De leugens van Servaes (PvdA)

Screenshot_46

(Door: Prof. Pinto)

Een paar columns geleden heb ik aangegeven hoe belabberd het niveau is van politici tegenwoordig. Dagelijks kunnen wij in de media daar de bevestiging van vernemen. Domme Ella Vogelaar die haar partijgenoot Lodewijk Asscher publiekelijk voor de voeten gooit: “Asscher voedt het wantrouwen”. Nou ja, hoor wie dat zegt. Donderdag ook een staaltje onnozelheid. Ene Michiel Servaes zit in de kamer, jawel, voor de PvdA. Deze man pleit voor erkenning van Palestina. Marno de Boer, redactie politiek van het dagblad Trouw interviewde Servaes hierover. Op de vraag “Welke positieve effecten zou erkenning van Palestina hebben?” antwoordde Servaes:

Lees verder>>>
(h/t win)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Appeasement, demoniseren, Desinformatie, Heilige Land, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, political correctness, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

9 reacties op De leugens van Servaes (PvdA)

 1. Theodoor zegt:

  Praat me niet over de PvdA, ik wordt er mistroostig en ziek van, wat een schurken zijn dat.
  Zo helder, ik wil er geen woorden aan verder vuil maken.

  Like

 2. windwens zegt:

  Zolang de Palestijnen Israel niet willen erkennen als staat ook zij geen staat en een kind wat nog niet eens zijn eigen broek kan ophouden en maar met de hand op gehouden staat voor nog meer geld. Kan je niet los laten want het kan zich niet alleen bedruipen. Dan nog HAMAS is een terreur organisatie die mensen onderdruk waar blijven nu de goetmensen om deze lui eens te redden van gekken.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het zou goed zijn als alle politici met (te) weinig tot zeer weinig kennis van de geschiedenis van Israël, verplicht zouden worden hun kennis van dat land en zijn historie eerst op te vijzelen, in plaats van met allerlei onzinverhalen naar voren te komen. Er wordt zóveel gekletst in de ruimte, nagepraat, en vreemde eisen gesteld (denk aan boycot Israëlische producten uit de “bezette gebieden”), dat je deze mensen eigenlijk niet eens serieus zou moeten nemen! Helaas worden ze door velen wél serieus genomen, en dat maakt het er allemaal niet makkelijker op.

  Feitenkennis mensen, dáár gaat het om. Pas als je terdege weet hoe het hele verhaal in elkaar steekt, dan mag je ook meepraten.
  Maar gooi er niet van die stomme uitspraken uit alsjeblieft!

  Like

 4. Ik had van de Pvda ook niets anders verwacht:rood en rot!

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  O de Partij van de Allahtonen, laat weer blijken waar hun prioriteiten liggen. Het is te triest voor woorden. Er bestaat geen Palestijns volk, dat is een uitvinding van de moslims en de Arabieren! Deze zogenaamde Palestijnen horen in Jordanië thuis.

  Like

 6. Joshua zegt:

  Door de reacties die de heer Pinto door geschiedenis onwetende druiloren naar zijn hoofd geslingerd krijgt, weet je met wat voor onbenullen je te maken hebt.

  Like

 7. johannes zegt:

  zo is dat Tom

  Like

 8. Republikein zegt:

  Meh is nope is nee.
  Wat een gekrakeel over een staat die niet bestaat.
  De inwoners hebben geen grondgebied, ergo, geen soevereine organisatie, wel een stelletje ongeregeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s