Zoon van Hamas-oprichter: ‘Palestijnse staat een sprookje’

Screenshot_18

(Door: Frank Verhoef)

Of minister Bert Koenders even meeleest.

Even een korte introductie: Mosab Hassan Yousef is de zoon van een van de oprichters van de islamitische terreurorganisatie Hamas. Maar hij is geenszins een Hamas-aanhanger. Hij heeft tien jaar (van 1997 tot 2007) gespioneerd voor de Israëlische geheime dienst Shin Bet. Met succes; dankzij zijn hulp zijn talloze terreuraanslagen voorkomen.

Nu heeft Yousef  een zeer interessant interview gegeven aan de Britse krant The Telegraph. Over de recente terreuraanslag op vier Joden in een synagoge in Jeruzalem en de reactie daarop van Arabieren uit het hele Midden-Oosten zegt hij dat het verheerlijken van het geweld door Arabieren moet stoppen. Ik citeer:

Lees verder>>>

(h/t win)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Fatah, Gazastrook, Hamas, Islam, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op Zoon van Hamas-oprichter: ‘Palestijnse staat een sprookje’

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Respect voor deze meneer Yousef! En voor de zoveelste keer, de Palestijnen hebben al een land waar ze thuis horen: Jordanië. Ik hoop dat de politieke elite, daar nu eens nota van neemt, met vooraan de socialist Koenders.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Stof tot nadenken voor Koenders. Trouwens, wereldwijd zouden deze woorden moeten doordringen. Veel respect voor deze Yousef!

  Like

 3. Was hij niet tot het christendom bekeerdt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s