‘Vechtpartij asielzoekerscentrum Overloon was racistisch geweld’

Screenshot_6

(Door: Bert Brussen)

Alcohol voortaan verboden in asielzoekerscentrum

Met update – Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) ontkent in alle toonaarden dat de vechtpartij afgelopen week in een asielzoekerscentrum te Overloon ook maar iets te maken zou hebben met ‘etnische of religieuze spanningen’.

Maar volgens Syrische asielzoekers gaat het wel degelijk om racistisch geweld. Zij zeggen dat asielzoekers uit Eritrea “insloegen op iedereen die niet zwart was”. Dit meldt de Volkskrant.

De vechtpartij zou zijn ontstaan nadat Syriërs hadden geklaagd over geluidsoverlast die werd veroorzaakt door dronken Eritreërs. De dronken Eritreërs kwamen bij de klagende Syriërs verhaal halen met “stokken, metalen staven en messen”.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, Dhimmitude, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op ‘Vechtpartij asielzoekerscentrum Overloon was racistisch geweld’

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Sjaak: 18.21. uur. Hahahaha, fijne foto Sjaak! Verder over het artikel. Hieruit blijkt weer hoe funest de EUSSR is voor ONS leven en WELZIJN. Het is door figuren als; Malmström, Ashton, en Reding, dat WIJ opgezadeld worden met deze onaangepaste individuen. Het moet schijnbaar nog veel erger worden, eer dat de doorsnee Nederlander beseft hoe kwalijk de communistische EUSSR is, hoe pervers, de Resolutie van Straatsburg, en het Verdrag van Schengen is. Bedankt PvdA,CDA,VVD en D66. In goed 45 jaar tijd hebben jullie NEDERLAND naar de verdommenis geholpen!

   Like

 1. Wim Peters zegt:

  Ach ,maar ,,lulletje ,,Rutte zegt ,, ik heb geen problemen, jullie wel ??

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Ik heb daar maar eens op ge-Googled…, Intermenselijk…

  Intermenselijk
  bijv.naamw.
  Uitspraak: [ɪntər’mɛnsələk]

  als iets te maken heeft met de onderlinge relatie tussen mensen
  Voorbeelden: `intermenselijke reactiepatronen`,
  `warme intermenselijke communicatie`

  Vooral het woordje ‘warme’ in bovenstaande viel in het bijzonder op. Toegegeven het ging er waarschijnlijk heet aan toe…

  Ja, wij Nederlanders zijn de grootste racisten op aarde, volgens sommigen, maar vlak toch alsjeblieft de rest van de wereld niet uit, waar hele volksstammen elkaar naar het leven staan en dat halen ze nu allemaal gezellig onze kant op. U denkt dat dit goed kan gaan? Ik niet!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  EN ?
  VROUWTJE MET SCHILD !
  HOEVEEL HEB JIJ ER OP
  JOUW KOSTEN MEE
  NAAR HUIS GENOMEN ?
  EEN PRUTSCHILDJE KAN
  IEDEREEN HOOG HOUDEN !
  ZET OP JE SCHILD HOEVEEL
  HEB JIJ ! ER THUIS ZITTEN ?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Hé……En ik maar denken, dat racisme het monopolie was van de blanken!
  Dit is waarlijk een ‘Aha-Erlebnis!’ (LOL!)

  Like

 5. Sjaak zegt:

  En hier het resultaat van de asyl-klootzakken verwel-komming !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Realpredictor
   Van apen kan je weinig verwachten …Het zijn maar apen!…De echte smeerlappen zijn de mensen voor wie wij naar de stembus gaan. Mensen die van Europa een soort open dierentuin zoals Blijdorp hebben gemaakt. De hele continent ziet er nu uit, als een verwaarloosde reservaat waar de boel op instorten staat. De beesten zwerven overal rond ..Vooral de roofdieren …Er worden steeds meer species geïmporteerd …zonder dat er geld voor de nodige kosten beschikbaar is en de import brengt enkel schade. De inwoners van het park krijgen steeds minder bescherming tegen de roofdieren, maar ze mogen geen maatregelen nemen om zichzelf te beschermen.

   Like

 6. Tempelier zegt:

  Ik dacht dat ik ergens gelezen had dat ze 60 personen overgeplaatst hadden, dat doe je niet met een incident.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Natuurlijk zou de COA geen woord reppen over massale vechtpartijen in asielzoekerscentra; hoe erg als het ook zou zijn. Ze zouden bijvoorbeeld nooit een melding maken dat moslim “asielzoekers” terroriseren christenen, of zwartjes uit Afrika spelen daar spelletjes dat ze van huis uit zijn gewend: afhakken op anderen met messen. Liefst machetes …daar zijn ze mee geboren. COA verdient haar brood op de kosten van kromliggend Nederland. Ze probeert voor haar protegees en voor zichzelf onze laatste centen af te troggelen.
  Ook de afgebeelde spandoeken “Vluchten doe je niet voor de lol” en “Vluchtelingen in Nederland …Van Trauma….Naar Trauma …Naar Trauma” enz. zijn bedoeld tranen uit onze ogen uit te melken en daarmee …ook onze portemonnee. Ze weten DONDERS GOED dat de zgn. vluchtelingen die naar Nederland komen, zijn – in feite – ONZE VIJANDEN. Ze misbruiken genadeloos de goedheid van de host land om zo snel mogelijk schade aan de bevolking toe te brengen. Ze vluchten niet ….Zij komen hier om de boel te beroven, zichzelf binnen de kortste tijd bij een criminele organisatie aan te sluiten, terreuraanslagen te plegen, vrouwen en meisjes te verkrachten (doen ze massaal ook in Zweden) enz.. In de nieuwe verworven huizen gaan tot het distribueren- of vervaardigen van drugs; ongeacht het brandgevaar. Iedereen die in een buurt woont (of ooit had gewoond) waar vluchtelingen en migranten wonen, kan boekdelen over dit onderwerpen schrijven. Het is de eerste keer in de menselijke geschiedenis dat mensen moeten krom liggen om hun vijanden op te vangen en met mantel der liefde cultiveren.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  De beste plaats om asielzoekers- en vluchtelingencentra te bouwen is …heel ver weg in de Atlantische Oceaan …Misschien ten noorden van Spitzbergen …Lees s.v.p. wat voor vuil wij naar binnen laten: https://mail.google.com/mail/?tab=wm#inbox/149d83c1e2dc8e7a
  5/10 Denmark: Asylum seeker breaks into home, caresses sleeping daughter and tries to kiss her
  2/10 Islamic State defector: IS has sleeper cells in the West. Hopeful jihadis asking to come to Syria told to stay and prepare attacks in Europe
  http://www.b.dk/globalt/afhopper-is-har-en-sovende-celle-i-sverige

  Als de tyfus van COA en linkse smeerlappen het niet aardig vinden, mogen ze met hun troeteldiertjes meegaan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s