PVV: “Stuur veroordeelde ronselaar Bilal zijn zus achterna”

PVV groot

Vragen van de leden De Graaf en Wilders (beiden PVV) aan de minister van SZW:

1.) Bent u bekend met het bericht ‘Jihadronselaar Bilal is nu jongerenwerker in Amsterdam’? (*)

2.) Welke garantie kunt u geven op de mate van deradicalisering van ‘Bilal’, door wie wordt deze garantie gegeven en op welke wetenschappelijke gronden?

3.) Deelt u de mening dat een veroordeelde Jihadronselaar niet in Nederland thuishoort? Zo neen, waarom niet?

4.) Bent u bereid om ‘Bilal’ alsnog zijn zus achterna te sturen naar de Islamitische Staat en hen beiden nooit meer in Nederland toe te laten? Zo neen, waarom niet?

5.) Kunt u deze vragen beantwoorden voor de begrotingsbehandeling SZW?

(*) www.parool.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, Geert Wilders, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op PVV: “Stuur veroordeelde ronselaar Bilal zijn zus achterna”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou? Precies wat ik al suggereerde in mijn comment op het betreffende onderwerp!
  Hoor je het ook eens van een ander, i.c. de PVV: Dergelijke figuren zijn NIET te vertrouwen!
  Verdorie, hadden w i j inderdaad maar zoiets als een ‘Duivelseiland!’

  Like

  • Sjaak zegt:

   Hebben we al ! Deze wijk in Rotterdam !
   —————————————————–
   Wijkagent op dodenlijst Marokkaanse jongeren

   ROTTERDAM –
   Een Rotterdamse wijkagent staat op een dodenlijst van een groep
   Marokkaanse jongeren die hij in het gareel probeert te houden.
   Agent Sander Boer houdt zich al enige tijd bezig met de groep,
   die voor veel overlast zorgt in Crooswijk. Dat leverde hem deze
   week een ondubbelzinnige doodsbedreiging op.
   ,,Sander, je staat op de dodenlijst.
   Datum wordt geprikt”,
   zo stond er op een brievenbus in de buurt geschreven.
   Boer deelde een foto van de tekst op Twitter.
   Hij is er niet van onder de indruk. ‘Wannabe Holleeders’,
   noemt hij de jongeren, en een ,,slecht voorbeeld”
   voor de jeugd die er wel wat van probeert te maken in de buurt.
   Boer heeft geen aangifte gedaan van de doodsbedreiging,
   maar dat betekent volgens hem niet dat de politie er niet
   bovenop zit. Vrijdagavond gaat hij dan ook gewoon weer
   de wijk in om de jongens aan te pakken als dat nodig is.

   Like

 2. jan zegt:

  de pvv heeft de laatste maanden meerdere van dit soort vragen gedaan myn vraag is krygen zy hier ook antwoord op zoneen waarom niet

  Like

 3. Harry zegt:

  Goede vragen , maar waarschijnlijk volgen er weer de meest waardeloze antwoorden ; ” we houden ze in de gaten , nee, we hebben de focus op hen gelegd , we zijn heel alert , we hebben ze in de smiezen , ze worden 24/7 gevolgd , ik kan u niet precies zeggen wat we doen ” etc , etc .
  Hele zinnen vol met lege kreten .

  De grote lummel Opstelten , onze eigen Ollie B . Bommel , gaat aan de leiding als het gaat om de meest nikszeggende antwoorden te geven . Naast het nodige ge-uhh uhh en het drie keer opnieuw beginnen aan het antwoord op één en dezelfde vraag komt er dan wat nikszeggends uit , wat bij iemand van het halve volume van die sukkel waarschijnlijk al tot aftreden had geleid .
  Maar net als bij een olifant , je moet er ómheen .

  Die Wiebes , dat vind ik ook zo’n schertsfiguur . Je had vroeger voor kinderen van die rubberen kopjes van oa Mickey Mouse , met een gat er onder in die je over een potlood kon schuiven .
  Zo waren er meerdere karikaturen .
  Dáár lijkt ie op .
  En wat heeft ie nou helemaal gepresteerd behalve ons meer geld uit onze zak te kloppen ?
  Laat ze maar snel oprotten .
  Opstelten , Rutte en Wiebes : GA WIEBEREN, NIKSNUTTEN !

  Like

  • Driek zegt:

   Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

   De politie is donderdagavond opnieuw massaal op de been in verband met de gespannen situatie in het asielzoekerscentrum (azc) in het Brabantse Overloon.
   De politie zegt met een flink aantal eenheden aanwezig te zijn ter assistentie van het COA, het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers.
   Het is daar voor de tweede achtereenvolgende dag onrustig, nadat in de nacht van woensdag op donderdag de politie ook al moest ingrijpen. Tientallen bewoners van diverse nationaliteiten gingen elkaar toen te lijf, onder andere met stokken, ijzeren pijpen en messen. Ruiten sneuvelden en inventaris werd vernield. Vijftien mensen raakten lichtgewond. Acht zijn in het ziekenhuis behandeld. Drie mannen van 19, 20 en 22 zijn aangehouden. Volgens de politie waren meerdere betrokkenen onder invloed van alcohol waren.

   Dat zijn dus mensen die op de vlucht zijn voor oorlogsgeweld? Sodemieter nou toch op met die sprookjes. Dit is gewoon tuig. Dat zijn geen vluchtelingen. Mensen die echt op de vlucht zijn gedragen zich niet zo. En daar moeten wij straks tussen leven.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Voormalig Jihad ronselaar werkzaam als jongeren werker. Tja, dat is Nederland zullen we maar zeggen. Precies die doelgroep die hij ooit (niet uitgesloten ook nu) met ronselpraktijken wil bereiken. Dat zijn zus is afgereisd om haar rol als Jihadhoer te spelen spreekt ook voor zich. Bilal heeft haar in elk geval geen strobreed in de weg gelegd betreffende haar keuze richting Islamitische heilstaat. Geen stijl heeft het aitum in elk geval ook al opgepakt.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/11/voormalig_jihadist_en_ex-lid_h.html

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Dat Geert Wilders dit volhoudt ! Telkens weer, al die vragen aan dat pokken kabinet. Met Moslims en de regering moet men als PVVér niet in debat gaan. Want je krijgt of nooit gelijk, of word je voor de gek gehouden of voor een gek versleten. Maar hij neemt de regering wel steeds onder vuur zodat kiezers er nota van kunnen nemen. Overigens de niet PVV kiezer verklaar ik als een volslagen idioot. Uit peilingen blijkt dat zowel D66 alsmede het CDA gestaag groter worden door toeloop van ex PvdA stemmers. En van de SP en Groen Links zijn we ook nog niet van af. De PVV groeit ook gestaag, maar daar hoor je nooit iets over. Alweer een linkse regering in de maak, met hopelijk de PVV alweer niet in de gedoogrol, of nog erger, de grote mode van links, een cordon sanitaire !

  Like

  • Driek zegt:

   bigjohn zegt: Uit peilingen blijkt dat zowel D66 alsmede het CDA gestaag groter worden door toeloop van ex PvdA stemmers. En van de SP en Groen Links zijn we ook nog niet van af.

   Het is mij een volkomen raadsel dat er nog steeds figuren zijn die zich aangetrokken voelen tot deze partijen. Is dat gewoon onnozelheid? Domheid? Maar die linkse regering is in de maak, daar twijfel ik geen moment aan. Ten koste van onze levensvreugde zijn in Den Haag dubieuze lieden bezig de ondergang van Nederland voor te bereiden. Ik hoop maar dat Geert Wilders over de kracht blijft beschikken om die liefhebbers van de islam te blijven bestrijden. Maar het lijkt mij een onmogelijke opgaaf. Want het is eersteklas tuig van de richel.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn: 21.40. uur, op 20/11. Daar ziet het inderdaad naar uit, John!

   Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Dit is weer een fraai voorbeeld hoe de allochtoon, haatmensch in dit geval, beloond wordt met een baan (mogelijk niets eens bestaand of werkt hij maar 1 uur per dag, week of maand) .
  Omdat hij stemmen trekt onder het haatvolk voor de PvdA of omdat meneer een succesallochtoon moet zijn en dus niet in de bijstand kan zitten. Maar op onze kosten iets geweldigs doet voor de maatschappij: jongerenwerker.
  Terwijl iedereen zelf kan vaststellen dat het radicaliseren van de haatjeugd alleen maar toeneemt sinds we allochtone jongerenwerkers hebben. Al die “inzet” heeft tot nu toe geen enkel positief resultaat gehad voor Nederland.
  Amsterdam zou zelfs Osama bin laden aanstellen als jeugdwerker. Of adviseur. Of dialoogleider. Buurtvader. Gematigde imam. enz.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Wederom zijn de linkse pluche plakker van de PvdA en VVD in de peilingen gedaald, hiermee hebben het recht om te regeren verloren, de laatste jaren wordt er door deze zogenaamde regeerders alleen maar aangemodderd en de meesten departementen functioneren voor geen meter !!
  Het zou ze sieren als ze de wijsheid hadden om vrijwillig op te stappen !!

  Like

 8. Koddebeier:nooit!Wij zullen ze er eigenhandig af moeten trekken!

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  `Aanmodderfokkers` is op zijn plaats. Deze term wordt waarschijnlijk woord van het jaar op 25-11-2014. Hoe gepast.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s