De koran moet in de Tweede Kamer blijven en er moet elke dag uit worden voorgelezen

Screenshot_12

(Door: Fubar)

De koran zelf is de ultieme waarschuwing tegen de islam. De meest existentiële bedreiging voor elke beschaving, voor de gehele mensheid zelfs, heeft zijn plannen op schrift gesteld en daar kunnen wij gewoon kennis van nemen. Het staat zwart op wit.

De PVV zou elke dag demonstratief 1 minuut spreektijd moeten gebruiken om naar de tafel van de voorzitter te lopen en te bedingen dat die boeken daar niet slechts voor de sier staan, maar dat ze daar staan om gelezen te worden. Hardop als een Kamerlid daar zijn tijd aan wil besteden. Lees maar voor uit dat boek tijdens het vragenuurtje of hoe dat ding heet dat dinsdags te zien is. En verzin bij elk debat waarvan je weet dat er camera’s op staan een reden om weer een vers uit de koran te quoten.

Lees verder>>>
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op De koran moet in de Tweede Kamer blijven en er moet elke dag uit worden voorgelezen

 1. Theodoor zegt:

  Ik heb eens even de lijst ingezien van de ex moslims.

  De koran staat in de TK op tafel van de voorzitter. Het kenmerkt het niveau van de kamer om als volksvertegenwoordigers een dergelijk boek zo’n belangrijke plaats te geven en dan Mijn Kampf in heel Nederland te verbieden.

  Wat is dat toch voor ziekelijk volk daar in de TK en pikken de Nederlandse niet Moslims van ons land dat allemaal maar zo………onbegrijpelijk.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Toen ik de kop las dacht ik: “hè, dat menen ze toch niet echt?”. Toen ik doorlas werd me duidelijk waaróm er elke dag uit de koran moet worden voorgelezen. Ieder Kamerlid kan dan kennis nemen van de inhoud van dit verschrikkelijke boek!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Als dat ding er dan toch per sé moet staan, is het misschien wel een goed idee: De aanval is de beste verdediging.
  Maar dan moet het ook wel een onmiskenbare aanval z i j n . En op De Vrije Chroniqueurs wisten een paar commmenters te vertellen, dat het in de 2de Kamer niet om de originele Koran gaat, maar om een door Kader Abdollah gekuiste ‘suikerversie.’
  In dat geval maar niet aan beginnen. Het is een gewaagde stunt die alleen kans van slagen heeft als hij ‘op het scherpst van de snede’ wordt uitgevoerd.
  Tóch moet er inderdaad naar middelen worden gezocht om de wegkijkers te conftontéren!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  BEN IK HELEMAAL TEGEN !
  WANNEER ZE NAAR TIEN JAREN NIET NAAR
  GEERT LUISTERDEN EN DE KORAN ER NIET
  UITFLIKKERDE ZIJN ZE INKOMPETENT EN
  IN DIT GEVAL MOETEN DE KORAN EN DE
  HELE LINKSE MUT ERMEE UIT !

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik vind dit een veel beter idee dan het verbieden. Elke dag een paar “gezellige” soera,s voorlezen, beter dan verbieden, zoals eerder werd voorgesteld.
  Weet wel dat een lotgenoot het er niet mee eens is, maar..al-lah.:

  Mischien kunnen ze dit meisje vragen een paar stukjes voor-te-dragen.
  Zal de kamer wel vertederen……………

  Als het het boekwerkje dan doorgenomen is na verloop van tijd, kan het ingewisseld worden door CHARLIE: veel leuker en opwekkender:
  La Vie du Mohammed

  Like

 6. danny zegt:

  Dit even off topic maar niet minder belangrijk:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23360184/__Kabel_wordt_afgeluisterd__.html

  De afluisterdrang van onze overheid wordt steeds erger, als dit ingezet wordt voor georganiseerde misdaad of terrorisme te bestrijden, heb ik er geen enkele moeite mee. Maar wat doet onze overheid met de gegevens van burgers die met dit alles niets te maken hebben? Het zou mij niet verbazen als dit al jaren gebeurt, zonder dat dit aan de burgers meegedeeld werd.
  Nu wil de overheid ons doen geloven dat ze alles onder controle hebben door alleen af te tappen met minsteriele toestemming.
  Waarom krijg ik wederom het gevoel dat de burger weer eens belazerd wordt (en gewoon iedere burger wordt afgetapt of geluisterd als de overheid dit nodig acht) door ons slechtste kabinet sinds 1945. Big brother is watching you, oftewel George Orwell’s 1984 wordt steeds meer de enge waarheid.
  Waak over uw privacy!!

  Like

 7. danny zegt:

  Goed plan voorlezen uit de koran in de Tweede kamer tijdens het vragenuurtje met de camera’s erop, dan kunnen vele naieve kamerleden en burgers horen wat voor smerige duivelsverzen er in staan en hoe de islam denkt over democratie, vrouwen, homo’s , andersdenkenden en dieren.

  Like

  • Harry zegt:

   Ik heb helemaal niet de illusie dat het dan tot ze doordringt , anders hadden ze nu inmiddels toch wel geweten hoe de vork in de steel zit ?
   Al speel je die films 24\7 af , dan nóg dringt het niet tot hen door .
   Ze wíllen het ook helemaal niet weten !
   Stomme struisvogels !

   Like

   • Jade zegt:

    Geloof me maar, ze weten exact wat ze doen…
    Wat is regel 1 op de Georgia Guidestones?
    Slim toch, om de islam het vuile werk te laten opknappen.

    Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Misschien is dat nog niet zo’n slecht idee van Fubar.

  Like

 9. In eerste instantie dacht ik:het is al schandalig genoeg dat dat vod daar ligt,en er dan nog uit lezen ook?Maar toen ik verder las vond ik het een prima idee;ook dat is voorlichting!En alle ellende staat er zwart op wit.En dan ben ik toch eens benieuwd naar hun weerwoord en hoe ze zich daar onderuit proberen te draaien!

  Like

 10. Martha N zegt:

  Helemaal geen slecht idee, iedere dag een stukje Koran, zodat de mensen nu eindelijk eens leren, waarom deze broeders de westerlingen zo haten dat ze hen de hals af snijden. Verder kunnen de linkse broeders dan eindelijk eens zelf lezen of het een vriendelijke religie is.
  Nee, het is niet de bedoeling om haat te zaaien, door de Koran te gaan beschrijven. Nee, wij gaan begrip proberen te kweken voor de aanhangers van dit geloof. Dat wil zeggen: De politici, de linkse media en allen die nog niets weten over wat er in de Koran geschreven staat, zodat wij, de onwetende heidenen, meer begrip op kunnen brengen.

  Like

 11. Tempelier zegt:

  Heel goed idee, maar dan wel met bijbehorende foto’s !

  Like

 12. Gemelos zegt:

  Ze zeggen gewoon dat het ANDERS bedoeld wordt en het niet zo LETTERLIJK moet worden genomen !! Dus Wilders is dan WEER aan het HAATZAAIEN !!! Zo draaien ze zich er gewoon weer uit !! 27 januari 2015 smorgens om 11 uur BINNENHOF !!

  Like

 13. Pingback: De koran moet in de Tweede Kamer blijven en er moet elke dag uit worden voorgelezen | Free Citizen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s