Koppige “Trojaanse paarden”: Britse scholen worden nog steeds ondermijnd door islamitische fanatiekelingen

Screenshot_50

(Vertaling: E.J. Bron)

Britse scholen worden nog steeds geïnfiltreerd door islamitische extremisten om stiekem hun leerstellingen te verbreiden. In maart had het als “Paard van Troje” bekend geworden schandaal aan 21 scholen in Birmingham tot ver buiten Groot-Brittannië voor krantenkoppen gezorgd.

Deze week werd bekend dat 11- tot 12-jarige leerlingen van een bekende staatsschool in Oost-Londen links op Facebook plaatsten over de islamitische prediker Omar Suleiman.

Deze noemt homoseksualiteit een ziekte en een “afschuwelijke, schaamteloze zonde”. Inspecteurs van het onderwijs ontdekten bovendien dat jongen en meisjes op de Sir-John-Cass-school gescheiden moesten spelen op het schoolplein.

De Britse onderwijsinspectie “Ofsted” heeft de school intussen onder speciaal toezicht genomen. In een memorandum aan de Britse minister van Onderwijs, Nicky Morgan, werden “ernstige bedenkingen” over het doen en laten van de extremisten op school tot uiting gebracht.

Dezelfde bedenkingen werden door de inspecteurs ook naar voren gebracht betreffende zes private islamitische scholen in de omgeving rondom de stad. Daar zouden leerlingen “dankzij een onevenwichtig leerplan op ontoereikende wijze worden voorbereid op het leven in het moderne Groot-Brittannië.”

Islamitische kennis zou ten koste van andere belangrijke onderwerpen op de voorgrond worden geplaatst. Het muziekonderwijs en de vakken geschiedenis en aardrijkskunde zouden tekort schieten of alleen onderwezen worden in verband met de islam.

De Sir-John-Cass-school, die tot nu toe als “uitstekende onderwijsinstelling” werd beoordeeld, dreigt nu een degradatie wegens “het verzuim om de leerlingen in bescherming te nemen tegen extremisme.”

Het schandaal rondom de operatie “Paard van Troje” werd in maart veroorzaakt door een BBC-bericht. Het ging om de georganiseerde poging door islamitische extremisten om op ruim 20 scholen in Birmingham salafistische leerstellingen in het onderwijs te verankeren.

Een maand na de bekendmaking gaf het stadsbestuur van Birmingham toe meer dan “100 aanwijzingen” op scholen gekregen te hebben, waarin radicale islamieten de controle over het onderwijs wilden verkrijgen.

In een 72 pagina´s tellend document werd de “blauwdruk voor de islamisering van Britse scholen” gedetailleerd onthuld. Ofsted maakte kort daarna bekend dat het bewijzen had gevonden voor een georganiseerde islamitische campagne. Ervaren leraren moesten doelbewust opzij of van school worden gedrongen.

Een rapport van Peter Clarke, de vooraanstaande anti-terreurspecialist van de hoofdstedelijke politie, meldde later dat er “geen sprake zou zijn van een algemeen falen van de scholen” en dat er “geen bewijzen zijn voor een terroristische ondermijning van de scholen in Birmingham.”

Desondanks werden er talrijke voorzorgsmaatregelen genomen, waaronder een verscherpt toezicht op de scholen en onaangekondigde inspectiebezoeken zoals het bezoek dat nu in Oost-Londen het volgende schandaal heeft blootgelegd.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indonesië, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Justitie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Koppige “Trojaanse paarden”: Britse scholen worden nog steeds ondermijnd door islamitische fanatiekelingen

 1. Tom Hendrix. zegt:

  De ISLAM moet verwijdert worden, uit heel EUROPA. Het is van levensbelang voor ONS, dat deze perfide waanzin verboden wordt in heel Europa! Wat mij betreft vertrekken alle MOSLIMS uit Europa terug naar de ZANDBAK te Noord-Afrika! Opgeruimd staat netjes!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ik moet nou even nadenken, hoe zoiets überhaupt gebeuren kan, hoor!
  Is het bijvoorbeeld tegenwoordig denkbaar, dat Britse scholen van verschillende signatuur (anglicaans, katholiek, methodistisch, presbyteriaans) elkaars invloeden omarmen?
  Misschien wel, in het kader van de oecumene, maar dat zorgt dan toch verder niet voor strubbelingen.
  Als ze echter op dezelfde termen de islam er in betrekken, loopt dat onherroepelijk uit op een poging tot inlijving.
  Logisch, omdat we hier met een ideologie, i.p.v. een godsdienst te maken hebben. -wat de Britse Overheid nog steeds weigert te zien.
  Maar nu het onherroepelijk gesignaleerd is, zullen ze toch wel moeten, zou je zeggen……
  De tijd zal leren, of ze ook dit weer in de doofpot trachten te stoppen, net als dat met die ‘rape gang.’
  En dat allemaal omdat ze tot elke prijs willen blijven ontkennen, dat er iets heel ernstig fout zit met de islam! Hoe diep kun je zinken, als soevereine staat!

  Like

 3. Engeland is niet meer te redden!Islamisering daar is al veel te ver gevorderd!

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ik vermoed dat er nog wel veel meer ‘Paard van Troje’ schandalen naar boven zullen komen.

  Ook dit is tijden verdoezeld, totdat de BBC het naar buiten bracht: doen ze ook nog eens iets goeds.

  Hoeveel temeer van deze schandalen, hoeveel te beter; die zullen helpen dat het Engelse volk helemaal wakker wordt uit hun multiculti/politiek-correcte slaap

  Een zondagavond groet uit GB: .”The Lord Bless You and Keep You, vanuit de Saint Paul’s Cathedral.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  In 2009 hadden ze, wat zich nou in Engeland afspeelt, zoiets al bijna eens geprobeerd op een katholieke basisschool in Weert. Op deze school zaten 390 autochtoonse leerlingen en 10 moslimkinderen en toen was het linkse (en moslimliefhebbende) bestuur daarvan op het onzalige idee gekomen om met Kerstmis alle 400 kinderen een halal-kerstdiner aan te bieden om hiermee zo de 10 moslimkinderen naar de zin te maken! Gelukkig pikten talloze ouders van de 390 kinderen dat niet en toen kreeg dat bestuur en flink van langs waardoor het afschuwelijke plan gelukkig NIET doorging!
  En laat geen enkele islamitische fanatiekeling het wagen om mij te chanteren met de islam of dit verguisde geloof (?) aan mij op te dringen en daarbij geweld te gebruiken! Ik trap de desbetreffende klootzak desnoods in zijn kruis en prop de Koran zo diep zijn smoel in dat hij die er nauwelijks meer uit krijgt! Naar de verdoemenis met die fanatieke islamklootzakken en al hun linkse en stomme vriendjes in de EU want hun ondergang komt rap nabij!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Niet alleen de Britse scholen worden ondermijnt, zoals nu blijkt uit een pas gepubliceerd “muslim”-filmpje:’ Ook Westminster Abbey ( waar de Engelse Koningen/innen worden gekroond o.a ), wordt door moslim-fanatici (gelovigen ! ! ) ge-pro-vo-ceerd.
  Nu nog liggen ze buiten te bidden, voor men het doorheeft zullen ze hetzelfde BINNEN doen.,
  Aan einde van filmpje dacht ik een “boby-iaanse” Londonse politieagent te bespeuren die de meute aan ging sporen zich te verwijderen, maar…………tot mijn grote verbazing ging ook deze man erbij liggen bidden. ( waarschijnlijk een pas bekeerde autochtoon ).:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s