zij zijn ontevreden over hetgeen hen door het leven geboden wordt en proberen de wereld naar hun hand te zetten, wat niet alleen onmogelijk is, maar vooral erg onaangenaam voor al degenen die er het beste van willen maken met de voorhanden zijnde mogelijkheden, ipv eeuwig te blijven janken over wat er allemaal ontbreekt.

  Het zijn onaangename tijden mensen, wereldwijd. Je gaat bijna hopen op een ‘reset’ van bovenaf, Moedertje Natuur die de boel even flink komt opschudden, om de menselijk-emotionele kakofonie tijdelijk te overstemmen en de mens tot reflectie te dwingen. Zoals het nu gaat, gaat het niet goed.

  Overigens, nergens ter wereld is het contrast tussen de eeuwige jankerds en de opbouwenden van geest zo duidelijk waarneembaar als in het moderne Israël en het omringende, analfabetische en immer ruziezoekende Midden-oosten. Progressie is een keuze en de joden hebben duidelijk voor vooruitgang gekozen, ondanks [of juist vanwege?] alle ellende die zij als geen ander volk ooit door derden hebben meegemaakt en nog steeds dagelijks meemaken. Ik ben zelf geen joodse, maar ik respecteer die mensen echt enorm. Dat wat zij al zo veel jaren op dagelijkse schaal meemaken aan aanvallen en kritiek uit diverse buitenlanden, beginnen wij hier ook een beetje te krijgen, zeker nu de islambroedkippen hun kindsoldaatjes masaal in het ‘verderfelijke’ Westen geplant hebben en de ‘jihaad’ [het woord klinkt als hysterie] zich als een olievlek uitbreidt, dankzij onze eigen lakse en egoïstische regenten die we gerust landverraders kunnen noemen.

  Tja, Israël exporteert o.a. technische kennis, componisten, filmmakers, schrijvers en heerlijke citrusvruchten en weet ik veel wat voor moois allemaal. Islam exporteert geweld en haat, niet echt iets om trots op te zijn en van ‘echte schaamte’ is er in die cultuur dan ook geen enkele sprake.

  Dezelfde woestijngrond, dezelfde hete zon, delfde kansen, maar twee compleet verschillende mentaliteiten. Islam, alleen de geestelijk verdwaalde Gretta Sletta Duisenbergjes en doldrieste van 8-tjes van deze wereld zien er kennelijk iets prachtigs in, zoals onze ‘nobody’s wife’ Anouk een zwak voor de zwartmans heeft, op een moment dat die zich juist erg inpopulair aan het maken is met zijn anti-zwartepietacties. Gretta sterft binnenkort vanzelf wel uit, ze is al een tijdje erg stil. Van Anouk gaan we nog veel plezier hebben…. Op hun eigen manier zijn het een type jihadbruidjes, ook wel bekend als landverraadsters. Maar wij zijn zo netjes om ze niet kaal te scheren, of aan een paal op het dorpsplein te laten bungelen. Onze democratie staat toe dat zij hun braaksels mogen uiten, zoals ik dat ook mag 😉
  Kom daar in islamistan maar eens om, als vrouw …. een dubbele infidel.

  Like

 16. Charles Martel zegt:

  Raar dat zij niet vragen wie de vader was van de porfeet, want er is iets heel raars met zijn afkomst. Volgens de sira van Ibn Hisham stierf zijn vader vòòr de geboorte; zijn zogenaamde moeder verdween onmiddellijk na de geboorte gewoon van het toneel (naar verluidt naar Medina); een of andere arme zoogmoeder ontfermde zich over hem. Al-Kindi (werkte aan het hof van Kalief Mamoun in Badad) benadrukt meermaals dat hij ‘een wees’ is (alsof hij alludeert op iets dat niet kan worden gezegd). Overigens zijn er meerdere allusies in de sira over een eigenaardige band met ‘Abessinie’ en een zwangerschap ontstaan bij het ritueel van het steentjes gooien tijdens de bedevaart. Puzzel het maar uit. Maar alllaah weet beter.

  Like

 17. Als mijn kop ooit moet rollen,dan zeker niet als moslima;kan ik tenminste met zelfrespect naar de eeuwige jachtvelden!

  Like

 18. malika zegt:

  Bron graag ………………?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s