Ook meerderheid PvdA- en VVD-kiezers tegen opvang illegalen

PVV blauw

Maurice de Hond heeft op verzoek van de PVV een representatieve steekproef gehouden onder ruim 2500 mensen over de vraag hoe Nederland denkt over het bieden van opvang aan illegalen.

Hierbij is opvallend dat de kiezers van vrijwel alle partijen – inclusief de PvdA – zich in meerderheid tégen deze opvang uitspreken. Maar liefst 66% van alle Nederlanders vindt dat géén opvang geboden moet worden aan illegalen.

PVV-Kamerlid Sietse Fritsma reageert verheugd op dit resultaat: “De burger snapt dat het niet logisch is om mensen te verzorgen die hier niet mogen zijn en ook niet meewerken aan terugkeer naar hun land van herkomst. We kunnen de prioriteit beter bij een goede verzorging voor onze ouderen leggen, die hier niet illegaal zijn. De PVV roept VVD en PvdA op om het gelijk van hun achterbannen te erkennen, opvang van illegalen uit te sluiten en de discussie hierover te staken”.

Bijlage: onderzoeksresultaat

dezeOpvangillegalen.pdf

PVV normale grootteBron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, Overheid, political correctness, politici, PvdA, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ook meerderheid PvdA- en VVD-kiezers tegen opvang illegalen

 1. dutchess43 zegt:

  Mooi zo, nou de wil van de regerende partijen nog om mee te werken….

  Like

 2. Cathja zegt:

  Weer een goede zaak, dit onderzoek. Het bewijst opnieuw het gelijk van Geert dat veel mensen in ons land het niet eens zijn met het gevoerde illegalenbeleid. Ik las vandaag dat Nederland ca. 100.000 illegalen binnen de landsgrenzen heeft. Als we gehoor moeten geven aan wat de VN of de EU van ons eist, dus Bed, Bad en Brood, dan is het niet moeilijk om uit te rekenen wat ons deze personen kosten. Niet alleen 3 x B moet worden gegeven, want als ze ziek worden moet er ook medische hulp worden verstrekt. In het ergste geval een ziekenhuisopname/operatie misschien? De zorgverzekeraars moeten daar buffers voor aanleggen, omdat illegalen uiteraard geen premie afdragen. U en ik betalen dus ook voor mensen die hier niets te zoeken hebben. En als dit niet stopt worden dat er steeds meer.
  Vandaag hoorde ik dat de gemeenten geld van de overheid eisen om illegalen de verplichte voorzieningen te kunnen geven, én er moet gezorgd worden voor opvang omdat de winter voor de deur staat. Maar sommige illegalen hebben hier al meerdere winters meegemaakt, lappen de eis tot vertrek aan hun laars, en wachten dus weer op een nieuwe winter, wetend dat ze dan niet uitgezet mógen worden.
  Het is dweilen met de kraan open. Wanneer wordt er eens krachtig opgetreden tegen die lui, en wánneer lappen we de eisen van de VN en de EU eens aan onze laars?
  Wij zitten met de sores, en niet zij!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  ” en wachten dus weer op een nieuwe winter, wetend dat ze dan niet uitgezet mógen worden”

  De deurwaarders hebben er minder moeite mee om een aan de bedelstaf geraakt Hollands gezin op straat te zetten.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Meerderheid PvdA- en VVD-kiezers tegen opvang illegalen, ja maar wel als een stel stompzinnige idioten op die partijen blijven stemmen.
  Bijdehand hoor !!!!!!

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Er zijn in Nederland hele duidelijk wetten op dit punt. Het is gewoon verboden om een illegaal in huis te hebben, als men een illegaal in huis heeft dan wordt de huurtoeslag beëindigd, maar ook de zorgtoeslag, de kinderbijslag en nog een paar van die dingen. Als iemand geen procedure kan of wil doorlopen om asiel te krijgen dan wordt iemand na verloop van tijd illegaal, en hij wordt niet strafbaar maar het wordt hem niet makkelijk gemaakt. Gemeenten en daklozenopvang, het leger des heils etc, zij allen mogen geen illegalen opvangen, omdat de hulp aan een illegaal wèl strafbaar is. En daar is heel goed over nagedacht. Als iemand als gevolg van mensensmokkel in Nederland zit en hij is niet legaal dan zou zo iemand uitgebuit kunnen worden, daarom is er zo veel werk besteed aan het strafbaar stellen van de hulp aan illegalen.

  Zelf als zou Europa Nederland dwingen om illegalen op te namen dan kan het niet, omdat de wet het verbiedt.

  Like

 6. Giny zegt:

  Ze vinden wel weer een paar advocaten om een proces aan te spannen!

  Like

 7. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Eruit, met een rotschop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s