FOTOSHOPPER: “Robin en Batman”

Screenshot_51

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jantje Beton)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTOSHOPPER: “Robin en Batman”

 1. bobzelf zegt:

  fa, Slim & Bedrog ?????

  gr. bob

  Like

 2. um shmum zegt:

  Hilarisch. Als het niet zo intriest was

  Like

 3. Theo Prinse zegt:

  als je die fotoshoppers deelt op twitter komt de foto niet mee

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Omdat bij deze foto niet precies vermeld staat waar het over gaat wat de twee verklede “Batman en Robin” betreft lijken beide heren me niet bepaald over te komen als de twee superhelden. In de meeste strips en verhalen over het Dynamic Duo waren zij beiden zeer fanatiek met het jagen op allerlei (super)criminelen en gebruikten zij hierbij alleen hun vuisten en geen vuurwapens. Batman en Robin zouden in onze huidige tijd vast ook een hoop voetbalvandalen en moslimextremisten stevig hebben afgetuigd als deze anderen kwaad deden wat zeker bewondering had opgeroepen bij de rechtschapen mensen al weet ik niet of vleermuizen voor radicale moslims onrein zijn en al helemaal niet zodra deze hen met hondsdolheid besmetten!
  Dat echter Robin en de vrouwelijke bondgenoot van Batman, Batgirl, niettemin nog niet volwassen leken in de ogen van de generatie van hun ouders of collega-superhelden heb ik meegekregen in een tekenfilm van Batman (The Animated Series) en een afbeelding uit Chicago-Spanking-Review wat veel mensen vast heel erg grappig vinden, op sommigen na dan en zeker als ze tot de opgenoemde moslims behoren.
  Robin moest in de aflevering “Make ‘Em Laugh” uit 1994 een stevige en gezette vrouw van middelbare leeftijd, Lisa Lorraine (zij was gehypnotiseerd door de superschurk Joker) weerstaan. Zij zag hierdoor zichzelf als zijn moeder (de superhuisvrouw Mighty Mom) en Robin meer als een ondeugende kwajongen. Ze wist Robin te verslaan, nam hem over de knie en gaf Robin een flink pak voor zijn broek! In de moslimwereld zou zoiets voor mannen een grote belediging zijn als dit door een vrouw met hen werd gedaan!
  Op de afbeelding van Batgirl was deze, door haar collega-superheldin Supergirl, eveneens over de knie genomen en Batgirl kreeg van Supergirl ook een flink pak voor haar broek! Ze leek nogal tegen te spartelen toen ze de pijnlijke vernedering onderging maar misschien had Batgirl het portie billenkoek ook wel verdiend! En als er afbeeldingen worden gemaakt waarin Batgirl wordt belaagd door vrouwenhatende moslims dan mag ze dezen natuurlijk met ferme karateschoppen buiten gevecht stellen wat deze barbaren evenmin grappig zullen vinden, net als de spotprenten van Charlie Hebso!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s