PvdA en VVD afgeslacht bij verkiezingen

Screenshot_92

(Door: Frank Verhoef)

Precies zoals verwacht.

De herindelingsverkiezingen van gisteren zijn, zoals verwacht, ronduit desastreus verlopen voor coalitiepartijen VVD en PvdA. De verkiezingen in de fusiegemeenten Alkmaar, Groesbeek, Nissewaard, Krimpenerwaard, Oss en Den Bosch zijn keihard verloren door de twee partijen. Vooral in Oss is het een bloedbad geworden:

De PvdA hield twee van haar vier zetels over, de VVD moest vier van de zeven zetels inleveren. De andere zetels gingen naar het CDA (7), D66 (2), Beter Oss (2) en GroenLinks (1).

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA, VVD. Bookmark de permalink .

20 reacties op PvdA en VVD afgeslacht bij verkiezingen

 1. aquarius4422 zegt:

  Er gloort hoop voor Nederland als de kiezers hun verstand gaan gebruiken.

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Dat men op de D66 stemt, brrrr. Waarschijnlijk bij de Staten Generaal ook, snap niet dat daarop gestemd blijft worden, maar mensen blijven blind….Pechtold….de meest gevaarlijke Eurofiel uit het kabinet…

  Like

 3. Hendrick M. zegt:

  HOERA !!!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Tja, als Spekman de uitslagen “boven verwachting” noemt, dan kun je dit ook uitleggen als: “we waren bang dat we totaal van de kaart geveegd zouden worden, na alle heisa rond die twee Turkse Kamerleden”. Je zou dus kunnen zeggen dat het ‘nog meeviel, want het kon erger’.

  Een tevreden Spekman dus. Maar geen tevreden Nederland. Nu is er nog maar op beperkte schaal gestemd, maar volgend jaar maart zou het er nog wel eens een stúk beroerder voor kunnen staan voor de regeringspartijen.
  Óf onze landgenoten zijn dan vergeten in welke ellende deze partijen ons land hebben gestort, en stemmen tóch weer op de ‘vertrouwde’ (foute) partijen!
  Want zo gaat het keer op keer.

  Dat het gezonde verstand moge zegevieren!

  Like

 5. Komen stemmers eindelijk tot het besef dat ze alle ellende aan zich zelf te danken hebben?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 14.41. uur. Ik zet daar mijn vraagtekens bij Yvonne. Let nu maar op, de socialisten gaan nu de hulptroepen- de omroepen en de schrijvende pers- inschakelen. Vanaf nu zal de PROPAGANDA 24/7 over ONS worden uitgestort. En natuurlijk ten behoeve van de PvdA en de VVD.

   Like

  • Harry zegt:

   Je zal zien Yvonne , dat ze voor de volgende verkiezingen weer van alles gaan beloven , ruzie maken met de VVD en roepen dat het allemaal veel socialer moet , een andere pias naar voren schuiven en daar gaat de meute weer de fout in met de illusie dat het deze keer echt allemaal voor elkaar komt !

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  Het stemvee heeft een belabberd slecht geheugen, dus als het een beetje wil, trapt men weer in de nieuwe sluwe verkiezingscampagneleugens van de roden.
  Ik hoop dat mijn pessimisme onterecht is en dat ik dus zwaar ongelijk krijg.
  In dat geval eet in niet alleen mijn schoenen op, maar ook de schoenendozen.

  Like

 7. massaal niet stemmen de enigste manier om dit gehate kabinet en het volgende te stoppen, als nu dit kabinet naar huis gestuurd wordt gaan de maatregelen gewoon door, als er geen wettelijke stemmen meer uitgebracht worden, kunnen ze niet anders als een serie, bevolkings onder zoeken starten waar het volk gevraagd word wat willen jullie dan!! nog beter stoppen met betalen geen belasting,geen zorg gen cjib zo stoppen we het criminele bilderberg/nep oranje beleid , mensen op ikmaakbezwaar.net vind u legale tools om dit te doen!!!!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Als je straks ‘massaal’ als tegenstanders van dit rampenkabinet niet stemt (of blanco), bepalen de wél-stemmers de uitslag Cornell. En welke kiezers zullen vooral wél gaan stemmen denk je? Daar ligt een levensgroot gevaar op de loer.
   Je hebt dan een signaal afgegeven ja, maar het effect van niet stemmen kan iets nog rampzaligers opleveren dan waar we nú al mee te maken hebben.

   Er is volgens mij maar één manier om het tij te keren, en dat is juist ‘massaal’ stemmen.
   Op de PVV uiteraard, de enige partij die er voor Nederland en de (echte) Nederlanders is. Die partij moet zóveel stemmen krijgen dat er totaal niet omheen te lopen valt.

   Maar ja, Nederland is voor een groot deel gevuld met ‘brood en spelen dombo’s’ die nergens gevaren zien en zich dagelijks laten belazeren. En dat soort luistert zelfs niet naar de juiste informatie en ook niet naar welgemeende raad.
   Hoewel er hier en daar wat wakker aan het worden zijn (zie de peilingen), dat wel, maar ik vrees dat het er nog altijd niet genoeg zullen zijn straks.

   Komt nog bij het verrot slechte geheugen van dergelijke kiezers en het gemak waarmee ze juist door fóute partijen en hun hulpjes, de diverse corrupte media, te manipuleren zijn met loze beloften en andere onzin.

   Like

  • Hendrick M. zegt:

   Het probleem is alleen dat deze ‘oplossing’ maar kan werken als inderdaad iedereen dit doet. Bij mensen die serieus het probleem onderkennen zal dit waarschijnlijk nog wel lukken, maar ons volk kent helaas te veel personen die het a. wel geloven, b. met geen geweld in galop komen en c. er niets van begrijpen en ‘dus’ weer precies doen wat ze al lang gewend waren.
   Tamelijk hopeloos …

   Like

   • niets doen kan niet meer, als je nog een beetje wilt leven en niet helemaal geplunderd wilt worden door de multinationals en de bilderbergjes,( neporanjes) moeten en we mat zijn allen iets doen maak bezwaar op elke rekening die je krijgt , zorg ervoor dat je direct afebetlings regelingen kunt krijgen zonder incasso buro,s ( ook zij zijn bilderberg), ikmaakbezwaar.net, als je wilt zien hoe je bijvoorbeeld geen boetes en geen belasting( belasting dienst is anbi) , hoeft te betalen doe mee!!!harte groet gisela en cornell

    Like

 8. Jean zegt:

  Als nu eens alle mensen die begaan zijn met de toekomst van ‘hun’ land dat politiek gespuis duidelijk maken dat politiek ten dienste staat van de mensen en nooit andersom en dat ze uit te voeren hebben wat de mensen willen, hebben ze, de smerige politiekers, daar moeite mee dan ze wegjagen van alle publieke postjes ‘zonder pardon en zonder oprotpremie’, wedden dat het snel zal veranderen…en we verlost zullen geraken van smerig corrupt politiek gespuis.

  Like

 9. Martha N zegt:

  Het is een begin, men begint na te denken… Maar een nieuw gevaar is opgedoken, mensen lopen opnieuw in de val, door nu te kiezen voor D66.

  Like

 10. Adriaan van Ginkel zegt:

  Waarom blijven mensen stemmen op D’66? Het is dezelfde tifusbende, het is PvdA, GL en VVD vermengd in een. Neoliberaal, maar links wanneer het hen uitkomt. En ook nog een partij die ons in de EU in de uitverkoop heeft gedaan. SP met haar rode sterretje is erger dan GL en PvdA samen en wil alleen maar de macht hebben via de onvrede onder de mensen.

  Er moet nog veel gebeuren met het politiek bewustzijn van de Nederlander.

  Like

  • Jantje Beton zegt:

   Adriaan van Ginkel die PVDA er moeten toch ergens heen, heeft u wel gezien wat voor mensen dat zijn de oude garde blijft daar op stemmen (hoor ook bij die ouwe garden maar stem niet op dat zootje).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s