De lasterleugens van twee zwakzinnigen: Ludo Abicht en Chams Eddine Zaougui

Screenshot_2

Ludo Abicht probeert contact te krijgen met de werkelijkheid

(Door: Martien Pennings)

Ik heb een paar vrienden en vriendinnen in het Vlaamse land die professor Ludo Abicht heel goed kennen. Sommigen zeggen: het is in de kern een goed mens, die Ludo, maar . . . . . . . en dan beginnen ze te speculeren over de vraag hoe het in godsnaam mogelijk is dat hij in al zijn Gutmenschlichkeit de Jodenhaat bevordert en niet beseft dat de islam de oudste manifestatie is van een nazi-mentaliteit. Andere “vrienden” die hem ook héél goed kennen, zeggen dat hij toch een doodgewone laffe rat blijkt die slangachtig meepraat met iedereen, maar tenslotte toch uitkomt op Israëlhaat en islamofilie. Zou professóór Abicht tóch gewoon een klassieke echte genetische antisemiet wezen?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De lasterleugens van twee zwakzinnigen: Ludo Abicht en Chams Eddine Zaougui

 1. Jan zegt:

  Ludo Abicht en André Gantman: 3 jaar na hun boek
  http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/archief/programmas/dezevendedag/2.25314/2.25315/1.1489589

  Interessante discussie maar de domme presentatrice begint al fout: “Er woonden al mensen toen de Joden kwamen.” En ergerlijk is het ‘aangeven, leiden’ van de discussie door een vooringenomen standpunt als vraag te formuleren. In de rechtspraak absoluut niet toegestaan.
  Abicht is duidelijk propagandist van de terroristen en beroepsleugenaar. En Gantman ‘natuurlijk’ volgens Abicht woordvoerder van Israël. Wat heeft dat linkse volk toch altijd als iemand Israël verdedigt?

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Grappig, Martien: Bij je vraag waar Ieper je toch aan deed denken en bij “p.z.h.Hart” ben ik expres even gestopt met lezen om te kijken of ik misschien tot dezelfde conclusies kwam. Was niet het geval: De naam Ieper doet bij mij altijd weer dezelfde bel rinkelen, namelijk dat dat de stad is, die tijdens WO I door de Duitsers compleet aan flarden geschoten is: Op mijn 10de of 11de las ik daarover een artikeltje in de “Taptoe” dat kennelijk een onuitwisbare indruk achterliet.
  En de p. van p. z. h. Hart hield ik aanvankelijk voor “provinciaal.” Maar de aanduiding “psychiatrisch” deed inderdaad alle puzzelstukken onmiddellijk op hun plek vallen.
  Wat die Professor Abicht betreft: Als die man ondanks het klimmen der jaren nóg geen realistischer kijk op het wereldgebeuren heeft ontwikkeld, dan is er hier niet langer sprake van naïviteit, maar van púre onwil, ga daar maar vanuit.
  En de titel van die lezing had m i j óók bij voorbaat de tent uitgejaagd!

  Like

  • Maar dat bedóél ik ook, Theresa!
   Ik bedoel de gruwel van WO1.
   Onder de link zit een pagina van de gemeente Ieper die over WO1 gáát.
   En ik begin toch over die psychiatrische inrichting – waar een liefdesverklaring aan de islam zal worden verwoord – vlak na een uiteenzetting over Het Gruwelijke In De Geschiedenis?

   Like

 3. Jean zegt:

  Van beide eikels nog nooit gehoord en dat zullen we zo houden.
  Elke perfesser die zich met onze samenleving bemoeid in het openbaar dadelijk zijn C4 geven idem dito alle religie waanzin verkopers.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Weer interessant Martien.
  Toch heb ik de indruk dat de palestijnen het, in de media, winnen van de israelis.
  Ik vrees dat de “zieligen” het winnen van de “sterken” en de werkelijkheid maakt niet zoveel uit.
  Als ik de manipulatie zie in vooral de duitse media tegen Putin gebeurt hetzelfde.
  Walgelijk en ziekmakend is het.
  Gelukkig hebben we inmiddels de mogelijkheid om via internet verder te kijken.
  Hoewel het natuurlijk alleen maar geldt voor personen die geinteresseerd zijn en bereid de zaken van meerdere kanten te bekijken.
  Ik heb wel de indruk dat het er steeds meer worden.

  Like

 5. 4sjun zegt:

  Uitstekend dat Martien Pennings het niet aflatend blijft opmerken. Jaar in jaar uit zal het nodig blijven om bestaande kennis van zaken in steeds bredere kring te gaan delen. Waar onderwijs en pers verzaken moeten bezorgde en oplettende burgers gewoon zelf aan de slag via blogs, fora en bijeenkomsten om tegen te gaan dat het neiuwspraakoffensief via onderwijs en media succes heeft bij de volgende generaties en ingezetenen er uiteindelijk via de persoonlijke ervaring achter moeten komen dat een dhimmistatus iets heel anders is dan de bevochten vrijheden op de tranden van Normandie.

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  On an American college campus, which is more offensive. ISIS or Israel?

  Like

 7. Rudi zegt:

  Nu wil het toeval dat ik Ludo Abicht ken, want hij was mijn prof filosofie. Het is altijd al een marxistische, groenlinkse rakker geweest en hij gaf het tijdens de les nog toe ook. Heeft ooit nog op de lijst gestaan van Agalev/Groen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen.
  Hij wordt al sinds jaar en dag ad nauseam voor het voetlicht gehaald om, uiteraard politiek correct, over Israël te vertellen.

  Ik kwam hem een jaar of wat geleden tegen bij mij in de buurt nadat hij net een boos artikel had geschreven over het feit dat de VS hun steun aan de Unesco hadden opgezegd omdat die oerjoodse monumenten, zoals het graf van Rachel en de aartsvaders, hadden erkend als islamitische monumenten, want door de Palmaffia in Judea en Samaria opgeëist.
  Dat typeert deze hogepriester van de multicul. Steeds en ondanks alles de kant kiezen van de niet-westerling en de melaninerijke medemens.

  Ter illustratie: de ‘Palestijnen’ hebben volgens hem recht op een eigen staat, maar de Vlamingen niet en over Koerden hoor je hem ook nooit.

  Maar, ere wie ere toekomt, van de PvdA, de Vlaamse SP, moet hij niks hebben.
  http://joodsactueel.be/2012/11/10/auteur-benno-barnard-schiet-met-scherp-op-pvda/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s