Zweden staat op instorten, omdat Zweden waanzinnig is geworden

Screenshot_100

(Door: Martien Pennings)

Zweden staat op instorten”, kopte ik gisteren en dat komt, omdat de “politiek-correcte” waanzin definitief heeft toegeslagen in Zweden. Er bestaat niet voor niks een video van Pat Condell die inderdaad gaat onder de titel “Sweden goes insane”. Die is van mei 2014, toen een Zweedse politicus, Michael Hess van de ZwedenDemokraten (een PVV-achtige partij), werd veroordeeld wegens “hate speech”, omdat hij op Facebook had gezegd dat de verkrachtingsgolf in de Zweedse steden voornamelijk aan moslims te wijten is en dat de islam inherent vrouwenmishandeling en –verkrachting bevordert. Hess, die elf jaar in het Midden-Oosten woonde, schreef op Facebook:

“Wanneer gaan jullie journalisten je realiseren dat het verkrachten en mishandelen van vrouwen die zich niet aan de leer van de islam houden diep is ingebakken in de islamitische cultuur? [Data] zijn op grote schaal beschikbaar die het verband aantonen tussen de verkrachtingen in Zweden en het aantal migranten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrikaanse landen.”

Screenshot_101

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zweden staat op instorten, omdat Zweden waanzinnig is geworden

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Meneer Pennings weer uitsteken verwoord van U! De ISLAM is de grootste ELLENDE in deze WERELD!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Inderdaad: “Een vorm van krankzinnigheid heeft hen overvallen”.

  Daar moet onderzoek naar worden gedaan. Een aantal ‘onpartijdige’ [dat moet je al eisen tegenwoordig] psychiaters zou onze ‘elite’ moeten onderzoeken. En dan in het bijzonder de Zweedse ‘elite’.

  Een vorm van krankzinnigheid, een andere logische verklaring is voor dit gedrag niet te vinden.

  Zou die besmettelijk zijn? Het moet haast wel!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Erg ver hoef je bij de Zweden niet te zoeken voor de oorzaak, Wachteres; Die mening koester ik nog steeds:
   Een paar generaties lang hele dagen in de naschoolse opvang onder politiek-correcte begeleiding doet z’n werk, gelóóf me!
   Nederlandse kinderen hadden in die periode meestal nog een thuis na schooltijd, omdat wij tenminste nog onze reserves hadden tegen werkende moeders, maar Zwéédse…..
   Het werd zo erg, dat sommige Zweedse programmamakers er films en series aan gingen wijden omdat ze de ouderlijke afwezigheid óók te gortig gingen vinden (O.a: “Anna en haar vrienden,” “Onzichtbare Lotte….”)
   Niet dat het echt hielp, geloof ik…..
   En hier zie je het vrolijke resultaat: Zweden die zichzelf totaal wegcijferen bij gebrek aan een normaal ontwikkelde eigen identiteit.
   Eerlijk, ik ben ervan overtuigd, dat het er minstens mee te maken heeft!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Ik ben het met je eens, @Theresa.

    Zelf had ik het ook nog ergens onder een artikel over de Frankfurter Schule, die hele generaties heeft beïnvloed. In NL is dat ongetwijfeld door nieuw-links gebeurd.

    Ik herinner me nog goed dat de dominees ineens begonnen te preken over ontwikkelingshulp en goede daden doen, i.p.v. uit de Bijbel hun boodschap te halen.

    Dat was ook de tijd dat de kerken begonnen leeg te lopen..

    Like

 3. Joost Visser zegt:

  Je kunt twisten of iemand wel terecht gedaagd wordt, maar als je eenmaal voor de rechter staat, zul je toch je stellingen moeten onderbouwen. Kun je dit niet, of niet voldoende, dan krijg je zinsneden als:

  ´gedaagde heeft niet aannemelijk kunnen maken’ , of
  ´gedaagde heeft onvoldoende onderbouwd´.

  Niet alleen in Zweden en Nederland.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Je zal maar daar tussen die linkse idioten wonen !!!!
  Kan je nagaan als links het hier alleen voor het zeggen had !!
  En let op mensen CDA, D66, SP, VVD, CU zijn ook links !!!
  Waar zijn die oude liberalen toch gebleven ?????

  Like

 5. Jean zegt:

  Die stinkende vieze vuile brulapen horen achter tralies te zitten en hun speelgoed hoort verwijderd te worden van zodra ze Europa trachte binnen te komen.
  Als dergelijke stinkende vieze vuile brulaap een verkrachting pleegt (voor het zaakje weggeknipt is) dan blijft er maar een straf over nl. ‘De kogel’.

  Like

 6. Komt hier ook nog wel,als we niet ingrijpen!Dus???????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s