Wedergeboorte STASI in Nederland

Screenshot_58

Overheid wil toegang tot al uw gegevens

Het kabinet wil inlichtingendiensten toegang geven tot al uw data. Van telefoon en internet tot uw bankgegevens is straks niets  meer veilig voor de overheid. Indien de Nederlandse bevolking nu niet van zich laat horen dat zij niet gediend is van een overheid die, net als de Amerikaanse NSA, alles over haar burgers verzamelt, dan kunnen we erop wachten dat wanneer de tijd komt deze macht misbruikt wordt.

Het lijkt allemaal onschuldig, maar niets is minder waar. Er is gevaar, moeten we aannemen van minster Plasterk, het ‘gevaar’ van bijvoorbeeld de Taliban en ISIS, want we weten immers niet wat hun plannen zijn. In de tijd van de Tweede  Wereldoorlog waren in Duitsland precies dezelfde geluiden te horen.

Het gevaar en de veiligheid, waar ministers het maar liever niet over hebben, is dat zijzelf vaak het gevaar vormen door openlijk met geheime verklaringen de waarheid achter slot en grendel te zetten. Een helder en moreel verantwoordelijke overheid heeft Nederland al lang niet meer.

Lees verder>>>
(h/t Jantje Beton)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, Nederland, Overheid, Privacy, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wedergeboorte STASI in Nederland

 1. rob van marle zegt:

  Sepa was dus niet voor de banken maar de broodnodige europese beroving
  van de burgers.

  Like

 2. Leo zegt:

  Wie NU pas tot deze ontdekking komt loop al 30 jaar MET OOGKLEPPEN OP !!!!

  Like

 3. Gemelos zegt:

  Vooral je geld van de bank halen, rente is toch niet de moeite !

  Like

 4. Dat ze dat maar bij allochtonen doen;die leveren meer gevaar op dan een Nederlander!Ik was tenminste niet van plan op jihad te gaan of aanslagen te plegen!Het wordt nou toch echt te gortig;ze naaien ons van ons eigen geld;tenslotte worden ze door ons dik betaald,en dan steken ze nog een mes in je rug ook!Tijd dat we deze regering eens van het pluche stampen!

  Like

 5. L'esprit de Lois zegt:

  En op feestjes en verjaardagen probeer ik nog steeds mensen ervan te overtuigen dat: “van mij mogen ze alles weten, ik heb niets te verbergen.” niet de meest slimme opmerking is, eigenlijk ronduit dom.
  Er blijken nog immers volksstammen te zijn die een onwrikbaar vertrouwen hebben in de overheid die alles voor ze gaat regelen. Verkiezing na verkiezing.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Het zijn juist criminele politici, die ONS willen afluisteren. Het spreekwoord zegt terecht: ” zo de waard is, vertrouwt hij zijn gasten”. Ik vind het te smerig voor woorden, WIJ worden MONDDOOD gemaakt, terwijl de RODEN/SOCIALISTEN en de rest “van de politieke elite, ONS beroven en belazeren. En komen WIJ daartegen in opstand dan gaat deze POLITIEK en ROVERHEID nazi methoden tegen ONS inzetten!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Eén van de foto’s bij het artikel komt uit deze beklemmende film.
  Ik heb hem destijds bekeken met het idee ‘wat vreselijk om zo in angst en zonder privacy te moeten leven!’ We gaan aardig die richting uit:

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  Substitueer het woordje ´vaak´ met ´altijd’ .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s