Thierry Baudet ligt onder vuur

Screenshot_27
Thierry Baudet

(Door: Michael van der Galien)

Oh nee, feministisch Nederland is op zijn pik haar handtasje getrapt.  Wat is Thierry Baudet toch een vreselijke vent! Wat een afschuwelijke imitatie van een man! Geestesgestoord! Krankzinnig! Totaal van het padje!

Screenshot_28Waarom vraagt u? Oh, nou, hij heeft een roman geschreven over een man die vrouwen ziet als lustobject en ze als vuil behandelt. In het verleden noemden we dat soort werken ‘kunst’ of in ieder geval literatuur, maar tegenwoordig mag dat niet meer. Alleen zogenaamde vrouwvriendelijke boeken worden nu nog geaccepteerd. U weet wel, van die verhalen waarin de wensen van de vrouw centraal staan en de man alles slikt (niet letterlijk natuurlijk, dat kan alleen andersom. Oh jee, sorry, nou ben ik vast ook heel anti-vrouw bezig). Zeg maar: dominante vrouw die ‘weet wat ze wil’ ontmoet vreselijk watje met een zwaar minderwaardigheidscomplex.

Baudet doet daar niet aan mee en heeft een tegenovergesteld boek geschreven. Het gevolg? Ad hominem na ad hominem, de ene krankzinnige persoonlijke aanval na de andere.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, Feministes, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op Thierry Baudet ligt onder vuur

 1. Hijfoezer zegt:

  Thierry Bidet

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het lijkt inderdaad of we hier met een krijsende. mannenhatende feministe te maken hebben maar zonder de betreffende column, noch ( een fragment uit) het betreffende boek gelezen te hebben, kun je er slecht over oordelen. Is de mannelijke dominantie soms erg plat en ééndimensionaal weergegeven, zoals in een goedkope stuiverroman of ter bevrediging van de ultieme ‘mannendroom,’ dan valt zich bij de verontwaardiging van deze Olga Kortz misschien iets voor te stellen. Maar het zou bijvoorbeeld ook zo kunnen zijn, dat Baudet zijn personages door een ironische bril bekijkt, zoals indertijd Thomas Mann al deed. In dat geval kan de lezer zich, samen met de schrijver, verkneukelen. -Iets wat, eerlijk gezegd, met name feministen niet gemakkelijk afgaat. Lachen, gieren brullen, somtijds in die kringen, maar dan bij voorkeur óm en niet mèt mannen. Bepaalde stadia zijn ze nou eenmaal nooit ontgroeid….
  Maar nogmaals: Er valt zó slecht over te oordelen. Al denk ik zomaar, dat Baudet op zichzelf een begenadigd schrijver genoemd kan worden, wie weet zowel non-fictief als fictief.

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Een van de dogma’s van de femenistische pseudo-heilsleer is;
  ”Gij zult niet genieten van heteroseksualiteit, want dat is de Vrouw een gruwel.”

  Tenzij je het natuurlijk met Palestijnse moslim doet, zoals Anja Meulenpeerd

  Een ander dogma;
  ”Gij zult uw schoot niet onteren en bevuilen met kinderen, die gij niet aborteert omwille van de vrijheid van de Vrouw.”

  (Een dogma kan trouwens ook de moeder zijn van een nest met Deense dog puppies.)

  Like

 4. Rick zegt:

  Ik zal hiermee waarschijnlijk weer geweldig gaan scoren…
  Voor mij in ieder geval géén Nederlandse vrouw…
  Het merendeel bestaat uit over-geëmacipeerde haaibaaien…
  Door het oh zo gemakkelijke “vangnet” der bijstand;
  menen zij zich inmiddels alles te kunnen permitteren 😦
  Geef mijn portie maar aan Fikkie 🙂

  Like

  • windwens zegt:

   Er zijn best nog nl vrouwen die de man gewoon nemen met al zijn mannelijke trekken. Alleen als ze gaan meppen dan krijgen ze een probleem. Daar zie ik niets fouts in. Maar het is wel zo dat de man is verkracht in zijn mannelijkheid en allerlei zaakjes moet uit voeren die totaal niet bij hem passen. Zo als het domme gezeur over praten over gevoelens dat is iets voor vrouwen niet voor mannen die willen gewoon zaken oplossen als ze een K*T gevoel hebben, dan gaan vrouwen zeuren dat er wat over gezegd moet worden. Boek kan ik niet beoordelen hoe ver hij gaat in zijn schrijfsels

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Maar oweeeeee als je wat over onderdrukking van loslimvrouwen zegt want daarover zwijgen ze als het graf.

   Like

   • Rick zegt:

    Inderdaad. Dáár hoor je ze nu nóóit over. Die schreeuwende viswijven hebben toentertijd louter en alleen voor hun eigen belangen gestreden. Wilden alles wat mannen kregen of nog meer…Heb ze echter nooit het recht op dienstplicht horen opeisen. Natuurlijk wel de lusten, maar niet de lasten. En van enige solidariteit met hun moslim zusters is nooit enige sprake geweest.

    Like

  • Republikein zegt:

   Life is beautiful.

   Like

 5. Wachteres zegt:

  Mijn hele volwassen leven heb ik de walgelijke, negatieve invloed van links in het maatschappelijke leven kunnen meemaken.

  Eind zestig, begin zeventiger jaren mochten we niet meer dan twee kinderen hebben. Als je meer had was je a-sociaal bezig; op de radio en op de TV werd dat er dagelijks doorgedramd en zoals dat nu nog het geval is, het volk ging daarin mee.

  We liepen in die tijd tijdens de vakantie met familie langs een meer, mijn schoonzus was zwanger en toevaliig liepen onze kinderen en een nichtje dat op bezoek was achter haar aan. De vuile blikken die haar toegeworpen werden, brachten bij ons allemaal een lachbui tevoorschijn.

  De dolle mina’s waren destijds actief en in ‘vrouwencafe’s’ [mannen mochten daar niet komen] werd hen geadviseerd dat ze beter niet bij hun man konden blijven, want mannen waren dictators en slecht, In plaats dat ze hielpen om, als er problemen waren, daar een oplossing voor te vinden.

  Kinderen moesten al vroeg als ‘volwassenen’ behandeld worden. Ook op seksueel gebied; In Berlijn was een school waarop de kinderen al op kleuterschoolleeftijd seksueel mochten, lees moesten, gaan experimenteren. Jongetjes mochten meisjes betasten en als de ouders protesteerden dan werden ze verbaal afgemaakt; jullie frustreren je kinderen.

  Kindertjes mochten/moesten meebeslissen of er nog een kind zou komen en als de ouders seks hadden, konden ze best eens hun kind[eren] mee laten kijken, dat was goed voor hun seksuele ontwikkeling.

  Links wilde het in een bepaald periode zelfs zover laten komnen dat een volwassene voor de wet seks zou kunnen hebben met een twaalfjarig kind. Jammer voor hen, vooral voor de linkse pedo’s, is dat niet gelukt.
  Ook de seksuele opvoeding is door links ter hand genomen: op school en op de TV; zo vroeg mogelijk met seks experimenteren, want anders hoor je er toch echt niet bij.

  Dat voor goede seksuele contacten misschien ook wel een volwassen houding en een volwassen verantwoordelijkheid nodig is, kwam niet bij hen op.

  Je moest voor je kinderen een vriend/vriendin zijn in plaats van een opvoedende ouder, die de kinderen in elk opzicht klaarmaakt voor de maatschappij waarin ze terecht komen.

  Gevolg: kleine egoïstjes die aan niemand en boodschap hebben en ook niet hoeven luisteren naar hun ouders. Ik heb met verbijstering gekeken naar het TV-programma waarin een Engelse ‘Super Nanny’ kinderen moet heropvoeden, omdat de ouders niets, maar dan ook niets, meer over hen te zeggen hebben. Ouders die bv. zes kinderen hebben [want dat is zo leuk], maar helaas zijn de kinderen totaal de baas en hebben vader en moeder het nakijken.
  Alleen een harde aanpak, niet luisteren, dan krijg je een ‘time-out’; het kind moet dan ergens in een hoekje zitten, en dat moet desnoods dertig keer worden volgehouden, werkt nog.
  De nanny schijnt ook in Nederland te komen, echt de moeite waard.

  Het onderwijs was en is meetal in handen van een linkse minister. Op de scholen was het wat leren betreft ook ‘vrijheid, blijheid’. Grammatica was niet belangrijk, als je maar een beetje vlot in het Nederlands en in de buitenlandse talen kon ‘kletsen’.

  In plaats van zo’n vijftien vakken, die ik nog had op de eerste leerkring van de Kweekschool, kreeg men er nu zes; er zou meer ‘verdieping’ plaats vinden. Ja, ja …

  Leraren die in die tijd les hadden gegeven op de MULO en nu les gaven op de Havo, zeiden dat de MULO qua niveau echt niet onder deed voor de Havo. Terwijl op de Mulo zeker het dubbele aantal vakken werd gegeven.

  Over het eindeloos experimenteren op het MBO heb ik het weleens gehad.

  Iedereen moest kunnen studeren, dus moest er qua niveau ‘genivelleerd’ worden. Het gevolg: een HBO-opleiding stelde niets meer voor.

  Ik las toevallig in de krant dat het met het Nederlandse onderwijs, in vergelijking met andere landen, qua niveau treurig gesteld is.

  Momenteel zien we ook in andere opzichten de gezegende werking van links op ons leven en, zoals wel vaker is gezegd, het wordt dus tijd dat links in de maatschappij wordt uitgeschakeld.

  De linksen hebben ons niets dan dictatuur en afbraak gebracht.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  @ Wachteres: 12.12. uur. Zo herkenbaar, Wachteres. En de RODEN/LINKSEN, en hun ideologie, met name de waanzin van de Frankfurter Schule, hebben sinds 1968 slinks en gestaag de macht gekregen over het ONDERWIJS, de OMROEPEN, het NON JOURNAAL, de SCHRIJVENDE PERS- alle kranten-en de AMBTENARIJ in Nederland!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s