De Koran moet uit de Kamer

Screenshot_5

(Door: Prof. Pinto)

Het pleidooi voor modernisering van de islam eergisteren op deze plek en dinsdag in dagblad Trouw heeft blijkbaar velen aangesproken. Er kwamen overwegend positieve tot enthousiaste reacties, ook op FB, Twitter en per email. Eén reactie vind ik bijzonder: het Friesch Dagblad mailde het verzoek om het stuk te mogen opnemen op hun opiniepagina. Goede zaak; Friezen staan bekend als een nuchter volk, bovendien daar in Friesland zullen zij minder last hebben van de aanhangers van de leer van de Koran dan in de Randstad. In het verlengde van de roep om modernisering van de islam, zou de Tweede Kamer er goed aan doen de Koran uit de Nationale Vergaderzaal te verwijderen. Sowieso is het een zeer slechte zaak dat men de Koran daar heeft neergelegd.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op De Koran moet uit de Kamer

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Ook ik vind het een goede zaak, dat de Koran uit de 2e Kamer moet verdwijnen. Tevens wat mij betreft ook de Bijbel. Mijn argument daarvoor is: “de scheiding van Kerk en Staat”. Zelfs als volgeling van Christus, ben ik deze mening aangedaan.

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  Tom, ik ben het voor de volle 100% met je eens.
  Maar als niemand het aankaart zal alles blijven zoals het is.
  Bij de bijbel zou ik me nog íets kunnen voorstellen, maar van die koran walg ik, die hoort niet thuis en Nederland, en verdomme al helemaal niet in de Tweede Kamer !

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  @Theresa Geissler en @ dutchess43: Graag gedaan. Alleen de seculiere Staat, is de garantie dat een land echt VRIJHEID voor de burger mogelijk maakt. Bedankt voor jullie reactie.

  Like

 4. Republikein zegt:

  De kleine kamer is ook niet goed, maar je hebt reserve!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s