Kenia: Moslims vermoorden iedereen die de koran niet kan opzeggen

Screenshot_20

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Misschien zijn de islam-appeasers hier in het land de gewelddadige terreuraanslag op het winkelcentrum in Nairobi al lang weer vergeten. Daarom wilden de radicale islamieten ervoor zorgen dat jullie vergeetachtigheid m.b.t. de islam en de koran niet te erg wordt en vermoordden doelbewust bij een terroristische aanval de christenen die weigerden iets uit de koran te lezen.

Bij een aanslag op een bus zijn zaterdag in het noordoosten van Kenia minstens 28 mensen om het leven gekomen. Strijders van de radicaalislamitische terreurmilitie Al-Shabaab hadden de bus in het dorp Arabia in het district Mandera overvallen, zei een woordvoerder van de autoriteiten. Daarna waren de overvallers met de bus naar de Somalische grens gereden en hadden daar iedereen doodgeschoten die niet iets uit de koran kon voorlezen.

De slachtoffers, onder wie zeven vrouwen, werden met schoten in het hoofd vermoord. Een andere woordvoerder zei tegen de krant “Daily Nation” dat er ongeveer 100 gewapende strijders aan de overval in de vroege ochtend hadden deelgenomen. De bus was onderweg naar de Keniase hoofdstad Nairobi. Enkele van de slachtoffers waren ambtenaren, die voor de kerstvakantie op weg waren naar Nairobi.

Welt Online

Is de islam niet fantastisch tolerant? Het beste is om dit artikel uit te printen en in de brievenbus te gooien bij iedere dominee en priester die hier in het land in de adventstijd gezamenlijk met moslims bidt.

Wij willen niet samenleven met deze moordenaarsreligie. Wij willen geen vriendschap onderhouden met de vrienden van de moordenaarsreligie – vanwege onze eigen bescherming en die van onze kinderen, en vanwege de bescherming van al die slachtoffers in de islamitische landen willen we dat niet!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Kenia, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Somalië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Kenia: Moslims vermoorden iedereen die de koran niet kan opzeggen

 1. JooJootje zegt:

  Ik wil er wel even op wijzen dat hoewel de koran gebruikt wordt als selectie methode dit alles natuurlijk niets met de islam van doen heeft.
  Islam is vrede dat weet inmiddels iedereen ……toch?

  Like

 2. Jaantje zegt:

  Sterker nog in Syrië vermoorden ze je als je de verkeerde versie(Sjiieten) van de Koran opzegt.

  Like

 3. um shmum zegt:

  En dat in het land Obama’s vader!
  Ook in Amerika is pas geleden nog bij een bepaalde bijeenkomst van de senaat ìn een kerk de imam laten voorgaan èn bidden. Alle witte aanwezigen bogen het hoofd. Wat een abominatie!
  En deze Keniaanse vrouwen èn alle andere onschuldige schepsels worden voortijdig afgeslacht.

  Like

 4. Ach,hoort niet bij de ialsm;zijn maar “incidentjes”.Toch?Dat is wat ze hier driekwart van de kudde wijs maken!

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Deze slachtoffers optellen, bij de 278 miljoen vermoorden, door de ISLAM in 1400 jaar tijd. En de politieke elite wil het maar niet weten, dat de islam een smerige, perverse ideologie is.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Vertel me nou nog één keer hoe vredelievend ze zijn………….ik vergeet het steeds weer !!

  Like

 7. Qvic zegt:

  Wat bezielt de moslims nu, want stel dat de gehele wereld geïslamiseerd is. Dan implodeert elke economie. Dit betekent ook dat alle fabrieken plat komen te liggen, ook de infrastructuren vernietigd zullen zijn. Dat betekent dat het noordelijke halfrond niet meer leefbaar is voor de mens, omdat de energie voorzieningen niet meer werken.Transportmiddelen die van olie of gas afhankelijk zijn niet meer inzetbaar zijn. Dus ook niet genoeg voedsel meer kan produceren voor iedereen. Geen vuurwapens meer kunnen produceren incl. munitie. Geld zoals we dat nu kennen. heeft dan geen waarde meer. De mensheid wordt weer meer honderden jaren terug geworpen in zijn vooruitgang, daar dat bijna niemand meer weet hoe het dan voor voedsel c.q. overleven gesteld zou zijn. De islamieten zelf hebben nooit echt iets zelf opgebouwd, het ware altijd andere volken die dat deden, waar zij de vruchten van plukte. Op deze manier roeien ze niet alleen de christenen uit, maar ook hun eigen volk. Alleen dat laatste begrijpen ze zelf nog niet. De islam is de parasiet van de mensheid, maar als de gastheer afsterft, sterft de moslim met hem mee.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Moslims kunnen niet op de lange termijn vooruitdenken. Dus dat interesseert hen allemaal niet. Als dat wel het geval was geweest, dan zouden door moslims gedomineerde landen niet zo’n socio-economische shitholes zijn in de eerste plaats. Wat bouwt de Islam eigenlijk op ?

   Eigenlijk niets, behalve moskeeën, dan ! En daar houdt het op.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Luchtpint: 21.14. uur. En HAAT,HAAT,HAAT TEGEN IEDEREEN DIE NIET NAAR DE PIJPEN VAN MO DE PEDOPROFEET DANST!!

    Like

 8. johannes zegt:

  de pkn is hier wel toe instaat… lekker samen bidden met moslims ,met de nadruk op lekker,bah bah en nog eens bah. een dominee of andere koekenbakker, die samen met hen bid neemt ze dus tot hun vrienden,en neemt ze in hun huis ,ze zijn daar door dus ook mede schuldig.! nou ja wie dat willens en wetens wil doen ,moet maar zien,ze komen er nog wel eens achter,ik doe niet mee.

  Like

 9. Ik zeg niet; “We hebben veel te veel toegelaten in het Westen”, omdat dat niet klopt. Ik zeg wel; “Ze hebben veel te veel toegelaten in het Westen”!!! Want als het aan mij had gelegen had er géén één moslim ooit Het Westen binnen gekomen. oorlogsslachtoffer of geen oorlogsslachtoffer!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s