VIDEO: DUITSE politie vertelt DUITSE demonstranten de DUITSE vlag weg te doen om geen islamitisch geweld te provoceren!


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jarre Tell)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: DUITSE politie vertelt DUITSE demonstranten de DUITSE vlag weg te doen om geen islamitisch geweld te provoceren!

 1. Tom Hendrix. zegt:

  En dat alles op bevel van de EUSSR, de BILDERBERMAFFIA en de NWO. Ziehier waar het naar toe gaat. De eigen bevolking MOET van de VERRADERS der POLITIEK, bukken voor de perverse Islam.

  Like

 2. Lis zegt:

  Dit is Duitsland en Duitsland heeft een Duitse vlag. Ophouden met dat gezeik en laat Duitsland voor de echte Duitsers.

  Like

 3. Wat kun je hier eigenlijk over zeggen… behalve dat het de verdorvenheid van onze samenleving weer eens goed laat zien.

  Like

 4. Benesha zegt:

  Daarmee bevestigt de politie dat die islam freaks zich geen Duitser voelen en hun – gratis geld -opvangstaat en de autochtonen grondig haten.

  Like

 5. Ab zegt:

  Binnenkort hier in NL

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De autochtone Duitsers worden zelf door hun politie verraden !!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Bar en boos! Zeg me wat je wilt, maar zó ver zijn we hier nog niet gezonken, Goddank!
  Op de Pro Patria-demonstratie mocht zelfs de Princenvlag!
  Helaas zijn de Duitsers bang gemaakt voor ZICHZELF.

  Like

 8. I suggest the use of our flag for a Confederal Hansa of Nordeuropa ! See it on my facebook Page at Andre von Bremen. 🙂

  Like

 9. Tempelier zegt:

  Hier nog een gevalletje uit Engeland.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Ach: als deze Duitsers bij hun demonstraties nog een hakenkruisvlag vertonen dan zullen tallozen van dat islamitische tuig dit nog leuk vinden ook! Of deze politie bovenal zo gek zijn op moslims en allochtonen betwijfel ik echter daar ikzelf ooit in de zomer van 2014, tijdens een treinreis van Dresden naar Neurenberg, bij Chemnitz door drie politieagenten werd aangehouden, ik me moest legitimeren en de trein uit moest voor een ondervraging. Ik was inwendig zo geschrokken daar ik meende dat de Gestapo weer in Duitsland herleefde maar door de Nederlandse strips die ze in mijn tas ontwaarden zoals Donald Duck, Paling & Ko, Suske & Wiske en Lucky Luke bleek dat ik niet de persoon was die ze zochten.
  Laten arresteerden ze niettemin toch nog een kerel in dezelfde trein met een getinte huidskleur (doordat ik voor 25% Surinaams bloed heb ben ik zelf ook getint) en deze had misschien inderdaad wel kwade bedoelingen gehad in Duitsland! En wat mij betreft mogen al deze Duitse demonstranten soortgelijke politieagenten, moslimtuig, criminele asielzoekers en dergelijk uitschot total löss slaan daar ze in Duitsland de islam nog meer gaan haten dan wij! Ze plegen er jaarlijks zelfs tientallen aanslagen op moskeeën en hopelijk vooral op degenen die voor ISIS zijn, Duitsland willen islamiseren en ons willen onderdrukken en jongens: van mij mogen jullie zo doorgaan want ik HAAT alle criminele “asielzoekers”, moslimextremisten, ISIS, de EU, politiek-correcte linkse politici en agenten die achter dit soort tuig staan en wens ze haast de hel toe!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s