IS roept er in een video toe op om het water van de vijanden te vergiftigen

Screenshot_119

(Vertaling: E.J. Bron)

“De weg is gemakkelijk”: “Franse” Jihadisten verbranden in een nieuwe propagandavideo hun paspoorten en roepen ertoe op de vijanden in het thuisland te bestrijden. Het zogenaamde plan daartoe is perfide, het doel volledig duidelijk.

Drie “Franse” Jihadisten roepen er in een nieuwe propagandavideo toe op om “in het gezicht van de vijanden van Allah te spugen en hen met de auto te overrijden.” De video duurt zeven minuten en werd door een soort mediaorganisatie van de terreurmilitie “Islamitische Staat” gepubliceerd. De terroristen verbranden daarin hun Franse paspoorten en roepen tot terreur in het thuisland op. Een gemaskerde man zegt in het Frans: “Jullie hebben ons onderdrukt en onze religie bestreden en onze profeet beledigd. En nu geloven we niet meer in jullie en jullie paspoorten, en als jullie hier naartoe komen, zullen we jullie bestrijden.”

Bijzonder perfide is een zogenaamd moordplan: Men zou ook vijanden kunnen vermoorden door water of eten te vergiftigen, wordt er in de video gezegd. Het doel zou moeten zijn om de mensen in het Westen niet meer te laten slapen, omdat ze bang zouden zijn voor terreur. Tot slot roepen de Jihadisten hun zogenaamde geloofsbroeders in Frankrijk ertoe op om snel naar Syrië of Irak te komen, voordat het te laat is. Per slot van rekening zouden op zekere dag de grenzen gesloten kunnen worden. Tot dat moment zou het citaat gelden: “De weg is gemakkelijk – er bestaan dus geen smoesjes voor jullie.”

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

27 reacties op IS roept er in een video toe op om het water van de vijanden te vergiftigen

 1. guusvelraeds zegt:

  Drie “Franse” Jihadisten roepen er in een nieuwe propagandavideo toe op om “in het gezicht van de vijanden van Allah te spugen en hen met de auto te overrijden.”

  De dagen komen met rasse schreden dichterbij dat heel Europa (althans de bevolking) alleen nog maar minder, minder, minder wil. Tenzij we natuurlijk van mening zijn dit dit noppes met de islam te maken heeft.

  Like

 2. Harry zegt:

  Nog niet zo’n dom plan om de grenzen te sluiten , kan het tuig van buiten de grens er niet meer zo gemakkelijk in en wat zich binnen de grens bevindt kunnen we makkelijker bij elkaar drijven en onschadelijk maken . Alleen wie moet dat doen ? Aan de politie hebben we ook niks .
  Het leger ?
  Heel jammer dat we nog maar een paar tanks hebben .

  Eigenlijk hebben die gekken alles méé , wij amper nog een leger , zij groeien met de dag ,
  zij zwaar gemotiveerd , wij zitten met een zwerm laffe standpuntloze landverraders opgezadeld , zowel in de politiek als in de burgerij .
  Zij stelen zich rijk , wij zijn door de overheid helemaal leeggezogen .
  Wij mogen geen wapens hebben , zij hebben ze gewoon .

  En de plannen die ze nu weer presenteren tonen aan dat ze al begonnen zijn met een oorlog tegen ons te voeren , vergiftigen van eten en drinken , slapeloosheid dat tot ernstige problemen kan leiden , overrijden van mensen met een auto , niks is dat tuig te gek .
  Zoiets verzin je toch niet zónder oorlogssituatie ?

  De enige optie is uitroeien met wortel en tak !

  Like

 3. Driek zegt:

  “De weg is gemakkelijk – er bestaan dus geen smoesjes voor jullie.”

  Nu, het zoude fijn zijn wanneer alle volgelingen van die ongeluksprofeet hier ten lande hun biezen pakken, allemaal, en niet eentje uitgezonderd. Stel je voor, dat ik het nog mee mag maken, dat al dat schorremorrie uit het straatbeeld verdwijnt. Geen hoofddoeken en geen ergernissen meer. En ook geen politieke partijen meer met dat schunnige islamitische gebroed.
  Misschien, ja, heel misschien, gaat het dan weer een beetje op vroeger lijken. En de Hollander is vindingrijk genoeg om van de leeggekomen moskeeën studentenflats te maken, of grote kinderspeelplaatsen, of grote parkeergarages.
  Maar – één moskee reserveren we voor onze bewindslieden, die sluiten we daarin op. Levenslang. Op karig voedsel. Wij laten ze daar, net als onze ouderen in de verzorgingshuizen, langzaam wegrotten.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Strak plan Driek. Ik hoop van harte dat het nog eens uitgevoerd gaat worden.
   Moeten we wel even de rest van Nederland wakker maken.
   Dat is ‘A hell of a job’, zoals Fortuyn zijn boek betitelde.
   Hij gaf zijn missie niet op daarom. Moeten wij dus ook niet doen.

   Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  Gaan de wegkijkers nu misschien beseffen dat we in oorlog zijn.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Wanneer de eerste mensen vergiftigt zijn in Europa kan de burgeroorlog
  beginnen en de tapijtenvreters doen goed eraan maar alvast hun karton
  waar ze ook mee gekomen zijn, TE PACKEN !
  Europa staat op scherp en ze zijn hier niet in een arabische zandbak
  waar ze niet te onderscheiden zijn van de Europeer !

  Like

 6. janfreak zegt:

  Op het idee van mensen met auto’s te overrijden zijn ze zeker gebracht door een paar Palestijnen die dit ook gedaan hebben met Israëli’s. Mensen die argeloos op een bus stonden te wachten. Maar zolang de wereld nog bestaat zal er ook altijd wel van dit tuig rondlopen.

  Like

 7. Taljaard zegt:

  Ja, maak het Franse volk kwaad.
  Kunnen ze nog wat beleven.
  Guillotines die uit het vet worden gehaald en zo.
  Overigens heeft elke Franse boer wel een jachtgeweer en weet er ook nog mee om te gaan.

  Like

 8. Th.M. van Baarle zegt:

  De maat is vol. Als we willen voorkomen dat we straks geen drinkwater meer hebben zullen we NU in actie moeten komen. We konden er op wachten dat de lafaards de civiele samenleving willen ontregelen. De uitvoering zal ongetwijfeld nader uitgewerkt worden in de vele haatkazernes in onze steden.
  De mossels hebben lang moeten wachten op het sein om in actie te komen. Tot die tijd TAQIYYA !
  De oproep om ons drinkwater te vergiften kan opgevat worden als het sein aan de mossels om in actie te komen.
  En wij …. blijven toekijken, wegkijken en meewarig ontdekken dat we niet in staat zijn de ramp af te wenden, tenzij …… vult u zelf maar in. Het hangt nu echt van ONS af. Op onze regering hoeven we niet te rekenen want dan moeten ze eerst toegeven dat er decennia lang bedrog aan het eigen volk is gepleegd. Dus moet de basis in beweging komen.
  Het motto daarbij moet zijn: ISLAM – weg ermee !!!

  Like

  • Martha N zegt:

   Mee eens!! Hoogste tijd! Grenzen dicht, Moslims eruit allemaal, maar ja dat is een wensdroom, voorgoed teniet gemaakt door onze regering en de EU.
   Wat we nodig hebben is een totaal vernieuwde regering, de oude hap die voor de EU is eruit. Geen partijen meer die een geloof vertegenwoordigen en zeveren over de rechten van moslims en andere buitenstaanders, die in ons land mogen wonen.
   We hebben een partij nodig die VOOR de rechten van de Nederlanders is!

   Like

 9. Daiyu-ninja zegt:

  Een gemaskerde man zegt in het Frans: “Jullie hebben ons onderdrukt en onze religie bestreden en onze profeet beledigd……………………………..

  Altijd en eeuwig dezelfde klaagzang.
  Hoezo, ze hebben jullie onderdrukt? Jullie hebben je moskee, je hoofddoek, je halal voer, je feestdagen, je bidruimte op het werk.school, etc.
  En hoezo, ze hebben jullie religie beledigd? De islam is geen religie. Iets wat niet bestaat kun je niet beledigen.

  Jullie denken zeker dat jullie zomaar andere landen kunnen binnen wandelen en van de autochtonen kunnen eisen dat zij zich naar jullie moeten voegen en dat zij respect moeten hebben voor de misdadiger, pedo, rover en vrouwenhater, mo.

  Like

 10. U.G. Kempenaer zegt:

  Uitroeien met wortel en tak deze ellende. Meteen ook het linkse uitschot meenemen dat de islamitische kanker faciliteert.

  Like

 11. Future Child zegt:

  Het valt me steeds vaker op. Iemand met het gezicht van een engel (middelste kerel), kan een duivel zijn.

  Like

 12. Jade zegt:

  Wanneer accepteren wij die oorlogsverklaring nou eens,
  en gaan wij er eindelijk eens naar handelen?
  Off topic: Ik ben nog op zoek naar een goede handboog,
  inclusief 25 pijlen, iemand een suggestie???

  Like

 13. muszi zegt:

  Gisteren avond bij Jeroen Pauw een moslima bekleed met dikke zwart hoofddoek dus eigenlijk lekker radicaal die geschiedenis bijlessen gaaf aan moslims op reguliere scholen???? Jeroen had wel een prima idee: geen religieuze scholen meer! alle leerlingen samen met elkaar zonder religie! ik zou toevoegen GRAAG ook een totale seculiere samenleving !

  Like

 14. Bas Koning zegt:

  De islam is in oorlog met de ongelovigen.
  Die oorlog is niet uit de islam te halen: de profeet (‘lichtend’ voorbeeld voor alle moslims) deed er zelf ook aan: wie doet als de profeet: voert oorlog tegen de ongelovigen. Ook de koran (die niet veranderd, op straffe van de dood) roept op tot oorlog tegen de ongelovigen. De koran is dan weer het onfeilbare woord van ‘god’ zelf, volgens de geloofbelijdenis van de islam.

  Als wij dan weten dat de islam oorlog met ons voert dan kunnen wij maar een conclusie trekken:
  OF de islam wint, en vermoord alle ongelovigen
  OF de ongelovigen vernietigen de moslims voordat dat gebeurt
  Tot die tijd voert de islam,hoe dan ook, oorlog met ons. Wegkijken is fataal. Hoe hard wij ook vrede willen met de islam: de islam wil oorlog; met ons. Tijd om onszelf te verdedigen. En de islam te vernietigen.

  Like

 15. Joshua zegt:

  Wij weten waar moslims wonen dus laten wij alvast beginnen met dat TUIG te vergiftigen.

  Like

 16. Jan zegt:

  Bijzonder: westerse djihadisten jammeren dat zij het wel erg koud vinden in Syrië

  Western jihadis moan it’s too cold in Syria

  Grumbling would-be terrorists are buckling under the pressure of trying to fight in Syria and Iraq, without their Western home comforts – as one fighter quit without even lasting two weeks.

  Jihadi bride Aqsa Mahmood, 20, turned her back on Britain after marrying a fighter for the brutal Islamic State in February and moving to Syria. But she is still talking about the weather.

  http://www.express.co.uk/news/world/538292/Western-jihadi-Aqsa-Mahmood-moans-too-cold-in-Syria

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s