Mijn ouders stemmen PVV

Screenshot_26

(Door: Beatrijs Ritsema)

Beste Beatrijs,

De laatste jaren ervaar ik in toenemende mate een kloof tussen mijzelf en mijn familie. Mijn ouders, oom en tantes stemmen allemaal PVV. Op zichzelf niet erg – al is het niet mijn partij – maar hun opvattingen bevinden zich op een hellend vlak. Zij zeggen dingen die zo erg zijn, dat ik ze hier niet wil herhalen, maar het gaat om onversneden racisme en fascisme. Vroeger kon ik nog wel gesprekken met hen voeren, maar als mensen zelfs het bestaansrecht van anderen in twijfel trekken, zie ik geen aanknopingspunten meer. Ik voel me vaak verbijsterd en eenzaam op familiefeestjes, maar de druk om te verschijnen is groot. Mijn ouders zijn wél liefdevol en royaal voor mij en mijn kinderen – vaak zelfs te royaal, dat maakt het extra lastig. Ik heb mijn moeder wel eens gevraagd om ten minste in het bijzijn van mijn kinderen haar uitspraken te matigen, maar zij begon toen verwijtend te huilen dat zij toch zoveel voor mij deed en dat ik haar een eigen mening niet gun. Na elk samenzijn heb ik dagen nodig om tot mezelf te komen. Hoe kan ik hiermee omgaan?

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t Trein Trien)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, linkse gereformeerden, political correctness, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

56 reacties op Mijn ouders stemmen PVV

 1. stellingsma2010 zegt:

  racisme het meest gebruikte woord van 2014 ….ik stem ook pvv omdat heel nederland naar de verdoemenis gaat ……my 2 cents succes

  Like

 2. bobzelf zegt:

  denk dat een goed pak rammel, voor zo’n over het paard getild pokkenjong het beste zou zijn , en een paar maandjes zelf voor haar centjes laten zorgen !!
  als ik dit vroeger thuis geroepen had, had ik zeker weten 4 weken een “”fluitje ” in mijn oor,
  van de oplawaai die ik had gekregen !!
  Uit de tijd van “‘ TOEN WAS GELUK NOG HEEL GEWOON “”

  jEZUS WAT EEN MOOIE TIJD ,

  GR. BOB

  Like

  • Igor zegt:

   Helemaal met je eens Bob, b.t.w. lees jij wel eens de oudrotterdammer? Leuk blad voor 50+ mensen met oude foto’s, herinneringen aan het door ons meegemaakte moslimvrije tijdperk.
   Hierbij de site: http://www.deoudrotterdammer.nl/

   Helemaal in de stijl en ja zelfs met een column van Gerard Cox die in hart en nieren een echte Rotterdammer gebleven is (dus niet die walgelijke ’t Gooi bluf mentaliteit)

   Like

   • bobzelf zegt:

    dank je wel Igor, leuk , weer wat tedoen in Ukraine zo tussendoor ,
    net met mijn meissies voor het eerst weer uurtje hardgelopen
    na de Athens classic marathon 2 weken geleden in greece,
    hug en kissy x x x x x

    Bob

    Like

 3. Jaantje zegt:

  Goh wat erg voor Beatrijs al dat geweld dat ze moet meemaken door haar familie ook ik zou weigeren om naar onthoofdingen en martelrituelen te oh wacht dat bedoelt ze niet he?

  Geliked door 1 persoon

 4. Drs.P. zegt:

  Wat een ongelofelijke kudt krant is dat Trouw en wat een afgrijselijk dom gutmensch geneuzel is dit. Trouw dus de krant van de gutmensch blijkbaar. Ik las deze fuckkrant al nooit maar nu helemaal niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jantje Beton zegt:

  Wellicht zou u zich eens moeten verdiepen in het leven van uw ouders. Laat mij eens raden: u bent verhuisd naar een vinexlocatie of wellicht leuk dorpswoning. Uw ouders zijn achtergebleven in de stad? Praat eens met uw ouders. Vraag wat hen zo dwars zit, naar hun ervaringen. Zij en uw familie voelen zich blijkbaar door niemand gehoord.
  Ik herken dit gaat bij ons in de familie ook alleen zijn zij van de VVD.

  Like

 6. Rudi zegt:

  “probeer desnoods de tafel van 17 op te zeggen.”

  Ik wil niet pedant klinken, maar dit ‘advies’ slaat nergens op, tenzij
  a) Beatrijs de briefschrijfster voor een dommerik houdt
  b) Beatrijs zelf niet weet dat 17 een priemgetal is (wat de rest van haar ‘advies’ in vraag stelt) of
  c) dit een mij onbekende Nederlandse uitdrukking is om iemand die men mentaal inferieur acht met een kluitje in het riet te sturen
  “Ach man, ga gezellig de tafel van 17 opzeggen!” iets in de trant van “Ga maar kijken of ik thuis ben.”

  Ik zet mijn geld op b

  Like

 7. Gemelos zegt:

  Om de PVV te stemmen en eens goed je ogen en oren open te houden, of zit je op een andere planeet ???

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Is dit een serieuze vraag van die ‘Mijn geradicaliseerde ouders’?!!

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Het is altijd hetzelfde met dat soort brieven: De inzendster strooit maar met woorden al “racistisch” en ‘fascistisch” maar waar het precies over gaat, krijg je niet te lezen; geen enkel detail. De vraag is in dat soort gevallen gerechtvaardigd of het wel om een echte inzending gaat, dan wel om een “fantoominzending,” samengesteld door een redactielid, zodat de ‘raadgever’ -in dit geval Beatrijs- zelf lekker politiek-correct kan blijven zonder het risico te lopen, dat lezers gaan denken: “Daar en daar valt wel wat op af te dingen”-en dit dan ook gaan schrijven. Want argumenten, daar is het, zeker in een geval als dit, zeker niet om te doen: De hele bedoeling is uitsluitend: Benadrukken, dat de PVV fout is en ‘tips’ hoe men zich voor dit gedachtengoed kan afsluiten.
  Geloof me, ik heb de afgelopen decennia heel wat van deze goedkope trucs onder ogen gehad, maar dit is wel de allerdoorzichtigste en de primitiefste!
  Niks van aantrekken: Het is doodgewone, slechte f a k e !
  (Alleen, met name de D ’66 vrouwtjes zullen er wel weer intrappen.)

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Zij gaan echt van kwaad tot verkeerd
  m’n ouwelui stemmen nu al op Geert !
  dus wat moet ik doen,
  als halfzachte oen…
  heb ik dáárvoor nooit iets gepresteerd ?
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. Harry zegt:

  Het oorspronkelijke verhaal lijkt me gefantaseerd om maar een verhaal te hebben om weer tegen de PVV te schoppen .
  Als je dan de reacties onder het oorspronkelijke artikel leest , zie je dat er nogal wat politiek correcten zijn die het gewoon niet kunnen of willen zien en het nog steeds niet begrijpen .
  Wat mankeert die lui ? Blind , doof , stom ? Alle drie ?
  Dat is de groep waar we ons op zouden moeten richten om de balans naar onze kant over te laten slaan .
  Ik heb wel eens het idee dat het er beter op wordt , of liever gezegd , minder erg .
  Zo niet , dan pleit dat niet voor de Nederlander .
  Zoals mohamed rasoel opmerkte : Nederland , land der naïeve dwazen .
  Moslims die hen : ” nuttige idioten ” noemen .
  Hier zou toch een lampje moeten gaan branden ?
  Daar wil je toch niet bij horen ?

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Lief kind, ga een week in Rotterdam Zuid wonen. Bezoek eens een basisschool en als je heel dapper bent een VMBO op Zuid. Daarna stem jij ook PVV.
  Wees blij dat jouw ouders je niet op een zwarte school hebben gedaan en je beschermd hebben laten opgroeien. Nu je groot bent, denk dan eens na in wat voor wereld jouw eigen kinderen straks moeten leven. Wordt dat een haatkalifaat of Nederland? Ik hoop dat je het licht gaan zien voordat je zwanger wordt.

  Like

  • windwens zegt:

   Wel licht doet een weekje nieuw Zuid wonderen wanneer ze dagelijks in elkaar wordt gemept of van de trappen af gedonderd gewoon omdat het kan.

   Like

  • Igor zegt:

   Ik had het niet beter kunnen zeggen.
   Dit soort links elitaire D66 trutten (al is deze misschien verzonnen, maar ze bestaan nog steeds) zijn van iedere werkelijkheid gespeend. O ja die school op RotterdamZuid, Beatrijs (duidelijk verzonnen) ga eens naar het Olympus College, heeft mijn stiefzoon bij zijn komst uit UA noodgedwongen (opdracht gemeente) 1/2 jaar doorgebracht.
   Bijna op zijn knieën vroeg dit kind mij om hem op een andere school te plaatsen want hij voelde zich bedreigd en totaal niet thuis op deze voor 99,9% door allochtonen bevolkte school. Ben wezen praten daar, nutteloos bij die sandaal figuren. Hem daarna op een hoofddoekvrije katholieke VWO kunnen plaatsen, daardoor heeft hij naderhand zijn doctoraal bij Erasmus(ook zo links als de pest) kunnen halen.

   Like

 13. Perfide Albion zegt:

  Die Beatrijs. Als ze al bestaat, het blijft wel de Trouw. Tot haar nek in het islamitisch fascisme in haar dagelijks leven. Kan ze eindelijk eens wat leren op een feestje, begrijpt ze er geen klote van…

  Tja. Beatrijs lijkt me een prototype neo-NSB-er. Denk dat ze teveel naar Allahander Pechtold en zijn geheul met een vijandige buitenlandse ideologie heeft geluisterd om het échte fascisme nog te herkennen.

  Like

 14. Tom Hendrix. zegt:

  Deze Beatrijs, is volslagen gehersenspoeld door de rode socialistische MSM, en de schrijvende pers. Dit is nu het gevolg, van 45 jaar socialistische indoctrinatie. Trouwens deze brief zouden WIJ ook kunnen schrijven, maar dan over het landverraad en de socialistische propaganda 24/7.

  Like

  • Driek zegt:

   Nu, beste meneer Hendrix, ik geloof er geen bal van, dit is gewoon een verzonnen verhaal. Op deze wijze komen ze bij die krant te weten hoe de lezers er over denken. Allemaal flauwekul.
   Je moet toch wel heel erg stom zijn om over je ouders te schrijven: Zij zeggen dingen die zo erg zijn, dat ik ze hier niet wil herhalen, maar het gaat om onversneden racisme en fascisme.

   En daar moeten wij intrappen? Schiet toch op. Wat een lulverhaal. Irritante courant trouwens.

   Like

   • Harry zegt:

    En STEL dat het WEL een echt verhaal zou zijn , dan nog zijn ” mijn ouders , ooms en tantes ” een stuk wijzer dan de vermeende briefschrijfster .
    Wat een stomme truttebol !
    Hoe bestrijden we dat soort onbenullen ?
    Als mijn dochter zó stom was trapte ik haar definitief het huis uit en zonder sponsoring !

    Like

 15. Tom Hendrix. zegt:

  O ja, en Trouw is net zo’n landverraderskrant als de Azijnbode/Volkskrant.

  Like

 16. Doornroosje zegt:

  Wat een idioot artikel van Trouw. Dat geloof je toch niet. Die Beatrijs , die het artikel geschreven zou hebben lijkt mij een naïeve oen. Nog naïever is Trouw om te denken dat een verstandige lezer daar intrapt. Die brief is kul.

  Like

 17. rinus zegt:

  En dit politiek correcte geneuzel (verzinsel) verschijnt dus in de “Christelijke” krant genaamd Trouw. Misschien wel de grootste Farizeeerskrant van Nederland.

  Like

 18. Jade zegt:

  Desbetreffend artikel op Trouw.nl had 3 bladzijden aan reacties.
  Na één bladzij gelezen te hebben, had ik de buik al vol.
  Wat zitten er toch veel oerdomme, en blinde idioten in Nederland.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Zo is dat Jade.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Dit land gaat ten onder door de vele randdebielen die wonen, kabinet na kabinet verzieken de boel verder, waarbij ze tegenwoordig geholpen worden door de nog grotere randdebielen van de Europese Unie. Nederland is volgens mij reddeloos verloren !!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vond ik wel meevallen. Ik heb ze daarnet allemaal doorgelezen en er zat een behoorlijk aantal bij, die een andere mening was toegedaan en de ‘policor’ hekelde. En, ook niet onbelangrijk, enkelen die door hadden dat de hele brief waarschijnlijk nep was.
   Voor een krant als trouw is dit nog niet zo ’n gek, pluriform geheel. Eerlijk gezegd denk ik dat zeker lezers van zó ’n krant elkaar vroeger -een 40, 50 jaar geleden- veel vaker ‘nabouwden’ en er vooral krampachtiger op letten, welke mening je kon ‘maken’ en welke niet.

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Jade,
   Trouw is de CDA-bode. Veel reaguurders geven aan hun eigen familie niet te willen zien vanwege hun PVV-mening. Kostelijk en volkomen idioot. Iedere dag plegen moslims in ons land duizenden misdrijven, de gutmenschen komen zichzelf nog wel eens tegen. Bont en blauw en beroofd. En je eigen familie verstoten vanwege een mening? Hoe diep kun je zinken?

   Like

 19. Pieter G zegt:

  Ik blijf het heel raar vinden dat niet iedereen op de PVV stemt. In elk opzicht.
  Als je Nederland in de uitverkoop wil doen. De islam een geweldige aanwinst vindt. Alle verworvenheden waar mensen in oorlogen voor gestorven zijn niets waard vindt. Geld aan Brussel overhandigen beter beleid vindt dan je eigen moeder die in de pis en stront ligt als ze oud is en verzorgt moet worden. Als je Sociale cohesie onbelangrijk vindt of het onbelangrijk vindt een gevoel te hebben om vreemde te zijn in je eigen land waar je op elke hoek van de straat bang moet zijn om niet overvallen te worden door laf scootertuig die je moeder als eerste te grazen zullen nemen en haar laatste pensioen geld van haar afpakt wanneer ze gebroken op het beton licht pijn te lijden. Als je niet intolerant bent tegen intolerantie en je eigen kinderen dat niet leert.

  Dan heb je niets geleerd in dit leven.
  Dan zal je wel niet op de PVV stemmen omdat je ERG in de war bent en niet weet wat een normaal leven hoort te zijn in dit prachtige land waar niet eens zo lang geleden de islam een heel ver vreemd en wreed ver van mijn bed show was en ouderen met respect bejegend werden.

  Like

 20. windwens zegt:

  Beatrijs is gewoon prinses Bea die ze een leuk stukje hebben laten schrijven. De geradicaliseerde ouderen moeten de mond toch ergens gesnoeid worden. Tevens is het propaganda plegen op hoofdjes van jongeren door ze te vertellen dat hun ouders gestoorde dementerende wereld vreemd en geestelijk zo instabiel zijn dat ze beter na de Trouw kunnen luisteren.

  Like

 21. Doornroosje zegt:

  Dit soort extreme meningen geven weer wie iemand is. Het is hard, maar uw ouders zijn afgegleden en extreem-rechtse, haatdragende mensen geworden. Niet verstandig om uw kinderen teveel aan dat soort mensen bloot te stellen.
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Dit is bv een reactie in trouw op het artikel van Beatrijs
  Hoe dom en hard en racistisch wil je ze nog hebben. Kan het nog racistischer?.

  Like

 22. Martha N zegt:

  Dit lijkt op een verzonnen verhaal om de PVV in een slecht daglicht te plaatsen.
  Geschreven door een mafketel.

  Like

 23. louis-portugal zegt:

  Ik sluit me aan bij die mensen die denken dat het een verzonnen verhaal is om nog wat te stoken tegen Wilders.
  Notabene blijft hij maar stijgen in de peilingen hetgeen hun nog meer pijn doet.
  Open houden van politieke open wonden die Wilders over zichzelf afroept door niet diplomatisch genoeg op te treden.

  Like

 24. leefbarbaar zegt:

  En daarbij is mijn gehele schoonfamilie GroensLinks. Ze hebben het hoogste woord over van alles, maar leven er zelf niet naar natuurlijk. Dit soort mensen hebben de laatste 30, 40 jaar met hun eeuwige linxe stem de maatschappij verpest. Ze weten precies te vertellen hoe slecht de PVV is, want ze kijken policor programma’s en lezen policor kranten.
  Eigenlijk heb ik wel medelijden met ze. In de jaren zestig gingen ze de wereld verbeteren, ze hebben later alles naar binnen geharkt wat ze te pakken konden krijgen. Ze zijn policor en zien toch dat hun kleinkinderen niet meer kunnen opgroeien in een fijn en prettig Nederland. En beginnen ze een heel klein beetje te beseffen, hoe dat komt. Over de PVV hoor ik ze steeds minder.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ leefbarbaar: 10.02. uur. U zegt:”Over de PVV hoor ik ze steeds minder”. Dat betekent dat ZIJ verrekte goed weten, dat de PVV gelijk heeft! Maar toegeven, dat doen “de Roden”, en andere progressieven NOOIT!

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Tom Hendrix
    toen een oude tante beroofd werd, vond de schoonfamilie dat nog verschrikkelijk, maar konden ze nog wel begrip opbrengen voor de dader omdat de moslimjeugd zo moeilijk aan werk kan komen. Dan vraag ik maar netjes “jullie waren arm vroeger en er was zo weinig na de oorlog, gingen jullie dan ook bejaarden beroven?”.
    Ze hebben er veertig jaar over gedaan om ons land te verpesten met hun gastarbeiders en ik hoop maar dat het minder lang duurt om ze er weer uit te gooien.

    Like

   • Jantje Beton zegt:

    leefbarbaar ik denk dat u het antwoord wel weet, NEE

    Like

 25. koloth zegt:

  Bij mij is het net andersom, ik moet hun dom geraascal aanhoren over de PVV die ze echter niet met feiten kunnen onderbouwen, maar ik wel.
  Ondanks dat ik steeds met feiten kom waar ze niet omheen kunnen, blijven ze bij hun mening en verkondigen na een maand gewoon weer hetzelfde verhaal.
  Dan denk je ook moet ik nou ruzie gaan maken met die mensen ?
  Die mensen zijn gewoon gehersenspoeld en kunnen zelf niet meer denken, ze zijn dus ernstig ziek.
  Tja het is toch je familie hé……… dus laat maar gaan.

  Like

  • bobzelf zegt:

   heerlijk , “” die herkenning “” als ik uw verhaal zo lees, whahaaha
   mijn oude baas, van VVD naar PVV , “” om ze af te straffen “”, zijn hele leven op de VVD gestemd ,
   Mijn oudste vriend, eeuwenlang VVD , nu voorlopig al 1 x PVV gestemd, want misschien ??? als Rutte straks weg is gaat er weer een andere wind waaien ??????????????.
   Dat kijk ik hem aan , en vraag : HOE OUD BEN JE NOU ??
   EN DAN GAAT TIE KEIHARD LACHEN !!
   En als je dan vraagt, waarom ??
   Ik denk , bang voor veranderingen ?????????????????????????

   ALS Geert ,het voor het zeggen zou krijgen ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   WAT KAN DIE MAN DAN SLECHTER DOEN , DAN DE LANDVERRADERS EN NSBers nu al sinds pakweg 2000 ???????????????????????

   dus tot de dood er op volgt ,zal ik Geert blijven steunen ,
   1e grenzen dicht !!!
   2e stoppen met 60 jaar volledig nutteloze ontwikkelingshulp , etc
   3e Mijn keiharde gulden terug / dan wel florijn genaamd, en geen nieuwe mattheus Passion
   oplossing, zo’n munt “””ernaast “” , want de volgende reeks zakkenvullers staan al klaar
   om dat gedrocht in ‘UW STROT TE TRAPPEN “” , als zijnde de nieuwe lichting
   ZAKKENVULLERS !!
   4e Uit de EU , en zeg maar gewoon simpel , in de volksmond “”terug naar de EEG ”
   5e en laat u niet voorliegen , want angst is de slechtste raadgever in de wereld !!
   DE ROTTERDAMSE HAVEN WORDT ECHT NIET WEGGESLEEPT NAAR DUITSLAND !
   EN OOK ZAL ER GEEN GRAS GROEIEN OP DE KADES !!!!!
   5e Misschien gelijk een idee om toenadering te zoeken bij de nieuwe Wereld leiders

   DE BRICS !!!!!!!!!!!!! , KUNNEN WE NOOIT SLECHTER VAN WORDEN !!!

   6e Dan mag geert ook gelijk , ONS ZIEKENFONDS als een speer terug halen !!

   Daarna zal hij op handen gedragen worden !!!

   Mochten er daarna zoektochten beginnen, om de Landverraders en NSBers op te sporen ?

   Ik kom graag en met liefde een paar maanden meehelpen !!!

   Ohhhh, mijn god , wat zullen ze gillen ,

   gr. Bob

   Like

   • Jade zegt:

    Hé Bob, er is binnenkort weer een vacature voor min pres…
    Misschien is het iets voor joe???
    And don`t forget the kalashnikov.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Lieve jade
    Ik beloof U allen dat Bob , alle problemen binnen 1 jaar volledig op zal lossen ,
    maar het zal niet zachtzinnig gaan ,

    DE TIJD VOOR ZACHTE HEELMEESTERS EN STINKENDE WONDEN IS ECHT OVER .!!

    Dus het zal effe wennen worden , Bob , praat n,l. niet op de manier van :

    DOE EENS NORMAAL MAN , !!!aar als ik wat zeg weet wel iedereen wat ik bedoel !!

    Maar zolang er nog mensen zijn , die niet weten dat de buurman/vrouw 12 weken dood in hujs ligt ,
    Maar wel zeiken over Hoofdletters , is er heel veel te doen !

    Ik zal Geert eens vragen , wat die kant moeten we wel op !!!

    maar ik denk dat er eerst vechtpartijen en doden moeten vallen ,

    VOORDAT ALLE NEDERLANDERS WAKKER WORDEN ,

    EN IK BEN BANG DAT DAT REDELIJK SNEL NU GAAT GEBEUREN !!

    En die Kalashnikov ??, ik koop een hele fabriek hier op !

    Kunnen ze gelijk weer roepen , PUTIN DID IT . !!!!

    KUS EN HUG

    BOB .

    Like

   • Jantje Beton zegt:

    Like

 26. Eline zegt:

  Even op Beatrijs Ritsema gegoogled.Ze heeft o.a.Het Grote Etiquette Boek geschreven en heeft in Trouw een wekelijkse vragenrubriek.
  Voor mij is het duidelijk dat ze die z.g.brief zelf heeft verzonnen.De stijl is zó herkenbaar.

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Eline
   of die brief verzonnen is of niet maakt niks uit. Wat niet verzonnen is dat enkele reaguurders van Trouw menen dat je mensen in je familie de deur moeten wijzen, wanneer ze PVV stemmen. Dat absurde gedrag aan te tonen was deze (nep)brief wel waard.

   Like

 27. Infidel Pride zegt:

  Goed advies ook.
  Trek een muur op. Negeren die hap. Niet proberen te doorgronden.
  Ja…..dat moeten we doen bij die ‘tokkies’ die op de PVV stemmen.
  Wegkijken of de kop in het zand steken. Bij het ene oor er in en bij het andere er weer uit.
  Dat is het medicijn.
  Kijk maar waar het ons heeft gebracht. Het gaat de goede kant op met Nederland.

  -Bedankt Trouw!-

  Like

 28. Theodoor zegt:

  Over het paard getild verwend kind, eiland bewonertje, weet echt niet waar ze het over heeft. Duidelijk voorbeeld van waar je mee omgaat word je mee besmet.
  Waar gaat dat met Nederland heen!

  Like

 29. Joshua zegt:

  Bea, Je moet van de drugs afblijven misschien word je beeld wat duidelijker omtrent de PVV, en misschien gaat die dommigheid vanzelf weg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s