Het gelijk van Al Gore: “Climate change”

Screenshot_37

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het gelijk van Al Gore: “Climate change”

 1. bobzelf zegt:

  whahahahahahahahaaha, geniaal , werkelijk geweldig ,whahahahahaa

  gr. bob

  Like

 2. Benesha zegt:

  Ik geloof in climate change, maar dan ééntje waar wij 0,0 kunnen aan doen. Omdat in de loop der tijden er al zoveel klimaatveranderingen zijn geweest met ijstijden, veel grotere CO2 concentraties, de sahara die 10.000 jaar geleden groen was etc etc. Echter opgelet. Deze week in Amerika…Veel sneeuw, veel neerslag komt net door meer verdamping en meer verdamping uit de oceanen komt er door hogere temperatuur. Echter. De gletsjers smelten en dat komt dan weer door te weinig neerslag, te weinig verdamping, te lage zeewater temperatuur.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  IN IEDER GEVAL HEEFT HIJ ZIJN CENTJES AL BINNEN !
  DIT NOEM IK MET SPROOKJES VEEL GELD VERDIENENEN !

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Al Gore heeft veel mensen de meest idiote verhalen doen geloven. Dat wij mensen de goden van de aarde zijn die onze aarde kunnen maken en breken. Maar de aarde heeft de mens helemaal niet nodig, want zij trekt haar eigen plan. In het bestaan van de aardbol passeerden al vele langdurige periodes van extreme hitte en kou. Waar ze mee aankomen zijn bepaalde wiskundige berekeningen, gebaseerd op aannames en veronderstellingen. Maar geen echt wiskundig bewijs. Een spijkerhard wiskundig bewijs. Een berekening die van voor naar achter, en van achter naar voor altijd hetzelfde resultaat oplevert (het zogenaamde wiskundige bewijs). De Dinosauers dachten ook onoverwinnelijk te zijn, maar de aarde brak hun uiteindelijk, door een voedselgebrek. De eens zo machtige dino’s en andere super reptielen zijn nu voorgoed verdwenen, en misschien ooit ook de zich als een god voelende mens ?

  Like

 5. danny zegt:

  hahhaha geweldig! Wat zou de glibberige Aal Goor er van vinden?

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EN VOOR DEZE WERELDZWENDEL BETALEN WIJ MILJARDEN AAN DE RIJKSTEN DER AARDE…

  Like

 7. Frans Brassens zegt:

  Laten wij het in dit verband eens hebben over chemtrails.

  Dat zijn zoals we kunnen weten tot sluierbewolking uitwaaierende vliegtuigsporen die bewust en in merkwaardige patronen massaal en bijna dagelijks door ‘niet reguliere’ vliegtuigen in de Nederlandse en andere lucht worden gesproeid. En dat over het hele land, zoals ik al een paar jaar terug op een zonnige dag heb kunnen constateren tijdens een reis van Zuid naar Noord.
  Bovendien sproeit men ook regelmatig ’s avonds als de zon al aan het ondergaan is!

  Chemtrails zijn géén normale contrails, die gewone condensatiesporen zijn die vrijwel altijd vlot verdwijnen uit de lucht.
  Ze bevatten ook (en dat is uitgezocht) diverse chemische stoffen die, omdat het spul onvermijdelijk een keer zal dalen, niet alleen ongunstig zijn voor de lucht(vervuiling), maar ook voor de ‘bodem’ en het water.

  Men wil met dat kunstmatig wolkendek de zonnewarmte deels weerkaatsen (wordt gezegd) en dus de (inmiddels sterk betwijfelde) ‘opwarming van de aarde’ tegengaan.
  Ik heb er her en der al op gewezen, maar het is nog altijd geen gemeen goed onder de ‘kenners’: Zo’n kunstmatig wolkendek VERHINDERT de normale nachtelijke uitstraling van warmte door de aarde, waardoor de aarde ’s nachts niet goed afkoelt. Waarmee het paard achter de wagen is gespannen en het sproeien van chemtrails andere doeleinden zal dienen dan er verteld wordt.
  Want je maakt mij niet wijs dat de opdrachtgevers tot sproeien nooit les 1 uit de geofysica tot zich hebben genomen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Gore Al: klimaatsceptici overtreden de wet

  Gore announces coalition of Dem AGs to investigate ‘climate denial’: ‘Looks like fraud. They are violating the law’

  Climate skeptics are “according to the best available evidence, deceiving the american people, communicating in a fraudulent way – about the reality of the climate crisis and the dangers that it poses to all of us and committing fraud in their comunciations about the viability of renewable energy and efficiency and energy storage.”

  “In the opinion of many who have looked at this pattern of misbehavior and what certainly looks like fraud, they are violating the law.”

  http://www.climatedepot.com/2016/03/29/gore-announces-coalition-of-dem-ags-to-investigate-climate-denial-looks-like-fraud-they-are-violating-the-law/

  Helemaal vergeten dat deze beroepsleugenaar nog bestaat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s