Tientallen asielzoekers op de vuist in Overloon

Screenshot_94

(Door: Joost Bakker)

 Gaan elkaar te lijf met stokken en takken

In een asielzoekerscentrum in Overloon zijn vannacht tientallen asielzoekers elkaar te lijf gegaan met stokken en takken. Een politiewoordvoerder meldt aan Omroep Brabant dat het vermoedelijk gaat om asielzoekers uit verschillende landen en woongroepen, die de confrontatie met elkaar gezocht hebben. De politie wist de asielzoekers weer tot bedaren te brengen. Er zijn ruim tien gewonden gevallen, waarvan er vijf naar het ziekenhuis moesten. Er zijn drie arrestaties verricht.

 Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Tientallen asielzoekers op de vuist in Overloon

 1. Sjaak zegt:

  EN DEZE VUILE GORE TAKKENLEUGENAARS KOMEN UIT OORLOGSGEBIEDEN ?

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  De leiding had ze natuurlijk ook tijdelijk kunnen voorzien van hooivorken. Dat ruimt wat definitiever op.

  Like

 3. elisamad2013 zegt:

  Dit is pas het begin…Als er meer mensen van verschillende culturen bij elkaar opgesloten zitten, wordt zal het erger .Men went aan dagelijks eten DAT is hen niet meer genoeg!

  Like

 4. dutchess43 zegt:

  ha, ha, ha….. laat dat “vreedzame” groepje elkaar maar afmaken, hoeft iemand anders het niet te doen

  Like

 5. Jean zegt:

  Het allochtonen gespuis kan zich nog niet verdragen onder elkaar maar wij zouden wel alle allochtonen moeten tolereren?
  Eruit met dat tuig voor onze veiligheid en leefbaarheid anders moeten we een andere oplossing vinden zodat de leeglopers van de politiek overal bot vangen zelfs op belastinggebied w.w.z. het zootje droogleggen en dat tot alle vreemdelingen die hier enkel rondlopen om te parasiteren verdreven zijn.

  Like

 6. Laat ze elkaar maar afmaken;ik kan er niet mee zitten.Het is tuig en het blijft tuig!En liever dat ze het in een opvangcentrum uitvechten,dan op straat!En trouwens;stuur die hitskoppen maar gelijk retour wegens wangedrag!

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Lees de laatste alinea van het artikel eens!:

  “Geen culturele oorzaak

  Een zegsman van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers zegt dat er geen culturele oorzaak achter de massale vechtpartij gezocht moet worden. Er zou enkel sprake zijn van mensen die elkaar niet mogen”.

  Geen culturele oorzaak? Misschien verschillende richtingen van de islam? Maar dat is toch alleen maar cultureel bepaald?

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Een zegsman van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers zegt dat er geen culturele oorzaak achter de massale vechtpartij gezocht moet worden. Er zou enkel sprake zijn van mensen die elkaar niet mogen.

  Ik kan mensen niet luchten of zien die overlopen met klimaathysterie. Ik hou niet van mensen die vrijages aangaan met de islam en ik hou niet van mensen die realisten het niet bestaande etiket guur rechts opplakken. Maar om nu meteen met deze groepen op de vuist te gaan zie ik niet zo zitten. Zou dat laatste nu wel of niets te maken hebben met mijn culturele achtergrond? Die het weet mag het zeggen.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Ja ja, enkel omdat ze elkaar niet mogen….? Zo, en wie betaalt de ziekenhuisopname en het eventuele ambulancevervoer weer?
  Ha, ik hoor Halbe Zijlstra nóg zeggen: “we zullen niet tolereren dat bepaalde bevolkingsgroepen hun ruzies in onze straten uitvechten”. Nou Halbe, dan is er toch werk aan de winkel, want het begint zelfs al binnenshuis te gisten! Zodra ze de straat op gaan kon het er nog wel eens veel steviger aan toe gaan!
  Wát een ellende is ons overkomen zeg, met dat vreemde spul! En moeten we hen drie tot vijf jaar om ons heen dulden?
  Ik denk dat volksopstanden niet zullen uitblijven. We hebben niets gemeen met de cultuur van deze mensen, en zij zijn niet van plan zich aan onze samenleving aan te passen.
  Opvang in de eigen regio. Dat is waar we naar toe moeten.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Kijk mensen, dit is nu het gevolg van: 1. De Resolutie van Straatsburg. 2. De EUSSR. 3. Jarenlang wegkijken van de politieke elite, van “links tot rechts”.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  “Er zou enkel sprake zijn van mensen die elkaar niet mogen.”

  Goh, echt waar? Nou , IK mag die primitieve ondankbare gelukszoekers niet, die onze reserves komen opmaken!

  kijkt u allen trouwens eens naar dit leuke filmpje? Vooral vanaf 1:00 wordt het interessant:

  Even iets over ‘discriminatie’:
  Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat de ‘geïmporteerden’ hier alsmaar zaniken dat ze ‘gediscrimineerd’ zouden worden? Ze krijgen voorrang bij het toewijzen van een woning, ze worden voorgetrokken door de overheid, ze krijgen gratis zorg, enz., enz.
  Dat kun je toch geen ‘discriminatie’ noemen?!

  Like

 12. Marlies zegt:

  Tis weer een “incident” – gemeente zal wel weer “bedroefd” zijn.
  Wat KOST zo’n politie-actie eigenlijk? En WIE betaalt dat weer?
  Bijna onmogelijk om beschaafd te blijven reageren.
  Wat een tuig, die politiek.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Marlies: 17.08. uur. Wie dat zal/moet betalen vraagt U. Nou heel simpel WIJ, het VOLK dat alleen maar goed is om STEEDS MEER BELASTING te betalen. De VVD is net zo goed SOCIALISTISCH als D66,CDA en uiteraard de PvdA. Tevens is het een feit, dat massa-immigratie gaat ten koste van de EIGEN BEVOLKING. Dat is NEDERLAND dankzij voornamelijk de PvdA,VVD,CDA en D66. Die regeren al 10 tallen jaren en zijn SCHULDIG aan de ONDERGANG VAN NEDERLAND.

   Like

 13. koddebeier zegt:

  Dit is pas het begin !!! Kijk naar de andere Europese landen, daar trappen ze nog grotere rotzooi !!!

  Like

 14. Future Child zegt:

  Boze Eritreeërs sloegen met stokken in op iedereen die niet zwart was.

  Dat is racisme.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Maar de buurtsuper doet goeie zaken!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Republikein 20 november 2014 om 20:21

   Hun tassen puilen uit van het voer dat ze op onze kosten hebben aangeschaft. Kunnen ze daar straks poep van maken die ze (opzettelijk) aan de muur smeren.
   En kunnen wij het schoonmaken van die muren weer betalen terwijl onze bejaarden extra lang in hun poepluiers moeten zitten!
   O, ik haat de ‘regering’ die dit onrecht heeft veroorzaakt en BLIJFT veroorzaken, zó onuitsprekelijk!

   Die ‘asielzoekers’ zien er trouwens behoorlijk weldoorvoed uit!

   Like

  • Cathja zegt:

   Opvreters…!!!
   Herrieschoppers…!!!

   Like

 16. treintrien zegt:

  Ik las in de volkskrant dat ’t ging om een groep eritreeers die zat te drinken.
  Toen hebben andere asielzoekers geklaagd.
  Nadat de drinkers waren aangesproken op hun gedrag begonnen ze om zich heen te slaan.

  Ik stel voor om dit stelletje een enkeltje retour te geven 😉 Inclusief schop onder de kont. Als je in het AZC al zoveel heibel maakt, dan belooft dat wat voor de toekomst….

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik las (Elsevier?) dat er wel degelijk spanningen zijn tussen moslims en niet-moslims! Niet-moslims drinken alcohol, terwijl streng gelovige moslims dat verboden is. Dat geeft wrijving.
   Er zitten nogal wat christelijke gezinnen met kinderen tussen de moslims, en ook dat veroorzaakt spanningen. Zo kwamen kinderen na een speeldag terug bij de ouders, en vertelden dat ze door moslimkinderen werden gepest. Ze moesten zich bekeren tot de islam!
   De christenen zijn er dus weinig of niets mee opgeschoten dat ze in Nederland opgevangen zijn.
   En verder las ik dat er zeer veel ‘alleenstaande’ jonge mannen onder één dak samen leven, en ook dat zorgt voor spanningen. De Nederlandse bevolking is nogal ongerust over wat er mogelijk gaat gebeuren. Het broeit! Denk je eens in: jonge mannen met hormonen die hen door de strot gieren, geen vrouw voor hen, tenzij ze met geweld aan hun gerief proberen te komen. Nederland moet stoppen met dit soort opvang. Niet alleen echte vluchtelingen, zoals de Syriërs (vaak christenen, gevlucht voor moslim-geweld) zijn de dupe van de dwaze manier van mensen opvangen, waar ons land gewoon te klein voor is, maar ook hele Nederlandse dorpen leven in ongerustheid door die ‘tikkende tijdbommen’, zoals je die zwarte gasten gerust kunt noemen. Het is wachten op ernstige problemen. Degenen die verantwoordelijk zijn voor deze wantoestanden zijn o.a. de VN, UNHCR, het COA, en iedereen die meent dat hier alles het recht geeft op gratis hulp en verzorging.

   Like

   • Omdat deze instanties er een meer dan dikke boterham aan verdienen;daarom stellen zij:meer en meer en meer!Er moet een totale stop komen!En echte vluchtelingen vangen ze maar op in hun regio;zo kan het niet langer.Dit loopt eerstdaags zo ontzettend verschrikkelijk fout!En dan staan politici weer eens een keer “geschokt”te zijn,waar je ook niks voor koopt want gedane zaken nemen geen keer!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s