Blijkbaar is ‘te Engels’ zijn nu een misdaad

Screenshot_1

(Door: Allison Pearson – Vertaling: Wachteres)

Terwijl een school in Lincolnshire er niet in slaagt om ‘de hoogste waardering’ van Ofsted [onderwijs]inspecteurs te krijgen, vraagt Allison Pearson zich af of het verzet tegen het Paard van Troje te ver is gegaan. Een uitstekende basisschool in het landelijk Lincolnshire is er niet in geslaagd om ‘de hoogste waardering’ van Ofsted-inspecteurs te krijgen. Problemen met lezen en schrijven misschien? Niets van dat alles. Slecht in rekenen? Eigenlijk is de wiskunde van de kindertjes vrij goed. Ik ben bang dat het trieste feit is dat de ‘Middle Rasen Primary School’ zich schuldig heeft gemaakt aan ‘te Engels’ of niet multicultureel genoeg zijn. Tevergeefs hebben de hoofdonderwijzer en de ouders erop gewezen dat het moeilijk is om ook maar iets te doen aan de kritiek van Ofsted dat de leerlingen “de ervaring uit de eerste hand missen van de diversiteit in de opbouw van de moderne Britse samenleving”. 

Wanneer 97% van uw gemeenschap is samengesteld uit verdachte witte autochtonen is de kans om “uit de eerste hand interactie met hun collega’s van verschillende achtergronden buiten de onmiddellijke omgeving” te krijgen, schaars. De leerlingen van ‘Middle Rasen’ zijn dubbel gehandicapt, omdat ieder van hen het Engels als zijn of haar eerste taal heeft. Ik weet het, dat is schokkend, nietwaar? Welke hoop is er voor een school waar alle kinderen dezelfde taal als de leraren spreken? Dat gaat natuurlijk een ernstige belemmering voor het leren  vormen.

Het hoofd van de school, Melonie Brunton, suggereert dat de kritische opmerkingen van Ofsted  een reactie zijn op het Paard van Troje-schandaal in Birmingham, dat ertoe heeft geleid dat verschillende scholen zijn onderzocht wegens het bevorderen van een islamitische agenda. Het is enigszins impertinent dat, omdat Ofsted er niet in geslaagd is islamitische, overwegend niet-Engels sprekende scholen ‘Britse waarden’ te leren, nu de onberispelijke Engelse basisscholen ervan moet beschuldigen dat zij niet multicultureel genoeg zijn.

Onlangs nog hoorden we van een school in Leeds dat die Engels als tweede taal onderwijst aan al haar 314 leerlingen. En dan vraagt men zich ook nog af waarom UKIP zetels wint. Kortom, de houding van Ofsted is walgelijk anti-Lincolnshire. Ik zou er graag op willen wijzen dat de ervaring dat we enige jaren op een school in Lincolnshire hebben doorgebracht, ver van het diverse, moderne Groot-Brittannië, mij of mijn vrienden niet veranderd heeft in schuimbekkende, bekrompen figuren. Een aantal van ons trouwde met mensen van andere etnische groeperingen en leerde zelfs een vreemde taal!

Bron:
www.telegraph.co.uk
Auteur: Allison Pearson

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Blijkbaar is ‘te Engels’ zijn nu een misdaad

 1. jantjeuitnl zegt:

  Volkomen gestoord, die ofsted inspecteur. Wanneer gaan er mensen met hooivorken richting Londen, Parijs, Brussel, Berlijn, Amsterdam enz. voordat het te laat is?

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Nu wordt weer eens de focus op Engeland gelegd. Volgens het gezegde; Waar je mee om (wilt) gaat raak je mee besmet, is hier van toepassing. Europa zet de voor en achterdeuren van zijn huis open voor het moslim gespuis, en vind bovendien dat dat moet kunnen. Het zal echt niet lang meer duren eer het kalifaatspook overal in Europa een realiteit is geworden. Ze staan allemaal te trappelen van ongeduld om zo snel mogelijk de eerste te zijn om Islamitisch (lees Sharia) te worden. Engeland, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Belgie. Ach welke regering van welk Europees land eigenlijk niet. Ons Europa is opgegeven, gelijk een terminale kankerpatient, punt uit. Verkocht door landverraders aan zowel de E.U. en de Islam.

  Like

 3. Future Child zegt:

  Een aantal van ons trouwde met mensen van andere etnische groeperingen en leerde zelfs een vreemde taal!

  straks zijn de blanken slechts nog terug te vinden in kleine stukje DNA, maar niet als ras en al helemaal niet de cultuur. Zoals de indianen en aboriginals hun voorgingen, en dat ons zij (de elite) de andere meer liefhebben dan ons. Wij zijn niet langer het uitverkoren volk. En volgens Afrikanen, moslims etc. is dat onze verdiende straf.

  Wij zullen ons al joden voelen. Beschuldigd van elke kwaad in de wereld, achter de macht in de wereld om te vernietigen, etc. dat zijn de anti-joodse opmerkingen, die nu al op blanke kinderen hun uitwerking hebben en krijgt. Zodat ze zichzelf haten, en met donkere rassen gaan.

  Het is niet voor niets, dat ik zeg: Europa stierf in Auswitsch. Want alle bestrijden om een nieuwe holocaust te voorkomen, heeft ervoor gezorgd dat we onze eigen massagrafkuil nu staan te graven.

  Like

  • Benesha zegt:

   Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat de EU, de elite de import massaal organiseert om de blanke, Christelijke maatschappij en etniciteit te verwoesten en te elimineren. Binnen 100 jaar zullen enkel nog afgelegen gehuchten in de Ardennen of Friesland een kleine populatie van een vreemdsoortig blanke bevolking huisvesten. Ergens is het niet onlogisch. De elite wil naar één wereldregering. Het ideaal moet dan ook één eenheidsburger zijn. Met de kleur van koffie met melk. En één godsdienst. Tja dat moet dan wel de islam worden maar op zich valt die satanische bloedgodsdienst weer goed te rijmen met de luciferiaanse cultus van de elite.

   Like

   • Henk.V zegt:

    ” Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat de EU, de elite de import massaal organiseert om de blanke, Christelijke maatschappij en etniciteit te verwoesten en te elimineren.”

    Ik vrees dat u volstrekt gelijk heeft met deze conclusie, @ Benesha.
    De EU beoogt inderdaad beslist vermenging van rassen, omdat je daarmee een volk creëert dat geen historische binding heeft met het land waarop het woont.
    Wij ontlenen ons zelfbewustzijn aan de dingen die betrekking hebben op onze voorgeschiedenis..Die kennis vormt onze wortels met het verleden, precies zoals nagenoeg alle gezond denkende mensen graag willen weten van wie zij afstammen.
    Deze goede wortels wil de EU wegnemen. Dat is ronduit misdadig en die poging tot uitwissen van onze geschiedenis gaat EXTREEM ver.De EU is OPZETTELIJK bezig met een langzame werkende vorm van genocide op het blanke ras.
    De EU wist ALLE sporen die zij heeft gemaakt om de aangesloten landen tot één gebied te maken zoveel mogelijk uit.
    Wij mogen gewoon niet weten welke schandelijke besluiten in het geniep werden genomen om onze EIGEN leefwereld om te vormen!

    Daarom koester ik een diepe haat tegen iedereen die ons de multiculturaliteit door de strot wil duwen. Het gretige gebruik van het woord multiculturele samenleving wordt een regelrechte vloek, wanneer je weet welke arrogante,psychopathische geestesgesteldheid achter dat streven schuil gaat.
    Iedereen die het propageert en het aan ons wil opleggen behoort de zwaarst mogelijke straf te krijgen.Daarbij doel ik dan ook niet op taakstrafjes.
    En ook in ander opzicht hebt helemaal gelijk: onze geestelijke en humanistische inspiratiebronnen worden opzettelijk verwoest om plaats te maken voor een woestijn ideologie waarin de westerse geest volstrekt zal vernietigd worden.

    Links MOET dan ook worden uitgeschakeld , willen we nog een normaal leven terugkrijgen.

    Like

 4. Republikein zegt:

  Misschien overgaan op Esperanto!
  Overigens, in de geschiedenis heeft Royal Dutch Shell wel een vinger in de pap gehad en dat had ook met moderne slavernij te maken, niet dat Regilio Tuur dat weet, nee, dat niet natuurlijk!
  Lees voor Shell=Bea= Bilderberg.

  Like

 5. hans-e-pans zegt:

  ‘Te Engels’
  De westerse wereld wordt van binnenuit door westerlingen geislamiseerd, om de de mensen die de Islam aanhangen het naar de zin te maken.

  Like

 6. Inge zegt:

  Voor zover ik kan nagaan vindt UKIP de islamisering wel helemaal prima. Op grond van de anti-islam agenda van de PVV wilden ze niet met de PVV een fractie vormen in het Europees Parlement. Maar door dit artikel begrijp ik het nu. De Engelse bevolking is compleet gehersenspoeld: de immigrant is far better than the Englishman/woman. Zeg je er wat van, dan ben je je stemmen kwijt. Dus Nigel kijkt wel uit (als hij het zelf al doorheeft, dat is nog de vraag).
  Er rest weinig hoop voor de UK en ook voor Zweden, als ze niet bij zinnen komen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Exact! En dat terwijl de meeste Britten op veel andere punten zulke aardige, reële mensen zijn! Maar op dit punt zijn ze zichzelf dus aardig kwijt. Wat bijzonder bedenkelijk genoemd kan worden, want juistt zij verkeren in een situatie, waarin het zo broodnodig zou zijn om aan één en ander paal en perk te stellen. Zoals aan de aanmatigende houding van een islamitische brilslang als die Choudary!
   Nu zijn er een paar Britten die zich niet hebben laten hersenspoelen en behalve leden van de EDL en Britain First is datt bijvoorbeeld Paul Weston, leider van Liberty GB en de enige die geen blad voor de mond neemt wat betreft de immigratie en de islam. Op dit punt is het eveneens spijtig, om niet te zeggen schadelijk, dat de Britten zo gehersenspoeld zijn, want juist in tijden als deze zou hen, normaal gesproken, maar een ding te doen staan en dat is: Op déze man stemmen en op geen ander! Het ziet er echter naar uit, dat er, om dat tot de Britten te laten doordringen, zich eerst een aantal concrete catastrofen moeten voordoen, die door IEDEREEN aan den lijve worden ondervonden -dus bv. níet alleen door ouders van misbruikte, autochtone meisjes. En dan ben je helaas nóg niet zeker van het uiteindelijke resultaat!

   Like

   • Inge zegt:

    Wat dat betreft doen de Nederlanders niet onder voor de Britten: duf desinteresse stuurt het rode potlood steeds weer naar de verkeerde keuzes, met alle fatale gevolgen van dien.
    Naast Paul Weston wil ik ook graag Pat Condell genoemd zien. Zijn woorden zouden toch de botste hersenpan moeten kunnen doordringen. Dat lijkt nog niet op grote schaal gelukt te zijn. Maar hoe zou het ervoor hebben gestaan als hij er niet was?? Nog erger denk ik. Meer podium voor Pat!!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    U heeft gelijk natuurlijk:
    Ik dacht werktuiglijk vooral aan polítici, in verband met de UKIP en Nigel, begrijpt U? Maar Pat Condell is inderdaad het prototype van de niet-gehersenspoelde Brit!
    Pat for M.P.!(Als zulks tot de mogelijkheden behoorde.)
    Overigens kan ik U verzekeren, dat hij hier op de site zijn podium hééft!

    Like

 7. peterselie1 zegt:

  ‘Moeder die dochter in Syrië ging halen, was nooit in Syrië’

  Kent u het verhaal van die moeder die haar geradicaliseerde dochter in Syrië ging halen? Juist, die was dus nooit in Syrië, beweert het Openbaar Ministerie (OM) nu.

  Met gevaar voor eigen leven zou de moeder van het 19-jarige Maastrichtse meisje Aïcha haar dochter uit IS-bolwerk Raqqa hebben gehaald. Dat beweerde althans haar advocaat Françoise Landerloo woensdag in het tv-programma Eenvandaag.

  Nooit in Syrië
  Maar volgens het OM is de moeder van het meisje nooit in Syrië geweest. Wel is het mogelijk dat zij haar dochter bij de Turks-Syrische grens heeft opgehaald, beweert het OM.

  Advocaat Landerloo is ‘verbolgen’ over de uitspraken van de officier van justitie. ‘Ik hoor het hem zeggen,’ zegt ze. Maar inhoudelijk wil ze er niet op reageren omdat ze niks over het proces mag zeggen zolang Aïcha in beperkingen zit.

  Haar advocaat vindt het vreemd dat de zwijgplicht niet voor het OM geldt. ‘Ik zal Bos (officier van justitie) vrijdag vragen waarom die beperking niet voor hem geldt’, zei Landerloo.

  Arrestatie
  Het jihadmeisje werd na terugkeer op Schiphol direct gearresteerd en zit in een politiecel in Maastricht. Volgens het OM is het meisje aangehouden op verdenking van strafbare feiten die te maken hebben met terroristische activiteiten en misdaden tegen de staat.

  Het Nederlandse meisje was begin dit jaar heimelijk naar Syrië afgereisd om daar te trouwen met de Nederlandse jihadist Salih Yilmaz, een oud-militair van de Koninklijke Landmacht. Het huwelijk strandde echter snel, waarna ze bij een andere jihadist belandde en heimwee naar Nederland kreeg.

  Monique, de moeder van ‘Aïcha’, besloot naar Syrië af te reizen om haar dochter eigenhandig terug te halen. Ze stak gesluierd en wel de Syrische grens over en belandde uiteindelijk in het IS-bolwerk Raqqa. Maar dit verhaal wordt door het OM nu in twijfel getrokken. >>>>

  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2014/11/Moeder-die-dochter-in-Syrie-ging-halen-was-nooit-in-Syrie-1649326W/

  Like

  • peterselie1 zegt:

   De moeder van het 19-jarige Maastrichtse meisje Aïcha is nooit in Raqqa de zelfuitgeroepen hoofdstad van het kalifaat geweest ‘Isalamic State’. Dat geloof ik dus óók want geen één christen of westerling komt levend uit deze zelfuitgeroepen islam hel.

   Het eerste verhaaltje moest natuurlijk de massa door de strot geduwd worden om sympathie voor de moeder en aanvankelijk 16 jarige Aïcha opbrengen, welke naderhand een 19 jarige randdebiele, recalcitrante tiener met een sterke voorliefde voor de islam bleek te zijn.

   Aanvankelijk tuinde ik óók in het heldhaftige epos van de bezorgde moeder. Maar net zoals alle gedoe rondom en aan de islam gerelateerde issue’s komt toch weer de islamitische aap uit de mouw om de zieligheid imperialisten en industrie te bevoorrechten.

   Like

 8. JCC zegt:

  In een aantal Oosteuropese landen is men wat verstandiger. Er zijn bv maar weinig moslims in Tsjechië, Slowakije of Hongarije.

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Het is beter de EU zo snel mogelijk te ontbinden.
  De politiek leiders van de landen worden sterk onder druk gezet door links, kijk maar eens wat in Italië en Griekenland gebeurd, de gekozenen zijn niet meer baas in eigen land.

  Ook Rutte heeft daar veel last van en moet doen wat de kern van de EU (vs?) van hem verwacht.
  Geld doneren, binnen laten stromen van ontelbare economische vluchtelingen alsmede veranderen van geloof. De koran staat al op het bureau van de voorzitter in de Tweede Kamer.
  Nederland is al lang geen baas meer in eigen “buik”.

  Eruit is het credo.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Dit bericht kreeg ik uit GB n.a.v. het bovenstaande artikel:

  Zes maanden geleden was er een school in Payhembury,Honiton Devon. Allemaal blanke kinderen .Heel goede school maar toch niet echt goed genoeg in ons moderne Engeland.

  Om een perfecte score te krijgen hebben de leraren een trip naar een school in London georganiseerd.

  Alweer een goede reden om in Devon te wonen

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Er was een dame in de nederlandse politiek die voor islamisering stemde maar wel haar kind naar een witte school deed.
  Als ik in Engeland woonde zou ik mijn kinderen naar die school sturen of een vergelijkbare school zoeken.
  Een goeie voor witten dus reclame dus.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Een goeie reclame voor witten dus.

  Like

 13. 4sjun zegt:

  De tijd komt dat Enoch Powell in Groot Britannie tot visionair wordt verklaard. Hij had het echter niet niet over ras als onderscheidend criterium ter duiding van wat plaatsvond maar over de politiekreligieuze ideologie van islam moeten hebben. In ras hebben mensen geeen keuze. Je wordt er in geboren en je houdt zulke onderscheidende uiterlijkekenmerken. Ondanks dat blijft het gewoon mogelijk om je cultureel ergens in te passen. Voor wat betreft een affectering met islam lijken er meer beren op de weg tot culturele inoassing. enkele daarvan staan gewoon verwoord in koran, hadith en/of soenna. Nog geen twee jaar later werd dat al duidelijk in Libanon en vandaag de dag is het heel erg duidelijk in sommige delen van Engeland, ja zelfs in Londen.

  Like

 14. Jean zegt:

  Wordt het niet hoogdringend tijd dat wij eens schoonschip gaan maken met al dat westers verraderstuig onder eigen volk?
  Wij zijn een westerse beschaving met een westerse cultuur een cultuur waarin die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam niet in thuis hoort, nu niet en nooit niet want wij walgen van dat barbaars verderf wat kinderen verkrachten, vrouwen vernederen en verkrachten en moorden als een weldaad beschouwen.
  Wij respecteren onze kinderen en vrouwen, wij vermoorden of onthoofden geen mensen, wij respecteren onze normen en waarden.
  Die vuiligheid moet eruit, hoe is onze laatste zorg als de smeerlapperij maar heel snel verboden en verbannen wordt, in Afrika kunnen ze zich uitleven in hun pervers gedrag als Europa maar rotzooivrij gemaakt wordt zo niet wordtdat een zeer bloedige confrontatie met die perverse smeerlappen.
  Het plaatje ‘de notenkraker’ is al aan ’t draaien…

  Like

 15. Tom Hendrix. zegt:

  @ Henk V: 16.18. uur. Zo is het, en niet anders. Derhalve mee eens, Henk.

  Like

 16. Pingback: Blijkbaar is ‘te Engels’ zijn nu een misdaad | Vrije Burger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s