VIDEO: Islamitische verkrachtingsbendes


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Islamitische verkrachtingsbendes

 1. Cathja zegt:

  Wát een gore rotkoppen! Wat hééft Engeland een adderengebroed binnen gehaald! Hoe kan een land trots zijn op zijn onderdanen, inclusief zij die een Brits paspoort hebben gekregen, en die zúlke verschrikkelijke dingen doen? Ik vraag mij wel eens af hoe de Britse bevolking hier over denkt. Zouden ze net zo reageren als in Zweden bijvoorbeeld? Ik kan het me bijna niet voorstellen. Ik heb in het verleden Engelse vrienden gehad, en zij zullen zich vast en zeker niet prettig voelen nu het gezicht van Engeland zó ontzettend is veranderd.

  Triest verhaal. Vreselijk voor de (jonge) slachtoffertjes! Elke moslim die gepakt wordt voor verkrachting: vertrekken! Ik kan me niet voorstellen dat de Britse regering nog redenen weet te bedenken om ze ‘in huis’ te houden.
  Tuig!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Bedankt CDA,VVD,PvdA en D66, dat JULLIE ONS hebben opgezadeld met deze primaten. Jullie kunnen je niet meer verschuilen achter de dooddoener: ” met de wetenschap van nu, zouden we het zo niet gedaan hebben”, en meer van die blabladibla. Ik REKEN HET JULLIE AAN!! Want wat in Engeland loos is, hebben WIJ hier ook te verwachten!

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Verkrachting(en) is (zijn) een “gelegitimeerd natuurlijk wapen” zoals ons in de loop van de eeuwenoude bezettingsgeschiedenis heeft doen leren. Genetisch materiaal van de overheerser te laten voortleven….. Zelfs Darwin zou jaloers zijn op het Eu-experiment dat, als het niet lukt, edoch een geslaagd experiment is te achten. Strikt wetenschappelijk, dat weer wel.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Verschrikkelijk, maar weinig aan te doen:
  Dan moeten de Westerse overheden toch ècht eerst het ‘lot van hun eigen dochters’ zwaarder gaan tellen dan het ‘vooràl niet stigmatiseren van moslims.’
  Meer valt er op dit ogenblik niet over te zeggen.

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Een simpel commentaar is voldoende:
  ISLAM – Weg ermee !!!

  Like

 6. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  En we mogen ons niet eens verdedigen.

  Like

 7. tijluylenspiegel zegt:

  De video sluit af met de vraag; “what are we going to do about it”.
  Het antwoord is even simpel als beangstigend, als het aan de politiek ligt; niets, noppes, nada.
  De enige kans dat er wat aan gedaan wordt is als we massaal hiertegen in opstand komen, als er eens een vader komt die in navolging van de islamitische eerwraak zo’n stuk ellende op een afschuwelijke manier naar zijn 72 jarige maagd stuurt, als autochtonen de straat opgaan en eisen dat er wordt ingegrepen.
  Als de politiek er op wordt gewezen dat wij het gebruik van geweld en wapens aan de overheid hebben afgegeven onder voorwaarde en belofte dat die overheid ons zou beschermen, en als zij dat niet doen wij dan het recht op wapens terugeisen.
  Problemen kunnen nog zo ingewikkeld lijken, het antwoord is meestal vrij simpel, helaas ook de simpelste oplossingen komen er niet als niemand een standpunt duidelijk durft te maken.
  Er komt een tijd dat compromissen maken verleden tijd is, polderen kun je niet eeuwig vol blijven houden als sommige partijen alleen maar beloven maar hun beloftes niet nakomen, de islam is daar een meester in, ze hebben het uitgevonden en verbeterd, tijd dat we dat erkennen en daarnaar handelen.

  Like

 8. joop van den heuvel zegt:

  nog erger dan varkens dit zijn geen mensen want een rioolrat heb meer fatsoen een manier afmaken dat tuig

  Like

 9. Wij weten allemaal wat we er aan moeten doen,maar……we doen het niet!Grrrrrr!

  Like

 10. D.DAY zegt:

  Moskeeën sluiten, alle moslims weg uit Europa! Geen Islam meer tolereren. Deze ideologie is het verderfelijkste wat er op aarde is.

  Like

 11. sylvia groot zegt:

  Als ik naar die onsmakelijke smoelwerken kijk, dan druipt de gestoordheid eraf, en kan ik mij er niet onttrekken dat een aantal van die mohammedaanse types behoorlijk verstandelijk beperkt zijn.
  Iedereen die ooit gewerkt heeft in de gehandicaptenzorg herkent duidelijk dergelijke gezichtsuitdrukkingen.

  Like

 12. Vrije Burger zegt:

  Dit gaat ook een keer helemaal fout: in het Midden Oosten (Levant) en Zuid-Oost Europa (Balkan) is te zien (geweest) wat ons te wachten kan staan!

  Like

 13. Pingback: VIDEO: Islamitische verkrachtingsbendes | Vrije Burger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s