Op dag dat Joden worden vermoord wil PvdA ‘Palestina’ erkennen

Screenshot_3

Waar is Michiel Servaes’ historisch besef?

(Door: Afshin Ellian)

Op 18 november worden vier weerloze Joden tijdens het ochtendgebed gedood. Diezelfde dag vraagt de PvdA een debat aan over de erkenning van de Palestijnse staat. De schaamteloosheid is nauwelijks te bevatten.

Islamitische Staat voorziet Jihadisten van een moorddadig elan. Gedisciplineerd pakken de IS-leden hun messen en lopen naar de veertien krijgsgevangen Syriërs en één gegijzelde Amerikaan. Ze stralen kalmte uit.

De slachtoffers zitten op korte afstand van elkaar op een lijn. Ze worden onthoofd door vijftien IS-leden. Zo simpel kan het zijn. Islamitische Staat veranderde de modus operandi van een terroristische daad: met messen, bijlen, hamer of een auto kan een Jihadist een weerloze burger doden.

Lees verder>>>
(h/t win)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Historie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Op dag dat Joden worden vermoord wil PvdA ‘Palestina’ erkennen

 1. Jan zegt:

  Het Spaanse parlement erkende de niet bestaande staat Palestina op de dag van de moorden

  Spanish Parliament Recognizes ‘Palestine’ After Jerusalem Terror Attack
  The lower house of the Spanish parliament, the Congress of Deputies, passed a resolution Tuesday to recognize a Palestinian state. The vote came in the wake of a gruesome Palestinian terror attack Tuesday morning that targeted Jews praying at a synagogue in West Jerusalem, which drew widespread international condemnation.
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/11/18/Spanish-Parliament-Recognizes-Palestine-After-Jerusalem-Terror-Attack

  Caroline Glick hierover:
  The Spanish parliament’s decision to go ahead with its planned vote to recognize the “State of Palestine,” just hours after the massacre at the Bnei Torah Kehillat Yaakov synagogue in Jerusalem’s Har Nof neighborhood shows that the EU’s dedication to strengthening the Palestinians against Israel is entirely unrelated to events on the ground.

  They don’t care who the Palestinians are or what they do. For their own reasons they have made supporting the Palestinians at Israel’s expense their top foreign policy priority.

  http://carolineglick.com/responding-to-the-slaughter/

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  De PvdA, wat mij betreft op naar de 0 zetels. Wat een criminele bende is het daar geworden. De “oude Drees”, draait zich om in zijn graf. De PvdA= De Partij van de Afbraak, de Partij van de Allahtonen, alias de Partij van de Arabieren.

  Like

 3. Joshua zegt:

  Alle partijbonzen zijn blind geworden mee lullende IDIOTEN.
  De politiek is een onbetrouwbare instelling die afgeschaft dient te worden zij dienen het belang van hersenloze dodende gekken en zich zelf verrijkende graaiers.

  Like

 4. duinsnip zegt:

  In de hele westerse wereld is een antichristelijke elite, die de belachelijke moed heeft zich te verzetten tegen de Almachtige Schepper van hemel en aarde en het land en volk van Israel.
  Om die reden tracht men land en volk en de stad Jeruzalem te verdelen teneinde het recht van die Schepper te betwisten. Men kan die ultieme poging lezen in Psalm 2 en ook het feit dat God de almachtige Schepper lacht om die nietige 8 miljard vliegen die zich tegen Hem durven verzetten.
  Dat een sterfelijk mens wiens mening niet meer waard is dan de laatste adem die deze uitblaast, zich die euvele moed durft aan te matigen getuigt van een belachelijke zelfoverschatting. Voor een God die zelfs Zijn Zoon niet spaarde om de mens te redden, blijven toch alle volken niet meer dan stof op de weegschaal. Als vele mensen dit zich toch eens zouden realiseren, wat zou de wereld er dan anders uit gaan zien. Bijna tweeduizend jaar klinkt Zijn oproep om zich met Hem te verzoenen, maar de deur zal spoedig gesloten worden. Als Gods oordelen over de aarde komen zullen de volken gerechtigheid leren, inclusief de Jood maar dat zullen de meesten niet overleven.

  Like

 5. fleckie zegt:

  ……………TIMMERMANS..ONTMOET…RABBIJNEN…..Nw.ISR.WEEKBLAD 21.11.2014
  Een delegatie van de Conference..of..European..Rabnis.(CER) was woensdag 12 november op bezoek bij Frans Timmermans in het hoofdkantoor v.d.EU..in..Brussel. Sinds 1 november 2014 is
  hij eurocommissaris en vicevoorzitter ..van..de..commissie-JUNCKER. .. De zeven rabbijnen,uit heel Europa,spraken met hem over het stijgende antisemitisme en Europese wetgeving rond kosjere slacht en besnijdenis……………Timmermans benadrukte..dat..het..bij..al..deze onderwerpen..van..groot..belang..is de Joodse stem te laten horen.zodat die een inhoudelijke impact kan hebben. Daarbij zei hij dat het voor gelovigen,hoewel zij recht hebben op hun individuele keuzes,belangrijk is gevoelig te blijven voor de omstandigheden v.d.huidige tijd. Het maakt op seculiere medeburgers meer indruk wanneer gelovigen als insteek hun persoonlijke,religieuze gevoelens tonen in een taal die men tegenwoordig verstaat,zostraks de eurocommissaris. De volgens rabbijn RAV Evers, die Nederland vertegenwoordigde bij de conferentie,toonde Timmermans zich…’ een zeer betrokken mens bij de Joodse gemeenschap,in Nederland en in Europa’.”Hij beloofde mee te denken aan verdere stappen om het Europese klimaat milder te maken ten aanzien van alle belangrijke onderwerpen” aldus Evers.#########################################################################

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s