Liliane Ploumen belooft PER JAAR 100 miljoen euro extra (klimaat)ontwikkelingshulp

Screenshot_60

(Door: Rypke Zeilmaker)

Ends Daily meldt vanuit Brussel dat Liliane Ploumen 100 miljoen euro extra Nederlands belastinggeld toezegt per jaar aan een Klimaatfonds van de Verenigde Naties, in aanloop naar de VN-klimaatconferentie, in Lima. Daar komt de klimaatindustrie bij elkaar om voor publiek geld nieuwe bestemmingen te vinden zonder kascontrole. Oxfam, 1 van de belangrijkste profiterende partijen van dit fonds, protesteert:Volgens Marika Hutjes van Oxfam zou het minstens 300 miljoen euro moeten zijn.

Wanneer ik bij Oxfam werkte, zou ik voor minstens een miljard pleiten. Gratis oneindig beschikbaar geld, alles voor belangeloze mensen die strijden tegen de klimaatverandering en de vele slachtoffers die daar nu al bij vallen rond de Evenaar. We mogen die strijd daar zeer letterlijk opvatten, onze overheid steunde ook al de strijd/burgeroorlog in Burundi tegen de Klimaatverandering. Al 300 miljoen euro lekte naar dit soort nuttige initiatieven rond de evenaar sinds de klimaatconferentie in Kopenhagen in 2009. En hoeveel Nederlands geld lekte ook maar weer weg richting Darfur?

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Climategate, corruptie, Criminaliteit, Derde Wereld, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Milieu, Naïviteit, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Liliane Ploumen belooft PER JAAR 100 miljoen euro extra (klimaat)ontwikkelingshulp

 1. Harry zegt:

  Die kan ook in het rijtje van Vogelaar , Cohen , Leerdam .
  De totaal overtolligen en door de mand gevallenen .

  Like

 2. Harry zegt:

  En maar strooien met ons geld ! Stomme socialisten .
  Nog even iedereen een naheffingsaanslag en we zijn weer glad .
  En waar komt dat geld terecht ? In de zakken van een of andere gevulde neger en al die anderen die niks krijgen , zitten straks hier . Kassa !
  Nog even iedereen een naheffingsaanslag en we zijn weer glad .
  Of failliet . Hoeveel rek zit er nog in ?
  Met dank aan het socialisme .
  Onverbeterlijke klootzakken !

  Like

 3. De weg-geef-kampioen!Iedere keer als dat mens in beeld komt deelt ze cadeaus uit!Van onze rug,dat dan weer wel!Ik blijf me verbazen:voor ons volk kan niks meer;geld is op!!!Maar er wordt met miljoenen gesmeten of het losse centen zijn;zolang het maar buiten Nederland terecht komt!Dit slechtste kabinet ooit,is misdadig bezig!En zou voor de rechter gedaagd moeten worden.Een echte rechter dan,geen D66 kluns!

  Like

 4. stellingsma2010 zegt:

  is ze godvergemenelazuraus gek geworden !!!!

  Like

 5. Hans zegt:

  Waarom niet?
  Het voelt goed uit te delen van andermans geld.
  Nou, en als je veel te veel hebt uitgedeeld dan verhoog je toch gewoon de belastingen weer?
  Dat stomme stemvee stemt toch weer op de gevestigde partijen, en ze weten toch niet dat het geld voornamelijk bij islamitische warlords terecht komt.
  En die zorgen dan weer voor nieuwe vluchtelingen en die komen dan weer hier en daar kan coalitiegenoot pvda dan weer geld aan uitdelen.
  En die stemmen dan ook uiteindelijk weer op mevrouw ploumen.
  En zo is de cirkel weer rond.
  En de eigen mensen?
  Ach, de bejaarden leven korter door bacteriele infecties al wentelend in hun eigen urine en ontlasting. Dus dat scherlt geld.
  De nog werkende Nederlanders houden hun kop wel, vast als ze zitten aan huis en haard en bukkend onder de steeds zwaardere belastingdruk. Niet eens de puf of de tijd om in opstand te komen.
  Alleen die verdomde statistiek hè, van dat steeds minder belasting betalers steeds meer belasting moeten betalen om steeds meer geinporteerde beroepswerkeloze uitvreters hun luxe bestaan te garanderen.
  Gelukkig denken politici op LBO niveau dus haha, helemaal geen last van dit soort lastige feiten.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  “The trouble with Socialism is that eventually you run out of other people’s money”

  Margaret Thatcher

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Het valt echt niet mee om door malloten geregeerd te worden, je moet wel van goede huize komen om je hoofd koel te houden.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  NEE HÈ?!!!
  De vijand tegen wie we moeten vechten, wordt steeds sterker en groter…
  Ik ben het helemaal eens met bovenstaande reacties, maar wat kunnen we aan die vreselijke misstanden doen?
  We bloeden steeds verder leeg…

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Het enigste wat ik mij bij het gestrooi van geld door Liliane Ploumen kan voorstellen, dat het geld niet van haar eigen huishoudboekje afgeschreven wordt, daar is de burger dan wel weer goed voor. Deze gore, linkse, stink temeier weet schijnbaar niet beter dan met geld te strooien omdat ze zich hebben vastgelegd aan allerlei internationale verdragen, welke de financiën door de hardwerkende burgers opgehoest moet worden. Iedere man of vrouw van de bestuurlijke elite, overheid, beleidsmakers, enz kan zich hier tegen niet verzetten. Denk dat tegenwoordig alle politici incompetent, opportuun en corrupt tot op het bot zijn, wanneer wordt het vloerkleed nu eens weggetrokken onder de benen van de zogenaamde bestuurlijke elite die de politieke correctheid tot kunstvorm heeft verheven. Lenin gebruikte de term “nuttige idioten” voor het eerst, daar ben ik het volledig mee eens, want de bestuurlijke elite van de EU zijn de nuttige idioten, welke rechtstreeks onder de regie van de VS staan .

  De EU is het kind van de Frankfurter Schule
  De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

  Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

  De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

  Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen. >>>>

  http://joostniemoller.nl/2014/09/de-eu-is-het-kind-van-de-frankfurter-schule/

  Like

  • Joshua zegt:

   Pieter, nuttige, idioten?
   Of bedoel je overbodige idioten?

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Eigenlijk Joshua spreekt het voor zich zelf, bijna alle Nederlandse burgers zijn overbodig, voor jou en mij tien andere, dat is toch nog steeds een actuele en gevleugelde uitspraak van de ‘heren’ werkgevers. De burgers zijn kleine raderen in een groter geheel, de nuttige top ambtenaren, beleidsmakers en hun gevolg maken de dienst uit en zijn overwegend links, altijd zo geweest en het zal voorlopig in zijn huidige vorm nog wel een poosje zo blijven tot dat de heilstaat een dictatoriaal bewind is geworden, dank zij de nuttige idioten die gewoon hun werk doen.

    Like

 10. Sjaak zegt:

  Dat is wat er aan ontwikkeling bij uit komt !
  En dit zijn zogenaamde vluchtelingen ????

  Weer grote vechtpartij azc

  BUDEL –
  Niet alleen het asielzoekerscentrum (azc) in het Brabantse
  Overloon is onlangs het toneel geweest van een vechtpartij
  tussen bewoners, ook in het azc in Budel blijken asielzoekers
  massaal met elkaar op de vuist te zijn gegaan.
  De leiding probeerde het incident onder de pet te houden !

  Like

 11. Th.M. van Baarle zegt:

  Ach wat geeft dat nou toch, azijnzeikers!
  100 miljoen is 4 pro mille (4 duizendste) van de staatsschuld van meer dan 400 miljard.
  In het veen kijkt men toch niet op een turfje.

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Hoe lang moeten wij dit soort luchtfietsende hulpjes van Sinterklaas nog dulden???
  Typisch links: buitengewoon royaal met andermans geld smijten.
  Weg met dat soort volk graag! Zo snel mogelijk.

  Like

 13. Jean zegt:

  Laat dat kutwijf dat betalen van haar eigen rekening, dat smossen met ONS geld moet stoppen en sowieso moet het stoppen met nog geld te spenderen aan de grootste misdaadorganisatie in Europa nl. dat EU gedrocht dat volgepropt ligt met uitgerangeerde zwaar dementerende parasieten en iedereen weet wat parasieten veroorzaken…

  Like

 14. Joost Visser zegt:

  Even een klein rekensommetje.

  Bij een investering spreek je over de netto contante waarde. Dat wat over blijft op huidige waardebasis na afrek van de investering op de opbrengststromen.

  Ontwikkelingshulp, klimaatuitgaven hebben voor Nederland geen opbrengsten, of wellicht een klein gedeelte dat in de kielzog nog een enkel bedrijf dat niet in de normale markt zijn investeringen kan doen, het nu wel kunnen.

  Stel, 3 miljard per jaar (het is meer), 1% rekenrente (aangenomen gelijkblijvend in de tijd), voor een heeeeel lange tijd (oneindig)

  CW = 3.000.000.000/0,01 = 300.000.000.000, oftewel een waarde meer dan de totale inkomsten van de overheid in een jaar.

  Stel dat de groei in de uitgaven met 2% per jaar stijgt dan wordt het:

  CW = 3.000.000.000/(0,01-0,02) = -300.000.000.000, oftewel een weggegooide waarde hoger dan de belastinginkomsten in een jaar.

  Natuurlijk is het veel gedetailleerder en er omen meer variabelen om de hoek kijken., maar het geeft toch een leuk idee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s