Europa wisselt Joden in voor moslims

Screenshot_59

(Door: Frank Berkemeier)

Europa heeft al geruime tijd de naam dat het een laf continent is waar woorden als opoffering, oorlog en geweld als no-go woorden te boek staan en die met de komst van de EU worden gekanaliseerd in beleid dat zo pacifistisch is, dat weg-met-ons nog het minste probleem is voor die burgers die opoffering, oorlog en geweld in de juiste context weten te waarderen.

Met de massale instroom van moslims is Europa zo bang geworden, dat idealen als vrijheid worden ingewisseld voor de numbers game. Deze numbers game maakt het dat een minderheid van moslims het Europese beleid mede bepaalt.

Lees verder>>>
Columnisten

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, demoniseren, Dhimmitude, Europa, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op Europa wisselt Joden in voor moslims

 1. Sjaak zegt:

  WAAR KAN IK ONDERSCHRIJVEN ?!!!!

  Like

 2. Wanderer zegt:

  Europe died at Auswitch – Europa stierf in Auswitch is wat een Spaanse journalist ooit heeft geschreven. Dat is een waar gegeven. We hebben daarna beleid gemaakt, welke ondergang wordt. Na aanleiding van dat gegeven heb ik de cijfers van de Joden vermenigvuldig met de generaties, en het cijfer van die generaties, kwam overeen met het totale aantal moslims in Europa. Dat kon geen toeval zijn, dacht ik, nee ik was vergeten de miljoenen Aziaten, Afrikanen etc.die hier nog bij kwamen, en dan kom je tot een nog vervelende conclusie: Het blanke ras zou wel eens in twee of vijf generaties kunnen verdwijnen van het Europese continent. En toen keek in naar de andere “Blanke” gebieden en zag daar dezelfde ontwikkeling, als in het thuiscontinent van de blanken (Europa).

  Like

 3. Sic vis pacem, para bellum (sik vis paw kem, para bellum)

  Als u vrede wilt, bereidt dan voor op een oorlog.

  Like

 4. Jaantje zegt:

  Volgens mij wisselt Europa de Europeanen in voor moslims en daarom is er geen (veilige)plaats meer voor Joden.

  Like

 5. Hans zegt:

  Opzij, opzij, opzij
  Maak plaats, maak plaats, maak plaats
  Wij hebben opgelooflijke haast

  Joden inruilen voor moslims?
  Dat klinkt als goud omruilen voor stront.

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Those who sacrifice their own people to the predators are the next victims! (Degenen die hun eigen volk opofferen aan de roofdieren zijn de volgende slachtoffers)

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Aanvankelijk dacht ik dit stukje te moeten zien als linxe proza. Het bekende verhaal van de moslims worden vervolgd en we hebben niks geleerd van de vorige bezetting.
  Maar dat is het dus niet. Het gaat er over dat Joden hier moeten vertrekken omdat moslims dat willen. Wat natuurlijk uiterst kwalijk en onaanvaardbaar is.
  Niettemin voel ik me niet aangesproken. Het is nooit mijn keuze geweest om de moslims hierheen te halen en alles te geven wat ze eisen. Evenmin is het mijn keuze geweest dat Joden hier weg zouden moeten. Maar ik vind wel dat tal van Joodse politici verantwoordelijk zijn voor de islamisatie van ons land. Spreek de verantwoordelijken aan en laat H&I met rust.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  O maar dat hadden de VERRADERS; socialisten, liberalen, links-liberalen en de schijnheilige christen-democraten al zo geregeld met ondertekening van: De Resolutie van Straatsburg!

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Een van de onderdelen van ´number games´ is de kritische massa. Vergelijk atoombom: wanneer de kritische massa overschreden wordt, klapt ie uit elkaar. Voor de kritische massa kun je hem van 10 km hoogte laten vallen en er zal enkel een groot gat verschijnen in de grond of een flat geplet. Zonder ontsteking doet ie ook niets.

  Van atoom naar volkenkunde.

  Kritische massa is het percentage moslims in diverse landen in Europa. En dit hoeft echt niet de meerderheid te zijn (leer hoe Hitler aan de macht kwam). Het ontstekingsmechanisme is IS.

  Voila!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s