Stop met het vernietigen van de Nederlandse cultuur

Screenshot_80

(Door: Erik60)

Sorry, ik ben blank, ik ben een Nederlander, ook een christen en ik werk heel hard. Ben ik daarom een racist? Waarschijnlijk in de ogen van een heleboel donkere mensen wel. Ik vraag me af waarom deze mensen ons toch zo haten en dat terwijl we hen een warm en veilig nest geven om in de leven. Want wij autochtone Nederlanders kunnen in hun ogen nooit goed doen. Op de selfie van Leroy Fer staan alleen donkere mensen. Voor mij geen probleem. Maar moest het nu eens andersom geweest zijn en was er een selfie gemaakt met alleen blanke voetballers, dan zou, net als nu, Nederland op zijn kop staan. Want dan was het ook racisme. Kortom: een blanke kan nooit goed doen. Het zal altijd wel iets zijn. We lijken stilaan af te stevenen op een genocide van het blanke ras in heel West-Europa. Is het niet Zwarte Piet die de gemoederen doet oplopen, dan is het wel iets anders.

Nu worden wij blanke Nederlanders bedreigd via internet door een bende geflipte zwaarbewapende Bijlmerboys die ermee dreigen een bloedbad aan te richten onder de vrienden van Sint. Zijn die gekken soms van plan om onze kinderen op kogels te trakteren? Is dat geen racisme? Hallo minister Opstelten, wat gaan wij daar nu aan doen? Je gaat toch niet met twee maten en gewichten meten? Indien je het OM opdracht geeft om de Nederlanders te vervolgen om hun racistische praat, dan moet je vast en zeker onze donkere medemensen die moord en doodslag prediken ook vervolgen. Of heeft dit niks met haat en racisme te maken misschien?      

Screenshot_83

Het is toch allemaal wat vandaag de dag  Altijd maar dat gezeik over racisme. Racisme hier, racisme daar en al wat blank is wordt vandaag de dag in de racismehoek gezeurd. Waar zijn die eikels nu toch mee bezig? Is het voor die bende zeurpieten zo belangrijk dat zij ons steeds maar willen terroriseren met dit onnozel racismegeroep? Houd ermee op en get a live. Probeer met ons in vrede te leven en als jullie dit niet kunnen, ga dan weg. Ga dan naar een land waar geen racisme bestaat. Ik denk niet dat jullie het zullen vinden. Want in het Midden-Oosten en zeker in Afrika zitten nog veel grotere racisten. Veel zwarte moslimbendes houden nog slaven, vermoorden andersdenkenden en andere rassen met plezier.  Ook zijn zij zeker niet van plan om aan de losers die weigeren te werken en van het gratis geld houden ook maar een duit te geven. Dus, het is hier nog niet zo slecht bij die Nederlandse racisten. Bovendien staat de Nederlandse linkse goedmensch altijd achter jullie zielige donkere klagers. Wat jullie ook doen.  Ze zullen jullie altijd steunen en elke scheve schaats die jullie rijden goedpraten.

Screenshot_79

Begrijp me nu niet verkeerd. Ook ik ben tegen alle vormen van racisme, maar om te denken dat racisme alleen van blanken kan komen, is een grote fout. Andere culturen hebben veel meer met racisme dan wij hier in West-Europa. En ja, het is juist dat onze voorouders in vroegere tijden slaven hebben gehad; maar dit waren zeker niet mijn voorouders. Want de slavenhouders waren voor het merendeel van adel en het andere deel was een bende gewiekste handelaren. Maar daar gaat het niet over. Dit is verleden tijd.  We leven nu in de 21e eeuw. Hier in het Westen leven we echt in een moderne tijd; we hebben zoveel moderne spullen en bijna, ik zeg bijna, iedereen heeft het hier in het Westen goed. Wie iets van zijn leven wil maken, kan dat in het moderne Westen. Maar in het Midden-Oosten en Afrika, waar de islam overheerst, is armoede en geweld. Daar wordt het geld niet onder de mensen verdeeld, maar verdwijnt het in de zakken van een bende corrupte zogenaamde gelovigen die in de naam van de Profeet regeren.  Ik veronderstel dat het daar niet echt beter is dan hier. Anders woonden ze daar en waren wij van het gezeik vanaf.

Screenshot_81

Ik zou zeggen: neem geen voorbeeld aan Qiunsy Gario, Abou Jahjah en andere losers die niks anders kunnen dan klagen en zagen over onze cultuur en onze manier van leven. Neem een voorbeeld aan andere allochtonen die wel iets gemaakt hebben van hun leven. Zij hebben geen tijd om zich bezig te houden met onnozele dingen. Maar ik begrijp ook dat de democratie hier in het Westen jullie toelaat om te protesteren. Vrijheid is een kostbaar gegeven dat gekoesterd moet worden. Toch zijn er veel groepen in Nederland die deze vrijheid willen afschaffen om ons hun wil op te dringen. Desnoods met geweld. En dat de vlam in de pan gaat schieten, daar twijfel ik niet aan; indien dit kabinet zich niet daadkrachtig tegenover de donkere racistische medemens, die met moord en doodslag dreigt, gaat opstellen, zal de lol er voor iedere inwoner van Nederland af zijn. Zowel blank als zwart zullen in armoede vervallen. Bloed, misère en oorlog zullen ons deel zijn. Ik hoop van harte dat het OM gaat optreden tegen de gewelddadige Bijlmerboys voor ze beginnen knallen. Het is de taak van dit kabinet en het Openbaar Ministerie om weerloze burgers tegen doorgedraaide nepgangsters te beschermen. In Gouda heeft het Openbaar Ministerie zijn tanden laten zien. Nu nog in de rest van het land en dan komt het misschien, heel misschien nog goed met dit land.

Screenshot_78

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Afrika, Allochtonen, Appeasement, Arabische wereld, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Stop met het vernietigen van de Nederlandse cultuur

 1. Jan zegt:

  Vroeger heette het korset van links marxisme waarin de maatschappij geperst diende te worden, nu ras en het gevolg dat je steeds slechter kunt ademhalen.

  Korsetverminking:

  Like

  • Sjaak zegt:

   In Filderstadt bij Stuttgart (Duitsland) in dorpskern van Bernhuizen werd
   in de kindercreche (op de burg) een allochtonen aandeel bereikt dat alles
   in de schaduw zet ! De 47 kinderen die in twee groepen wekelijks van
   7.30 tot 14.30 gepempert worden zijn voor 100% allochtonen !
   HARTELIJK GEFELICITEERT !

   Like

 2. nn zegt:

  Ze zullen blijven klagen, klagen is een truck, als je iets te klagen hebt dan hoef je niet dankbaar te zijn! Als je dankbaar moet zijn dan verlies je je zelfrespect, je eigenwaarde, dus ga je klagen, en erger…

  Like

 3. Trucker zegt:

  Niet (geheel) on topic maar who cares.

  Stroomonderbreking: 917 Vlaamse instellingen en voorzieningen gelegen in afkoppelingszone

  Barbara Bonte: “Vlaming heeft recht op tijdige en correcte informatie over gevolgen.”
  Zoals bekend dreigt deze winter een stroomtekort, waarbij delen van Vlaanderen tijdelijk zonder stroom kunnen worden gezet om de tekorten op te vangen. De NMBS maakte al bekend dat er grote gevolgen zouden zijn voor het treinverkeer. Tot op heden werd nog niet bekendgemaakt welke gevolgen de afkoppeling zal/kan hebben op de openbare dienstverlening in Vlaanderen.

  Barbara Bonte: “Ik stelde de vraag op 2 oktober. Ik vroeg de minister ook naar de mogelijke gevolgen, naar de maatregelen die werden genomen, naar de veiligheidsrisico’s en naar de kostprijs. Op deze vragen ontving ik nog steeds geen antwoord, wat de vraag doet rijzen in welke mate de Vlaamse regering wel goed voorbereid is op de mogelijke stroomonderbreking in de afkoppelingszones. Ik vrees het ergste. Nochtans heeft de burger recht op tijdige en correcte informatie omtrent de gevolgen van een mogelijke stroomuitval voor de Vlaamse dienstverlening. Nu is er vanuit de Vlaamse regering helemaal geen communicatie hierover. Een stroomuitval is geen akkefietje maar kan integendeel verstrekkende gevolgen hebben. Ik hoop dan ook dat de Vlaamse regering alsnog de burger snel zal inlichten over de mogelijke gevolgen van een black-out voor de Vlaamse overheidsdiensten.”

  http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2325

  “…Barbara Bonte: “Ik stelde de vraag op 2 oktober…”

  “…Op deze vragen ontving ik nog steeds geen antwoord…”

  Goed dit is Vlaanderen anno 2014 met de partij van de rat de wever bart die de dans leid in het politieke schouwtoneel, dit is voer voor de lieden die denken dat het met de nva anders zal worden in Vlaanderen en meer bepaald voor het zooitje die maar al te graag schijt op het Vlaams Belang.
  Incompetente sujetten uit de nva bevolken de regering en krijgen reeds het angstzweet onder hun oksels want crisis management kennen ze niks van (net zo min van wat islam bestrijding betekend), maar wat het cordon sanitaire betekend kent elke rat van de nva als geen ander en hoe graag ze ALLEN meedraaien in die strijd tegen onze partij net als de ratten onder de kiezers…
  Highway to Hell in Vlaanderen nog sneller als ergens anders in eurabia.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Je kunt als nwe NL-er natuurlijk ook niet verwachten dat “moeders” er-zoals-op de Hema-advertentie op het veld verschijnt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   God, ja, dat zou ik aldoor bijna vergeten: Ook dàt zijn “Moeders….”
   (Maar ja, ik blijf nu eenmaal vinden, dat zulke ingepakte mormels aan hun kinderen het verkeerde signaal afgeven: Om “moeder” te kunnen zijn, moet je “mens” mógen zijn!)

   Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Dat onze Nederlandse cultuur zo bedreigt wordt door de “zielige” zwarten, moslims en Bijlmerboys, terwijl die hier al jaren door hun akelige linkse knuffelaars werden oververwend en zo ondankbaar zijn, doet mij denken aan een Griekse mythologie over de Lydische koning Tantalus. Deze koning was een gunsteling geworden van de Olympische goden waaronder Zeus en zo rijk dat hij mocht mee-eten aan hun godentafel. Helaas kreeg hij door hun gastvrijheid, luxe en rijke leven enorme kapsones en grootsheidswaan, begon Tantalus de geheimen van Zeus aan diens vrienden te verraden en stal hij nectar en ambrozijn om deze vrienden ervan te laten proeven.
  Maar Tantalus maakte het pas echt veel te bont toen hij de goden een maaltijd voorzette die bestond uit zijn eigen zoon, Pelops, na deze vermoord en in stukken gesneden te hebben! Hij wilde namelijk weten of ze ook zo alwetend waren en de godin Dementer maakte zich als enigste van de goden onbedoeld schuldig aan kannibalisme! Gelukkig konden Zeus, Hermes en Rhea de dode Pelops weer doen herleven al moest deze hierna een schouder van ivoor dragen.
  De goden waren inmiddels zo razend op de verraderlijke en verderfelijke Tantalus geworden dat zij hem verbanden naar de onderwereld waar hij in een poel moest staan, tot aan zijn kin, en met fruitbomen om zich heen. Helaas voor hem kon Tantalus het water niet drinken omdat het steeds naar beneden zakte zodra hij bukte en de takken met vruchten omhoog gingen als de koning fruit wilde plukken!
  Zo ontstond er een soort van tantaluskwelling die sommige asielzoekers, allochtonen en moslims tegenwoordig eveneens te wachten staat in het rijke Europa omdat de autochtone Europeanen hen steeds meer gaan haten! De meeste van deze groeperingen zijn namelijk net zo ondankbaar als de opgenoemde Tantalus en ze willen ons zelfs gaan overheersen.
  En als die afgrijselijke Bijlmerboys eveneens ons gaan bedreigen en aanslagen plegen dan mogen wat mij betreft alle gefrustreerde Nederlanders en Europeanen in opstand komen om dit tuig, de EU-regeringen en de EU-top in Brussel aan te vallen en hier voorgoed wegjagen! Liever hun “cultuur” hier naar de knoppen vernietigen dan die van ons want ik haat hen nou zelfs net zo erg als dat zij ons haten!

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Erik60, ik ben het volledig eens met uw artikel. Maar ik verwacht NIETS van het kabinet, en de andere politieke partijen, van “links tot rechts”, De hele politiek, “is onderdeel geworden van alle problemen, die wij nu in Nederland hebben”.

  Like

 7. Joost Visser zegt:

  Over rascisme gesproken. Herinneren we nog de Hutsi´s en Tutsi´s? Hoe was dat spreekwoord ook alweer? Splinter en balk?

  Like

 8. Rudi zegt:

  Het artikel bracht spontaan het colloquium in herinnering dat ik afgelopen zaterdag bijwoonde in het Vlaams Parlement. Het werd georganiseerd door het Vlaams Belang.
  Begeesterend en ontroerend tegelijkertijd.
  Begeesterend om naar Anke Vandermeersch, Hans Jansen en Filip De Winter te luisteren. Al durfde ik hen op de receptie achteraf niet te benaderen.
  Ontroerend om tijdens het panelgesprek onder leiding van Sam Van Rooy te luisteren naar mensen uit het Midden-Oosten die openlijk (geen evidentie!) getuigden over wat zij en hun familie in hun thuislanden meemaakten, maar ook meemaken in de straten van Borgerhout.
  De christenen uit het Midden-Oosten zijn namelijk nogal overtuigd en openlijk christen (met een kruisje op het lapel of om de nek) en sommige panelleden getuigden van racistische uitspraken en aanvallen die ze in de straten van Antwerpen te verduren hadden gekregen van islamieten.

  Neen, de blanke man heeft niet het monopolie op racisme.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  ”Wij slaan het oog tot U omhoog.”
  (”Het Carillon” ; Ida Gerhardt)

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  WIE ZIJN HIER DE DOMBO’S DE BEZETTERS OF HET ZWIJGENDE VOLK?

  Like

 11. Ik ben er klaar mee;stuur de mariniers er maar op af:opgelost!Wie niet horen wil,moet maar voelen,Bijlmergajes!

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Erik60 vraagt af: ´waarom deze mensen ons toch zo haten? En dat terwijl we hen een warm en veilig nest geven om in te leven”. Veel mensen zouden mijn antwoord niet kunnen waarderen, maar het is op waarheid uit de natuur berust. Welke bloedzuiger of een vlo houdt van de hond waar het in de pels zit en daar zijn voedsel (bloed) vindt? De hond houdt ze op zijn huid en biedt ze een warm en veilig nest om in te leven. In tegenstelling tot de hond die zijn gastvrijheid niet vrijwillig biedt, doen de blanke Nederlanders (en andere Europeanen) hun uiterste best de arme gekleurde mensen te verwelkomen: al komen deze gasten onaangekondigd, al vragen ze niet de toestemming van de lokale bevolking of ze kunnen komen? Natuurlijk kunnen de autochtone Nederlanders in hun ogen nooit goed doen …Ze zijn gewend aan leven als herenvolk op kosten van anderen …waarom zouden ze dan aardig zijn? Dankbaarheid leer je niet in de woestijn of de jungle.

  Like

 13. stellingsma2010 zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
  HEAR HEAR Some more again !!!

  Like

 14. De zwarten bedreigen ons niet,behalve wanneer ze gestuurdt worden door Allah en zijn mede aanhangers.

  Like

 15. hans zegt:

  1 keer eentje publiekelijk opknopen in the old southern way en het is echt voorbij!
  Ik geloof eerder dat ze bang zijn dat de toorn van de blankmens ooit losslaat, vandaar het steeds erger wordende tarten. Het is algemeen bekend dat in plaats van matigen er iedere keer een schepje bovenop wordt gedaan om hun artificiële dominantie te kunnen handhaven.
  Ze gaan het verliezen en ze zijn zich bewust hiervan.

  Like

 16. Pingback: Stop met het vernietigen van de Nederlandse cultuur | Vrije Burger

 17. henk Verhoef zegt:

  gek he, dat die nakomelingen van de slaven er nooit bij vertellen dat hun Eigen stamhoofd of familie oudste hun Eigen mensen wel verkochten aan de slavenhandel;aar
  en bovendien– geen aanbod -was geen handel geweest
  maar dit past niet in het plaatje van de zieligheidsindustrie

  Like

 18. Moeder zegt:

  Mensen stop toch is met zeuren allemaal en DOE ER IETS AAN!!
  sta als Nederland op laat niet alleen van je horen maar ook zien!
  Als je op facebook kijkt zie je niks anders , over zwarte piet over de zorg enzo enzo.
  Maar dat is voor de regering niet genoeg.
  Laat zien als Nederlanders en medelanders die hier wel met plezier wonen en die wel respect heeft voor de cultuur en zich heeft aangepast als ‘nederlander’ dat we er klaar mee zijn.
  Gooi Nederland plat met zijn alle! niet alleen een demonstratie als de CAO veranderd moet worden ,maar gooi alles plat een dag of misschien langer. Stop de bus, trein, en ander vervoer, sluit de winkels . Haal geen vuilnis meer op ,sluit de deuren van alle kantoren en stop met braaf die belachelijke hoge premie van de zorg te betalen! Als maar een klein groepje mensen dat doen krijgen ze bekeuringen , maar als HEEL Nederland nou is ophoud met zeuren en actie onderneemt dan moeten ze wel van de regering! Er is maar misschien 20 procent die overal over lopen te zeiken onze zwarte piet dus onze cultuur en die hoeven maar een speciale premie te betalen voor de zorg zonder eigen risico, Hun feesten mogen doorgaan, er worden speciale gebouwen voor ze gebouwd leven 9 van de 10 op een uitkering.
  En WIJ????? Wij maar zeuren maar in die tussentijd braaf betalen.
  Wie worden er nou gediscrimineerd? dus die 80 procent Nederlanders en Medelanders STA OP!
  Als er iemand die in de politiek zijn mond open doet wordt hem het eeuwige zwijgen opgelegd, dat kan toch niet? Vrijheid van meningsuiting is er toch? En toch laten wij het allemaal gebeuren
  Er zijn er genoeg van buitenlandse afkomst die hier met plezier wonen meedoen aan onze feesten, hard werken en ook gewone premies moeten betalen.
  Die zullen dus naast ons staan in deze strijdt.
  Laten we de rollen maar is om gaan draaien!
  Wij gaan die speciale premies betalen en wij gaan overal over klagen wat hun cultuur betreft.
  Wat ik nu allemaal geschreven heb is uiteraard niet politiek correct, maar hey ik ben ook maar een simpele nederlander die ook ieder dubbeltje (eurootje) moet omdraaien om rond te komen met ons gezin. We lezen en schrijven allemaal zoveel op vooral facebook.
  Sta allemaal op en vorm 1 geheel in plaats van verschillende groepjes die wat van zich laten horen.
  Laat zien dat Nederlanders 1 front kunnen vormen.
  Er moet toch iets aan gedaan kunnen worden? straks is er geen nederland meer

  Like

  • Moeder;deze oproep heb ik al zo vaak gedaan,dat je er moedeloos van wordt!Conclusie:je krijgt de Nederlander niet uit zijn stoel,die wil dat het komt aan waaien!

   Like

  • Break-the-system zegt:

   breakthesystem.nl mensen sluit u aan … laat je horen op 27-1 gaan we staan !! staan voor verandering in ons land JAAA ONS LAND!! We willen tegen de bezuinigingen in gaan … De maat is VOL .. !!

   Like

 19. Jean zegt:

  Laat hetgene een vreemdeling denkt van u uw laatste zorg zijn, wat belangrijk is voor onze toekomst, veiligheid en leefbaarheid is wat wij van vreemdelingen denken en vooral eisen.

  Like

 20. Martha N zegt:

  Mensen die het zat zijn, verspreid dit bericht.
  Wanneer we onze mond houden zal het weer eindigen in een overwinning van een andere wolf in een schapenvacht. Wie werkelijk niet “NOG MEER” wil, ons opgedrongen door partijen en de geweldige EU, het gedrocht dat alles wat ons lief was en is, aan de rand van de afgrond heeft gebracht, spreek en geeft door!
  Val niet in de valkuil van de partij die absoluut en waarachtig, achter de EU staat… D66!
  Wij willen rust op alle gebied!
  Wij willen zelf bepalen wie wij toe laten in ons land.
  Wij willen zelf bepalen hoeveel geld we aan goede doelen schenken.
  Wij willen niet nog meer buitenlanders van alle rassen en standen, die hun vetes hier uit gaan vechten en ons uitschelden!
  Wij willen geen mensen die misschien zelf bloed aan hun handen hebben.
  WIJ staan nu eens op de voorgrond, WIJ de Nederlanders!
  Diegenen die dit lezen en die genoeg van alles hebben, die uit de Eu willen, stem niet voor partijen die pal achter de EU staan! Het heeft onze mensen, met name die extra zorg nodig hebben, aan de rand van de afgrond gebracht! Het vaderland failliet. De kas is leeg en daardoor zal steeds meer van ons gevergd worden, want het is nooit genoeg.

  Like

 21. Inderdaad wordt ook vergeten en Nederland wordt een tweede Amerika als zo door gaat met die gelukzoekers “asielzoekers” allochtonen noem maar op wij kunnen “Nederland” een provincie worden van de EU en huis en haard verdedigen met een vuurwapen

  Like

 22. M. zegt:

  Wat kan ik nog toevoegen aan al deze reacties… Wat ik zie is dat onze samenleving aan het verloederen is, de Nederlandse cultuur is in afbraak…
  Allerlei buitenlandse culturen nemen langzaamaan de overhand… ons eens zo mooie Nederland zal in verval raken door mensen met een heel ander gedachten goed.
  Ik wil niet bagatelliseren, maar mensen uit allerlei ontwikkelingslanden hebben nu eenmaal geen kennis en ontwikkeling zoals wij dat hebben… en toch hebben wij deze mensen de kans gegeven om zich hier te vestigen, waarvan vele onterecht middels leugens en bedrog.

  Ik hoef alleen maar te kijken naar een (toegelaten) asielzoekers gezin, welke hier bij mij in het appartementencomplex wonen, hij…. 34 jaar, getrouwd… samen met vrouw en AL 8 kinderen!!
  Wat ik dagelijks zie als ik naar mijn werk ga…. meneer zijn (grote) auto staat altijd en eeuwig geparkeerd op de parkeerplaats, uiteraard verkregen middels uitkeringen en VEEL kinderbijslag… en ik maar werken om hem en zijn gezin z’n uitkering te kunnen betalen….
  Wat zie ik nog meer…. hij staat zeer regelmatig hier beneden tegen de flat aangeleund, peuk in z’n bek… te telefoneren, of een spelletje te spelen op zijn telefoon.
  Of… hij zit in zijn auto muziek te luisteren…. Een jonge vent van 34 jaar nota bene??!!!!!
  Wat ik nog meer zie… zijn auto is kennelijk “noodzakelijk” om naar een paar huizenblokken verderop te rijden om daar op de parkeerplaatsen te staan praten met mede Somaliërs.. want tjahhh… stel je voor dat je moe zou worden om een paar honderd meter te moeten lopen daarheen……………………
  En ik, alleenstaande vrouw van bijna 60 jaar moet voor hem werken om zijn uitkering te betalen….
  Is dat nou normaal????? De enige bezigheid die hij pleegt is het maken van nieuwe (luie) Somaliërs welke onze welzijnsstaat tot op de grond zullen afbranden……
  En zo zijn er nog talloze in ons land!
  Meer hoef ik niet meer te zeggen toch…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s