Zweden staat op instorten

(Door: Martien Pennings)

Zweden is in goedmenschelijke linkse gekte verreweg de kampioen van West- Europa en misschien kan je daarom zeggen dat ze misschien wel tien jaar op de rest van Europa voor liggen qua vernietigende gevolgen van de massa-immigratie van moslims. Maar toch schrik je als de Zweedse parlementariër Richard Jomshof het beeld schetst van een Zweedse samenleving in ontbinding. “Systeem Zweden” staat op instorten.

In het begin van zijn 4-minuten-speech vertelt Jomshof eerst nog even wat de islam wereldwijd aan terreur en onderdrukking produceert, met name jegens christenen. Om vervolgens vast te stellen dat de massa-immigratie ook in Zweden precies komt vanuit moslimlanden en dat Zweden de mentaliteit vanuit die moslimlanden dus massaal importeert. Segregatie, parallelle samenlevingen, geweld en onrust zijn het gevolg. Een eens homogene en veilige samenleving, zegt Jomshof, wordt kapot gescheurd, het sociale systeem is failliet en de Zweedse verzorgingsstaat is aan het instorten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zweden staat op instorten

 1. Lis zegt:

  Inderdaad, meneer Pennings, het is schrikbarend. Maar ik ben heel blij met uw artikel en de website van meneer Bron die er in elk geval voor zorgen dat wij op de hoogte worden gesteld van zulke informatie. Afgezien van deze websites en enkele andere heb ik in de gevestigde media nog NOOIT iets vernomen over de afbraak van zo’n mooi land als Zweden.

  Like

 2. jan zegt:

  is hier het zelfde de staatsschuld is 452.508.610.741 is per persoon 34.470 alles word weg bezeunigd en nog komen ze miljoenen per dag te kort waar gaat ons geld naar toe wie het weet vertel het my

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Jan: 15.10. uur. Inderdaad, Nederland heeft de twijfelachtige eer, om in het kielzog van Zweden, totaal te vervallen aan de ISLAM, en tevens behoorlijk BANKROET te raken. En dat alles door het toedoen, van de ISLAMOFIELEN en EUROFIELEN in partijen als: VVD,PvdA,CDA,D66,GL,CU,SGP,SP.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  De SD, dat is al vaker gesignaleerd, stelt zich in vergelijking met andere Nationalistische partijen in Europa, bescheiden op. Ze stelt zich niet eens bijzonder fel op tegenover de golf van verkrachtingen en andere criminaliteit vanuit allochtone hoek die momenteel het land teistert: Daar hàd ze, volkomen terecht, moord en brand over kunnen schreeuwen, maar dat doet ze niet eens. Het is tekenend dat ze om datgene wat ze wèl doet, op bescheiden wijze wat kritiek uiten op diverse wantoestanden, meteen zo wordt verguisd en weggezet als ‘racistisch’ en ‘fascistisch.’ Hieruit kan maar één conclusie getrokken worden:
  De politiek-correcte Zweden nemen met overgave àlle verkrachtingen, vernielingen en verdere criminaliteit voor lief zolang men ze maar vooràl niet betrapt op ook maar één begin van wrevel, van irritatie jegens ook maar één allochtoon. De goedmenschelijkheid bij dit volk is op een dusdanige absurde manier doorgeslagen, dat het geen enkel raakvlak meer heeft met de realiteit.
  Dit heeft dan weer haar terugslag op een partij als de SD, die van de weeromstuit die realiteit niet meer kan uitdragen, hoe graag ze dat ook zou willen, op straffe van totale uitsluiting. -Voor zover dat hu al niet het geval is.
  En, Martien, je zocht in verband met dit alles naar een ander woord dan ‘misdadig,’ voor waar Links nu mee bezig is…..
  Ik zou zeggen: Doe maar het woord ‘desastreus,’ dat dekt de lading, geloof ik, nog het beste.

  Like

 4. Tempelier zegt:

  heel cru om te zeggen , maar misschien zijn ze in Zweden toe aan een soort Breivik.

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  Het woord is ´autogenocide´.

  Like

 6. Vederso zegt:

  Dat de verzorgingsstaat Zweden op instorten staat is geen verzinsel. Johan Westerholm (sociaaldemocraat) signaleert een toename van zgn. burgerwachten, een teken dat het monopolie op geweld door de staat op de terugweg is, de staat is zelf is op de terugweg en de lege ruimte die ze achterlaat zal worden opgevuld en dat is ernstig. Voormalig premier Reinfeldt gaf in de aanloop naar de Zweedse verkiezingen onverwacht aan dat de rek eruit is. Het geld is op en de schatkist is leeg. En dan worden de komende 4-5 jaar nog een miljoen nieuwe “vluchtelingen” in Zweden verwacht en dan vertrekken er ook nog eens honderduizenden autochtone mensen omdat ze de bui zien aankomen. Nu al zitten de gemeenten met de handen in het haar. Ze weten nauwelijks nog waar ze deze nieuwe migranten moeten onderbrengen. Je kan op je vingers natellen dat binnenkort Zweden voor (financiële) steun bij Brussel (de EU) zal gaan aankloppen. Dan gaan we met z’n allen meebetalen aan dit ondoordachte beleid en experiment van de Zweedse politiek.
  @ Jade heeft op fotoshopper “MS Zweden” gelijk als hij/zij zegt dat men ook daar begint wakker te worden. Het artikel van Westerholm is daar een voorbeeld van. Toch wil het maar moeilijk doordringen, zoals blijkt uit bovenstaand artikel van Martien Pennings. Met dit alles wordt Zweden een veiligheidsrisico voor z’n buren, zoals Fjordman ook aangeeft. Wij zullen er ook iets van merken; open grenzen weet je wel. Maar men is toch nog niet echt wakker als Westerholm van de huidige premier Löfven vraagt om het roer om te gooien, want “dit loopt niet goed af”, zegt Westerholm zelf.
  http://ledarsidorna.se/2014/11/axel-oxenstierna-tur-och-retur/
  (met een vertaalprogramma naar het Engels of het Duits kom je een heel eind. Naar het Nederlands veel minder ver)

  Like

 7. Jade zegt:

  Goed geschreven artikel…
  Eigenlijk kreeg ik net weer een beetje hoop door dat
  nieuwe anti-islam geluid in Zweedse kamer,
  Maar mogelijk is het inderdaad te laat….

  Like

 8. Volgens mij doen ze iets in het eten,een andere verklaring kan ik niet vinden voor zoveel zelfhaat!Gecombineerd met verregaande domheid en stuitende arrogantie!Aan de linkse kant ,wel te verstaan!En niet alleen in Zweden!Rechts,daarentegen schijnt daar,gelukkig,immuun voor te zijn!Aan de andere kant zegt het spreekwoord;zalig zijn de onwetenden!

  Like

 9. Vederso zegt:

  Is men in “Fortress Australia verstandiger?

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DIT KRIJG JE ALS NIEMAND DEZE WAARSCHUWINGEN SERIEUS NEEMT…

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Ach het gaat allemaal vanzelf, er is geen houden meer aan, het duurt niet lang meer en de Europese volkeren weten het allemaal dat de laatste 30/40 jaar er dingen zijn afgesproken waarvan de politieke elite de kwalijke omvang heeft onderschat.
  Resultaat, grote onrust en uiteindelijk een burgeroorlog.
  De ratten, de politieke elite, verlaten als eerste het schip.

  Like

 12. stellingsma2010 zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
  Mensen lees dit A.U.B heel erg goed ……

  Like

 13. Paardestaart zegt:

  Dat uitgerekend allochtonen uit racistische, on-democratische hellholes het westen discriminatie en racisme verwijten is niet omdat ze daar zo op gesteld zijn: ze doen dat omdat ze onze wetten en waarden tegen ons gebruiken.
  En dat de gevestigde politiek daar geen oog voor schijnt te hebben, en dus gewoon door gaat met zijn fatale politiek, dat is omdat de vernietiging die ze over ons afroepen geen ongelukje is; geen misrekening – foutje pardon reeds, maar het nadrukkelijke doel.
  De internationale bestuurselite is bezig een nieuwe wereld te bouwen, en daarvoor heb je een opgeruimd bouwterrein nodig, en vooral onnozele onderdanen i.pv. zelfbewuste burgers. Daarvoor was vernietiging van de sociale samenhang, de cultuur, de nationale identiteit en zelfs van de natiestaat noodzakelijk.

  Oh ja, en supranationale organisaties natuurlijk die straks het gat kunnen vervullen dat zich zal openen als de westerse landen in mekaar zijn gezegen..
  Zo heeft Marx het als opdracht aan de ‘progressieve beweging’ als programmapunten meegegeven, an al zijn wensen zijn inmiddels vervuld. En wij maar juichen dat de muur gevallen is… ^_^

  Like

 14. JCC zegt:

  Ja dat klopt – de Cultureel Marxisten zijn erop uit om het Westen volledig te ontmantelen. Opmerkelijk genoeg – maar niet helemaal onlogisch – had Stalin ze uit Rusland getrapt waarna ze met idiote denkbeelden het Westen konden vergiftigen. Dus hier hebben we veel meer last van de denkbeelden van Horkheimer/Lukács/Adorno en andere engerds. De Frankfurter School is zeer machtig in linkse partijen en de media. http://en.wikipedia.org/wiki/Frankfurt_School_conspiracy_theory

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  Martien Pennings! Verdomd goed artikel Martien!!!! Paul.

  Like

 16. Jules Vismale. zegt:

  Dat Zweden nou bedreigt wordt door de massa-emigratie van moslims en de islam en dat gelukkig daar steeds meer mensen tegen in verzet komen doet mij denken aan een verhaal in een strip die ik 30 jaar geleden had gelezen in het nieuwe jaar van 1984-1985. Ik was toen met mijn familie op Nieuwjaar bij mijn oma (zij was helemaal niet dol op kleurlingen, Turken en Marokkanen en daar liepen in deze katholieke stad er al een hoop van rond!) in Helmond geweest en we zouden toen gaan eten in een restaurant in het aangrenzende Aarle-Rixtel. Ik verveelde me daar nogal en pakte toen een map met strips en tijdschriften op en vond daar een strip in van het meisjesblad ‘Tina’. En toen ik deze ging lezen trof ik daar een spannend en eng verhaal in genaamd: ‘De kristalmonsters.’
  In dit verhaal (dat ik overigens maar voor de helft leerde kennen en een paar jaar later helemaal) werden de zusjes Joke en Els in een ongure buitenwijk, waar zij woonden, constant belaagd door hangjongeren. Op een vreselijke avond, die meer deed denken aan de Apocalyps, werd deze wijk vrijwel verwoest door vreemde meteoren waarin zich buitenaardse kristallen bevonden. Iedereen die een dergelijk kristal vond werd erdoor gehypnotiseerd waarna het ding ging groeien, er een evenbeeld van de vinder uit verscheen, deze uit het kristal stapte en zijn/haar slachtoffer daarin opsloot en met het kristal verkleinde! Deze kristalmonsters, zoals de wezens werden genoemd, wisten de plaats van zowel talloze inwoners van de wijk, en zelfs een deel van de reljeugd, in te nemen en ook Joke (een bruinharig meisje) en haar ouders. Els (een blond meisje) ontkwam echter steeds aan de kristalmonsters die haar als een bedreiging zagen en constant jacht op haar maakten. Zij kon echter alle overige inwoners van de wijk en de politie niet of nauwelijks overtuigen van dit dreigende gevaar en kreeg alleen hulp van het oude kattenvrouwtje Gekke Dora. Niettemin wisten de kristalmonsters zowel Els als Dora gevangen te nemen (Joke was onbedoeld aan hen ontsnapt dankzij de overgebleven reljeugd) en maakten bekend dat zij de kristallen over de gehele wereld zouden verspreiden met een gigantische paddenstoel (deze moest als een atoombom ontploffen om de kristallen overal uit te strooien!) om zo de aarde te veroveren! Maar toen maakten de kristalmonsters de grote fout om de slimme jongedame en de oude vrouw niet om te brengen of in een kristal op te gaan sluiten (wat ze aanvankelijk WEL probeerden!) maar hen alleen maar vast te binden en een kristalmonster, in de gedaante van een kat, als bewaker achter te laten. Twee katten van Gekke Dora voelden echter instinctief aan dat hun “soortgenoot” GEEN kat was, net als dat de hond Nero van de oma van Joke en Els doorzag dat er een valse Joke bestond, en vielen hem aan, Dora wist met haar stevige gebit de touwen, waarmee de handen van Els op haar rug waren gebonden, door te bijten (!) zodat deze alle kristallen (waarin tientallen mensen, plus haar ouders) waren opgesloten uit de paddenstoel te halen. Beroofd van zijn levensenergie smolt deze letterlijk weg, gevolgd door de kristallen waaruit hun slachtoffers gelukkig waren ontsnapt! En hiermee waren de wijk, en de Aarde, voor altijd van de gevaarlijke kristalmonsters verlost!
  Het zou voor ons Nederlanders en talloze andere Europeanen een zegen zijn als de EU en talloze islamterroristen en zogenaamde asielzoekers hetzelfde lot ondergingen als de kristalmonsters en de paddenstoel al zal het niet er makkelijk zijn om hiervoor stoere jongedames zoals Els en een oud vrouwtje zoals Gekke Dora te vinden die tot zoiets in staat waren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s