VS: De staat klaagt Obama aan wegens zijn illegale immigratiemaatregelen

Screenshot_52

Scot Pruitt, de hoofdofficier van justitie van de Amerikaanse staat Oklahoma

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Door de westerse media volledig (opzettelijk!) onopgemerkt baant zich in de VS iets enorms aan. Nadat Obama zijn ambtsperiode ervoor gebruikt heeft om meerdere omstreden en zelfs ongrondwettelijke bevelen, decreten en zelfs wetten uit te vaardigen (ongrondwettelijke oorlog tegen Libië, Obamacare of de voortdurende verhoging van de staatsschulden en als laatste de verblijfsvergunning en het arbeidsrecht voor 5 miljoen illegale immigranten), staat het vat op overstromen, temeer omdat hij deze maand tijdens tussentijdse verkiezingen het Congres helemaal aan zijn opponenten is kwijtgeraakt en zodoende regeringsonbekwaam werd. Daarom kunnen zijn tegenstanders nu eindelijk tegen hem optreden:

De hoofdofficier van justitie van de Amerikaanse staat Oklahoma, Scott Pruitt (Republikein), zei donderdag dat de staat Obama wil aanklagen vanwege zijn “onwettige immigratiewet”.

“In de toespraak van vannacht zal de president zichzelf vermoedelijk weer boven de wet plaatsen”, zei Pruitt. “Onafhankelijk van hetgeen hij denkt hoe volgens hem de wet zou moeten zijn, is het onze grondwet die bepaalt dat het Congres de wetgever is. Het is de taak van de president om deze wetten uit te voeren. Als de president maatregelen uitvaardigt die een schending zijn van zijn taken die in de grondwet staan omschreven betreffende de uitvoering van de immigratiewetten die het Congres heeft uitgevaardigd, dan zullen wij maatregelen inleiden om hem daarvoor ter verantwoording te roepen.

Washington Post

We kunnen er in ieder geval van uitgaan dat het jachtseizoen op Obama nu officieel wordt geopend. We zullen enkele spectaculaire scènes beleven, dat is zeker! Let daar zelf goed op, want de westerse media zullen u deze niet graag laten zien.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Obama, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op VS: De staat klaagt Obama aan wegens zijn illegale immigratiemaatregelen

 1. Kijk,dat is nog eens een vent,die hoofd officier!Die illegalen hebben Obama de das om gedaan!Nu hier nog,mijnheer Teeven!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het net sluit zich…….

  Like

 3. Lis zegt:

  Dat is heel goed nieuws. En nu maar hopen dat dit ook resultaten biedt. Zou het mogelijk zijn om hem in de gevangenis te krijgen wegens landverraad? Of staat daar de doodstraf op?

  Like

 4. Jean zegt:

  Die vent had NOOIT op die stoel mogen zitten zelfs nog niet het stof van afvegen want hij is en blijft een moslim en moslims zijn voor NIETS te vertrouwen, die drinken bloed en zwemmen in bloed.

  Like

 5. Pingback: Het schijnt dat Obama de Grote | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

  • In Berlijk is het bekend;in Den Haag is dat net zo goed bekend!Maar wij zullen en moeten kapot!Maar eerst nog even tot op het bot afgekloven worden!Maffia;ik heb er geen ander woord voor!Willens en wetens ruineren ze de Europese volkeren!

   Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Deze Obama heeft zijn GEBOORTEBEWIJS vervalst, om in aanmerking te komen voor het ambt van President. Tevens is deze man een LEUGENAAR, een RENEGAAT, en een vuile LANDVERRADER en OORLOGSMISDADIGER. Afzetten deze persoon, en voor de rechtbank met deze man!

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Voorstanders van een gerechtvaardigde jacht hier moeten de kunst maar afkijken van de Amerikanen. 🙂

  Like

 8. Dokus zegt:

  Eindelijk gerechtigheid. Ik hoop dat het echte recht ook zal zegevieren. Een president die zijn land zo verkwanseld en op deze manier uiteindelijk een gevaar is voor de wereld vrede moet uit zijn ambt gezet kunnen worden. Ik wens de aanklager veel tact en wijsheid en rechtvaardigheid toe.

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Zou hier ook moeten gebeuren aanklagen die handel van illegalen en dan nog de nimmer aflatende familie hereniging is gewoon niet te doen de stroom houd niet op.

  Like

 10. EJBRON, wij verwachten dat spectaculaire scenes van ontmanteling van de Narcist Obama door u wordt verspreiden, en dat we op de eerste rij kunnen meekijken.

  Like

 11. alidas1 zegt:

  Kan dat hier ook niet.
  Want het loopt de spuigaten hier uit met al die asielzoekers.

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Like

 13. Jade zegt:

  Obama mag dan vleugellam zijn gemaakt, maar er zal helaas niets veranderen.
  De schaduwmacht trekt namelijk aan de touwtjes. De rest zit er voor de sier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s