Meisje (19) zwaar mishandeld. Vrienden zoeken dader(s)

Screenshot_19

(Door: Frank Verhoef)

Dat vindt de politie niet zo leuk.

De 19-jarige Daphne werd vorig weekeinde zwaar mishandeld in Spijkenisse. Ze is haar fiets en jas kwijt. Mogelijk wilde een dader of een groepje daders haar verkrachten toen zij terug naar huis ging na een avondje stappen. Dat is de dader(s) niet gelukt, maar het jonge meisje moest wel naar het ziekenhuis vanwege een zware hersenschudding, blauwe ogen, en allerlei andere verwondingen.

Zie dit schokkende verhaal van de zus van Daphne in het Algemeen Dagblad. Er is nog steeds niemand aangehouden voor de gruwelijke aanval op Daphne. Nou ja, behalve een van haar vrienden dan. Want haar vrienden hebben gezworen de dader(s) te vinden. Dat vindt de politie niet oké. Opnieuw het AD:

Lees verder>>>
(h/t win)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Meisje (19) zwaar mishandeld. Vrienden zoeken dader(s)

 1. Jean zegt:

  Als die pipo van Soesdijk zich beweegt dan zijn er dadelijk 100 agenten in de weer maar als belastingbetalers eens een uitstapje maken worden ze lastig gevallen door ordinair straattuig, geen politie in de verre omtrek.
  Waarom nemen wij het recht niet in eigen handen en maken we schoonschip met dat tuig?

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  De Politie van Nederland? Welke politie, de moslimpolitie, de wegkijkpolitie, de vergaderpolitie? KOTS. Ik heb zelf vernomen, als voorzitter van de wijkraad in mijn stad, dat de POLITIE zich WEZENLOOS met vergaderen bezig houdt! Dat heeft een medewerker van de Politie op onze vergadering van de Wijkraad zelf TOEGEGEVEN! Politie voor de burgers, laat me niet lachen!

  Like

  • bigljohn zegt:

   De politie en justitie Tom, hebben van Den Haag opdracht gekregen om buitenlanders straf rechterlijk flink te ontzien, en Nederlanders extra zwaar te straffen. Als voorbeeld die Pool die met zijn auto een opa en een oma doodreed, alsmede hun kleindochtertje. Een drievoudige doodslag dus. Zijn straf was slechts 100 uur taakstraf…..De officier van justitie gaat in beroep tegen deze lage straf. Misschien krijgt hij dan van de hoge raad 25 uur taakstraf…..

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @bigLjohn: 19.31. uur. Precies John. En dat allemaal door toedoen, van “de rode kerk”, en de gutmenschen, en medewerking van CDA,VVD,D66,GL,SP,CU, om de meesten maar te noemen! De GROOTSTE VIJANDEN zijn de EIGEN VERRADERS!!

    Like

 3. um shmum zegt:

  Dat zijn nog eens echte vrienden! Dat de dader(s) maar snel door hen worden gevonden. Want de politie doet//lukt het toch niet. En zomaar uitgenodigd worden door de politie! Dat lukt de allahchtonen niet, want plisie is dan overcorrect en … bang

  Like

 4. Harry zegt:

  Je vraagt je af ; wat is het probleem ?
  De politie lost slechts 22% van de misdrijven op , dus daar zit een duidelijk gebrek aan motivatie, kwaliteit, kennis en/of capaciteit .

  Waar ze wél tijd voor hebben is om met een gun achter een boom te gaan zitten om U te naaien voor een paar kilometer te snel rijden .

  En als die knullen de dader vinden en ze slaan hem tot moes dan werkt dat preventiever dan een paar uur schoffelen .
  Waarom is de politie bang dat het escaleert ?
  Het escaleert altijd alleen maar bij moslims en zwarte pieten , ergo ze verwachten kennelijk de daders in die groep te “vinden” . VIND ze dan ook , lummels !
  Wanneer wordt er nou eens korte metten gemaakt met die Jan Saliegeest bij de politie ?
  Wat dat betreft kunnen ze nog een voorbeeld nemen aan de Amerikaanse politie , toch een stuk beter lijkt me .
  En waarom escalatie voorkomen ?
  Zodat het leger aan vijandig geteisem in stilte gewoon door kan groeien ?
  Tijd rekken ?
  Waar leidt dit toe ?
  Wordt het niet eens tijd om het gajes te laten weten dat het nu wel welletjes geweest is ?

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Je moet er niet over lullen maar gewoon doen .

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Wij hebben hier met elkaar allang ontdekt dat iedere vertegenwoordiger van de politiek correcte overheid en iedere politiek correcte gezagsdrager wordt geacht de maatschappij met een selectieve blik te overzien.
  Er zijn natuurlijk vele gradaties in het kwaad, maar er bestaat een schemergebied waarin dat kwaad niet scherp wordt waargenomen, omdat – wanneer men dat gebied betreedt -er automatisch een afschermend mechanisme in werking treedt.
  Er bestaat een categorie mensen die is gevrijwaard van scherpe beoordelingen en veroordelingen, omdat er helemaal niets mankeert aan de ideologie die zij belijden. Als gevolg daarvan maken zij zich nooit schuldig aan ernstige misdrijven.En wanneer zij al ontsporen, dan zijn er opmerkelijk veel verzachtende omstandigheden die de ECHTE schuld bij wat er mis ging, bij anderen legt..

  Het is treurig dat wij de situatie in ons land zo cynisch moeten omschrijven, maar helaas wijzen alle gebeurtenissen precies in die richting. Zelfs bij mensen die terug willen keren uit Syrië waar zij zich zeer wel mogelijk aan ernstige schendingen van mensenrechten hebben schuldig gemaakt, worden door de politiek correcte bril welwillend bezien!
  Deze mensen krijgen GEEN zware straffen die zijn normaliter worden toegepast op oorlogsmisdadigers. Één persoon is zelfs al weer werkzaam als JONGERENWERKER in AmsterDam(n!!), natuurlijk,DAAR, waar de PvdA regeert!..

  En nu er een tienermeisje op grove manier is mishandeld en de politie zo op het oog nogal voorzichtig te werk gaat, nu vrees ik dat er andermaal ”hoogblonde mannen uit Finland” bij zijn betrokken!

  Ik wens de vrienden van dat meisjes een goede jacht.Vereet niet wat knuppels mee te nemen, jongens!

  Like

 7. Ze zullen wel moeten;de politie doet het niet!

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Strijders van de islam hebben in Spijkenisse onzedige vrouw lesje geleerd. Zo moet je dit soort berichten lezen. Zelfs als de de daders niet Mohammed heten. Heel veel zinloos en buitsporig geweld, is niet zinloos; het is hun oorlog tegen ons.

  Like

  • Benesha zegt:

   Ongelovige vrouwen mogen volgens deze pedo mietjes (want steeds in groep tegen 1 slachtoffer) toch als verkrachtingsslaaf gebruikt worden? En hun cultuur mag toch monocultuur worden van onze EU en vazaloverheden? Het wordt tijd voor burgerinitiatieven, burgerwachten. Wanneer dit massaal zou gebeuren kan de overheid er geen reet tegen doen. Burgerlijke ongehoorzaamheid zal moeten, willen we ons gaan redden.

   Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Zin twee: als voorzitter van een wijkraad.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  De politie zie je alleen maar als je ze kan missen als kiespijn !

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Ik hoop en verwacht dat de vrienden de dader(s) zullen vinden en zodanig straffen dat justitioneel straffen geen optie meer zal zijn!

  Like

 12. danny zegt:

  Ik hoop dat de vrienden van dat arme meisjes de dader(s) zullen vinden en dat hun wraak zoet zal zijn! Wie heeft er heden ten dage nog vertrouwen in ons politie en justitieapparaat.

  Like

 13. Gemelos zegt:

  Die vrienden zullen nu wel zo wijs zijn, hun gezicht te bedekken en die lui TOTAL LOS SLAAN !!! Zodat NIEMAND en zeker niet justitie hun IETS KAN DOEN !!! Dat moeten de Nederlanders vaker gaan doen !!

  Like

 14. alidas1 zegt:

  Ik hoop dat jullie ze te pakken krijgen en net zo in mekaar slaan als ze haar gedaan hebben.
  Liefst nog erger dat ze niet meer kunnen lopen stelletje lafbekken

  Like

 15. Willie zegt:

  De beste oplossing vind men hier , maar ik denk niet dat flikken deze ”concurrentie” leuk zullen vinden ,hehehhehehe

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s