Waarom is blankenhaat geen racisme?

Screenshot_16

(Door: Erik60)

What the fuck is hier nou toch aan de hand in Nederland? Die onnozele Zwarte Piet-discussie heeft bij de mensen wat losgeweekt. Quinsy Gario mag trots zijn. Hij heeft deze golf van haat, die trouwens al veel langer sluimerde onder zwarten en moslims, aangewakkerd. De laatste weken is er een enorme waaier van blankenhaat op het internet gepost. Daar hoor je niemand van onze linkse goedmenschen over. En ook het Openbaar Ministerie laat zich niet horen. Ook in de allochtone gemeenschap hoor je niemand deze praktijken veroordelen. Racisme tegen blanken is de normaalste zaak van de wereld geworden. 

Het is erg griezelig om binnen onze landgrenzen te zien en te horen hoeveel haat ervan uit de allochtone gemeenschap tegenover de oorspronkelijke blanke Nederlandse bevolking uitgekotst wordt. Nog even, ja, nog heel even en er vallen doden. En die doden zullen vallen bij ons blanken. Ze zullen het geen racisme noemen, want het zal heel snel goedgepraat worden. Het zal onze eigen schuld zijn en hoeveel geweld er tegen ons ook zal zijn, wij blanken zullen steeds de schuldigen zijn. De linkse goedmensch heeft bij de allochtone gemeenschap tientallen jaren lang in het oor gefluisterd dat wij blanken racisten zijn. Degenen die hen dat steeds toefluisteren, zijn zelf ook blank. Deze GroenLinks, PvdA, D66 en naïeve VVD- en CDA-stemmers voelen zich verheven boven Henk en Ingrid, die in hun ogen slechts tokkies zijn.  Hoe hard Henk en Ingrid ook werken, ze zullen in de ogen van deze zelfverklaarde elite altijd uitschot blijven.

Ja, dat komt hard aan. Maar het is zo. Kijk maar om je heen. Overal verrijzen asielcentra. Ja, overal in wijken en kleine dorpen waar Henk en Ingrid wonen. De overlast is voor de gewone burger, die terecht vreest voor zijn veiligheid. Asielzoekers zullen zelden geplaatst worden in het midden van een elitaire woonwijk. En zo breidt de blankenhaat zich verder uit. Want deze asielzoekers hebben echt niks met onze cultuur en bovendien zijn ze hartstikke jaloers op hetgeen wij hebben. En steeds vergeten deze mensen dat wij er ook hard voor moeten werken. Maar deze jaloezie drijft hen tot pesterijen, getreiter en een enorme uitstraling van minachting van onze cultuur en levenswijze. Dit, beste lezers, wordt allemaal aangestuurd door een zelfverklaarde linkse elite die het blanke plebs door en door haat. Kijk maar naar de daden van dit kabinet. We worden uitgeperst als een citroen en vernederd tot op het bot.  De haat tegen Henk en Ingrid komt nu uit alle spleten en gaten te voorschijn. Zelfs uit hoeken vanwaar je het niet zou verwachten.

Degenen die denken dat het stemmen op D66 een oplossing is, is er nu al aan voor de moeite. Kereltje Pechtold kan het goed uitleggen, maar ook hij heeft een dubbele agenda. Ingewijden vertellen me dat Alexander Pechtold niet alleen droomt van het premierschap in Nederland, maar ook wil hij graag voorzitter en zelfs president van de Europese Unie worden. En daarvoor offert hij graag Nederland op.  Er zal met D66 niks veranderen, alleen verslechteren. De blankenhaat zal verder en verder gaan, totdat er geen weg meer terug is. En degenen die dit aanklagen, worden weggezet als racisten. Mag een autochtone blanke zich nog wel verdedigen tegenover een aanval van racistische allochtonen? Ik moet jullie het antwoord schuldig blijven. Maar ik vrees van niet. De Bijlmerboys bedreigen onze vrouwen en kinderen (behalve Anouk) openlijk op het internet met zware wapens in hun hand.  Heb je al iemand daarover gehoord in Den Haag. Ik dacht het niet. Het zou eens andersom moeten zijn. Dan was het land te klein.

We lullen en zeiken over Zweden, dat dit land binnen een paar jaar ten onder gegaan zal zijn door het multiculturalisme van de linkse goedmensch die de invasie van zwarten en moslims hardnekkig in stand houdt.  Wel, beste lezers, wij zijn hier in Nederland even diep gezonken. Indien het zo blijft verder gaan, zal er over een decennia niks meer van onze welvaartsstaat overblijven. De blankenhaat hier tiert al even welig als in Zweden. En dit is het begin van het einde. Want een regering die wegkijkt, terwijl de haat tegenover de oorspronkelijke bevolking hoogtepunten bereikt, daar zal het land aan ten ondergaan en in chaos veranderen.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Genocide, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, Overheid, Racisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Waarom is blankenhaat geen racisme?

 1. JooJootje zegt:

  In België schijn je nog steeds gemakkelijk aan zware vuurwapens te kunnen komen ik zie hier in een toekomstige gouden handel en het is eerbaar je doet het voor volk en vaderland.

  Like

 2. danny zegt:

  Ik vind het ongelofelijk onbeschoft en immoreel dat deze allochtonen de hand bijten die hun voedt en dan ook dan nog ondankbaar zijn naar onze samenleving waar je alle kansen geboden wordt om een volwaardige goed geintegreerde burger te worden.
  Als je het hier niet zint, wat doe je hier dan?

  Like

 3. timvandergeest zegt:

  Goed stuk! Elke dag groeit de haat tegen ons vanuit een groep mensen die hier niet eens hoort te zijn. En niemand die iets doet…

  Like

 4. tjonge zegt:

  je zal maar als neger 1 je eentje beslissen dat er 11 miljoen opvreters gelegaliseerd worden !
  DAT is me (ook) een mooi staaltje blankenhaat !!!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad moet deze blankenhaat een halt toegeroepen worden.
  E om dat te bereiken, moeten we vanaf nu niet alleen nergens meer op in gaan, maar vooral geen enkele concessie meer doen. Aan niemand.
  En wie beledigend wordt onmiddellijk aanklagen. Heel eenvoudig.
  En niet gaan zeggen: Daarvoor is het te laat, want dat is het NOOIT.
  Oplossingen liggen vaak dichterbij dan je op het eerste gezicht denkt.

  Like

  • Leo zegt:

   mee eens…….
   De oplossingen liggen heel dichtbij , Juist ja, meteen “BAFF” boven op het eerste gezicht wat je van dichtbij beledigd.

   Heel eenvoudig. …………….. is een daalder waard.

   Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Er zijn twee zaken waar mensen niet allergisch voor kunnen zijn, het ene is glas en het andere is water. Wat ik hier mee wil aangeven is een soort parallel, er is maar een soort mensen de norm. Ik lig er niet zo heel erg veel wakker van om de enige te zijn. Ik weet dat racisme bestaat maar ik heb er geen last van, ik ben ook niet het onderwerp. En als ik het wel zou zijn dan blijft het probleem bij die ander liggen, kan er niets aan doen, ik kan alles behalve aan mezelf twijfelen.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Toch maar eens aan beginnen, met dat laatste, Vanhetgoor. Persoonlijke resultaten/ervaringen uit het heden bieden geen garantie voor de toekomst.

   Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Erik60, weer precies goed omschreven, hoe het in Nederland/ABSURDISTAN toe gaat. Een enkele opmerking nog, niet ALLEEN LINKS/PROGRESSIEVEN/SOCIALISTEN, maar ook CDA en VVD en Demonen 666, hebben in 45 jaar tijd deze RAVAGE met de MOSLIMS, MOGELIJK GEMAAKT. En alles AUF BEFEHL van de NEO NAZI EUSSR, de BILDERBERGCLAN en de NWO!

  Like

 8. Martha N zegt:

  Erik60, heel goed. Het is hoog tijd dat wij ons verzetten en niet alles maar slikken! WIJ Nederlanders voelen ons gediscrimineerd, de waarheid is verdraaid. Laten we de rollen eens omdraaien en de culturen en feesten van al deze binnenkomers aanvallen. Eruit met al die onzin, alleen onze eigen cultuur zoals Sinterklaas en Zwarte Piet. Onze feestdagen, zoals Kerstmis of Pasen of Pinksteren, mogen we binnenkort ook niet meer vieren… Een kruisje om je nek is al verboden. Wij zijn belangrijk en de gast in ons land kan kiezen of delen maar verder onze cultuur accepteren!

  Like

 9. anoname zegt:

  Werd ooit eens van achteren aangevallen door een bruine…
  (mijn islamitische Indonesische vriendin destijds was overigens donkerder)
  Hij sloeg goed op me in,
  realiseerde me dat ik ook “kwaad” moest worden om effectief terug te kunnen vechten.
  Na het conflict aangifte gedaan.
  Officier van Justitie zegt… Dat ik het zelf heb uitgelokt o.O
  Voelde me zo verraden door de rechterlijke macht. Was me van geen kwaad bewust.
  Achteraf werd me wel duidelijk dat die gozer al vanaf het begin opgefokt was
  en naar een conflict op zoek was…
  Lekker even z’n agressie lozen op een “racist”.

  Ben die lui zo zat!
  Niet om hun kleur maar om hun denken en daden…

  Geliked door 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  Is het u ook al opgevallen dat je nergens meer Sinterklaasliedjes hoort in winkels?
  Of ligt het aan mij?
  Als u hetzelfde ervaart, is 2014 dus het eerste jaar zonder ‘openbare’ Sinterklaasliedjes.

  De gemeentelijke Kerst-sfeerverlichting in sommige straten brandt (nog) wél.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  T.z.t., (en het zal niet lang meer duren!) zal een nietsontziende revolutie uitbreken onder het motto: “Leve Zwarte piet! Sla ze dood!”
  “Zwarte Piet” is de schitterende naam voor deze beweging en de bloeddorstige wraak die genomen zal worden!

  Like

 12. Pingback: NIP – Nederlands Israël Partij – “Anti-Racism” is a codeword for Anti-White

 13. Annet zegt:

  Erik, jij omschrijft haarscherp wat ik ook voel en denk. Het moet echt afgelopen zijn met dat gezanik over ons koloniale verleden! De Noord Afrikanen handelden al in blanke en zwarte slaven VOOR het jaar 0, de Afrikaanse stammen vermoorden elkaar al sinds mensenheugenis, niks nieuws onder de zon! Het lijkt inderdaad gewoon ordinaire jaloezie. Met name veel Noord-Afrikanen haten de Westerse mens en hebben het lef om ons hier nota bene in ons eigen land te komen verachten terwijl ze wel van ons eten en profiteren. Die burka wordt gedragen om onderscheid te maken. Vrouwen met burkas zijn rein, Westerse vrouwen zijn varkens. En dat gezeik op tv over discriminatie en dan de wegkruip houding van presentatoren dat ze vooral niets onaardigs of discriminerends tegen ‘donker getinte, ja zelfs zwarte mensen durven zeggen!
  Ik had helemaal geen hekel aan buitenlanders maar de laatste tijd komen ze mijn strot uit sodemieter toch op als je zoveel te klagen hebt! Ga terug naar jullie bananenrepublieken alsjeblieft, zeikstralen!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s